Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Britax Römer B-smart?
Přidejte zkušenost s Britax Römer B-smartB-Ready má nosnost horní sedačky 20 kg, b-dual 15 kg, to je asi hlavní rozdíl. Oba mají sedačku do lehu, ale b-dual se polohuje pomocí pásek něco jako třeba x-lander a b-ready má sedačky do V jako třeba bugaboo cameleon, tj. ta taška tam může dole na nich v pohodě ležet, ale nahoru dát nejde, to by mohla spadnout. Takže na používání tašky je podle mně lepší dual. Já měla tašku i korbičku, tak mi to bylo jedno
Velikostně si myslím, že budou podobné, ale nevím. Já měla b-ready a nedávno před prodejem jsem ho měřila pro jednu paní a bylo to cca 68 rozchod zadních kol. Délka když jsou sedačky vsedě je cca 110, vleže cca 115, délka s korbičkou a dolním sedadlem dole cca 115. Sice se to nedá úplně přesně měřit, ale vše je do 120 cm určitě. B-Dual mají běžně v Čechách, myslím třeba v Malvikovi, tak se tam na něj dá podívat. Větší než Phil je, ale není to tak hrozné, spíš je robustnější (což mi vyhovovalo) a vyšší.
Dakujem vam velmi pekne -velmi ste mi pomohli pri rozhodovani.Ta
kze to bude nakoniec b dual.Aj ked u b ready sa mi viac paci ta opierka na nozky aby nevyseli.Len z toho dvovodu, ze starsia slecna nastupuje do skolky od septembra(neviem na ako dlho:))A kocik budem pouzivat vacsinov ako mono bez pridavneho sedadla. A potrebujem rovne hlavne lozko, malinka bude mat necelych 6mesiacov. A myslim, ze na spanok u takeho dietata je lepsi rovny chrbatik. A ospravedlnujem sa za dvakrat dany prispevok(pisane z mobilu poslalo halabala:) )
Dnes som len tak zo srandy premerala nase super 62cm dvere. Takze vymena sa odklade kedze mi cez ne Britax neprejde:( ten ma sirku zadnych kolies 65+nejaky cm viac:(
Tak to je škoda, to jedině, že byste sundávala kola. To jde lehce, ale nevím, kolik má bez kol…
No kamoska mi premerala a bez jedneho kolieska ma 60cm co by mi presiel cez dvere(byvame v rod.dome,kocik ostava v chodbicke pri vchode )S takou malou dusickou mam na vas prosbu- oplati sa mi vymenit phila za britax b dual.(mate skusenost s obidvoma)Napriek tomuto hendikepu(davat stale dole koliesko?)Dvere by sa mali menit tak ci tak za nove.
No kamoska mi premerala a bez jedneho kolieska ma 60cm co by mi presiel cez dvere(byvame v rod.dome,kocik ostava v chodbicke pri vchode )S takou malou dusickou mam na vas prosbu- oplati sa mi vymenit phila za britax b dual.(mate skusenost s obidvoma)Napriek tomuto hendikepu(davat stale dole koliesko?)Dvere by sa mali menit tak ci tak za nove.
Já osobně si myslím, že výhod je více a vyměnila bych. Sice jsem měla B-Ready, ale je to podobné. Do svého auta jsem musela také sundávat kolo, mám malé auto. Za mě měl slabiny snad jedině v tom, že měl plastová kola (což mi nevadilo), ale ty nově prodávané už mají kola pěnová a to je asi lepší. Také nevím, zda B-Dual má polohovací opěrku nohou u vrchní sedačky, B-Ready ano. Ale to je asi jen malý detail a P&T to tuším také nemá… Já s ním byla opravdu spokojená a kamarádka, co ho má po mě je také. Navíc pokud jezdíte také jen s malou bez staršího dítka, je to určitě lepší než u P&T. Takže za mě ano, ale je to na vás, abyste mě pak neproklínala
P&T má hromady spokojených uživatelek, ale já mezi ně nepatřím…Nevím odkud jste, ale co se na něj tedy nejdřív zajet někam podívat?
@1979radka píše:
Já osobně si myslím, že výhod je více a vyměnila bych. Sice jsem měla B-Ready, ale je to podobné. Do svého auta jsem musela také sundávat kolo, mám malé auto. Za mě měl slabiny snad jedině v tom, že měl plastová kola (což mi nevadilo), ale ty nově prodávané už mají kola pěnová a to je asi lepší. Také nevím, zda B-Dual má polohovací opěrku nohou u vrchní sedačky, B-Ready ano. Ale to je asi jen malý detail a P&T to tuším také nemá… Já s ním byla opravdu spokojená a kamarádka, co ho má po mě je také. Navíc pokud jezdíte také jen s malou bez staršího dítka, je to určitě lepší než u P&T. Takže za mě ano, ale je to na vás, abyste mě pak neproklínala![]()
![]()
P&T má hromady spokojených uživatelek, ale já mezi ně nepatřím…Nevím odkud jste, ale co se na něj tedy nejdřív zajet někam podívat?
dakujem necham si to prejst hlavou cez vikend.Tu je asi bez sance ho vidiet nazivo a kamoska co ho ma(videla aj ten moj)pride az o 2,5mesiaca.Tiez hovori, ze je urcite lepsi ako phil.On je fajn kocik ale ako vozim iba malinku tak je tam prilis vela a velkych dier. Teraz v lete a bez vetra je to fajn ale co neskor v zime ked mi zaspi. A britax je ako normalny kocik aj to prid. sedadlo je plnohodnotnejsie ako u phila.To aj u mna je to jedno - plastove kolesa. A b dual ma polohov. nozicky aj chrbatik.Tak ked predam phila za taku istu cenu mozem mat britax takze nic nestratim.Este sa spytam ci mate skusenost -jazda v autobuse s britaxom.
Já jsem s ním běžně jezdila v pražské MHD, takže eskalátory v metru, autobusy (ale spíš nízkopodlažní) i tramvaje a ok. Přišel mi i takový stabilnější.
@1979radka píše:
Já jsem s ním běžně jezdila v pražské MHD, takže eskalátory v metru, autobusy (ale spíš nízkopodlažní) i tramvaje a ok. Přišel mi i takový stabilnější.
vdaka za vsetky podrobne odpovede:)ked ho uz budem mat tak sa ozvem ako som spokojna:)
Chtěla bych se zeptat, zdali stačí na zimu jen vložná taška dole s fusakem( mám Ldoger) pro novorozence, nebo je na zimu bezpodmínečně nutná korba?
Já jsem měla korbičku i tašku, ale malou spíš na léto. Ale myslím si, že taška by stačila. Byla docela vyteplená a dala se zapnout vrchním krytem.
Tak to jsem ráda. Každopádně to vyzkouším. Ten fusak je fakt takovej lepší a teplej dost takže si taky myslim, že to bude stačit. Jelikož syn urcite dole sedet nebude chtit, a bude muset sedet nahore, a dolu se mi korba davat moc nechce tak to chci zkusit takhle jesli to pujde.
Ahoj maminky,
![]()
chtěla bych koupit pro svoje děti kočárek Britax b-ready. Objednala bych si ho tedy z USA přes internet (našla jsem ho na www.amazon.com)- máte někdo s tímto internetovým prodejcem zkušenosti, abych nezaplatila a pak nebudu mít třeba ani kočárek a ani peníze ![]()
Prosím poradíte mi (kdo ho zde objednával), kolik vám vyšlo poštovné a platí se nějaké clo apod.??
Moc díky za všechny reakce, chtěla bych objednat co nejdříve.