Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Britax Römer B-smart?
Přidejte zkušenost s Britax Römer B-smart@kujaja2 píše:
Aha, to je super, tak to nechapu, proc se u nas neprodava… a na amazonu Britském nebo německém to není? to by ti poslat jít mělo…
Tak ani na jednom jsem ho nenasla:(
@Denčii píše:
Tak ani na jednom jsem ho nenasla:(
hmmm, divny
ja myslela, ze to je anglicky kocarek… (nebo nemecky?) ![]()
Holky, pokud se nepletu, tak do Evropy se dováží jen B-Dual. Mrkněte se na jejich stránky britax.com. Já jsem měla B-Ready a objednávala jsem z Amazonu.
Ahoj holky, Britax B-Ready se prodává jen v Americe… ale je možné jej objednat přes Amazon, jak píše Ráďa.
A B-Dual máme třeba my a ten seženete kdekoliv po Evropě ![]()
@Denčii podarilo se objednat? Mě to taky píse, ze na moji adresu nelze doručit…
@vendyca píše:
Nepodařilo ![]()
Píše mi totéž. Dočasně jsem to vzdala, uvidím, jak to půjde a kdyby starší nechtěl chodit, tak to budu muset vyřešit…
@vendyca píše:
Z amazonu ti to nejde objednat?
@miasek ne, proste to píse, ze na moji adresu to nejde poslat a v poznámce uvádí, ze se to týká elektroniky, dětského zboží atd. Přitom tady holky psaly, ze problém nebyl. Tak nevim, kde dělám chybu. Z uk mi šlo všechno bez problému.
@1979radka
Dobrý den, už mám na amazonu nachystanou objednávku na B-ready, budu mit děti taky o 18 měsíců:) chci objednat sporták s druhou sedačkou a zvažuju jestli objednat korbičku nebo jen vložnou tašku. Vás jsem se chtěla zeptat, zda byste neprodala samostatně korbičku?
@monika1003 píše:
@1979radka
Dobrý den, už mám na amazonu nachystanou objednávku na B-ready, budu mit děti taky o 18 měsíců:) chci objednat sporták s druhou sedačkou a zvažuju jestli objednat korbičku nebo jen vložnou tašku. Vás jsem se chtěla zeptat, zda byste neprodala samostatně korbičku?
Vloznou tasku nebo to dolni sedatko?
Pehaca - admin mi zmazal ponuku lebo ju musim dat do bazaru, tak ak mas zaujem o tie fotky kocika posli mi prosim spravu s e-mailom a ja ti poslem fotky, dakujem
Zrovna se rozhoduji jestli pořídit novějšího phila nebo britax B-dual, měli jsme staršího phila E3 a tam nejde vůbec polohovat druhé sedátko, teď se třetím dítětem se bez polohování druhého sedátka neobejdeme, s philem jsem byla jízdně moc spokojená, ale to polohování je tam slabší a taky když je starší v double kitu nad mimi tak si nemá pořádně, kde opřít nožky. Jaký je britax do terénu? Kolečka se dají nafukovat? Díky za vaše zkušenosti.
Britax má v sebe zabudované tlmenie pre hladkú jazdu, má aj blatníky v prípade potreby, my sme ich využívali hlavne v zime
kolieska majú rýchle upínanie pre kompaktnejšie skladanie
Pneumatiky sú odolné proti prerezeniu
My sme s Britaxom chodili aj po snehu v pohode aj po lesnej ceste
pneumatiky nie su nafukovacie ale kočiar mame rok a pol a absolutne ziadna zmena nesfukuju sa ![]()
Dobrý den,
už v neděli mi dorazí Britax B-ready
a chci se zeptat, jakou jste na něj použili autosedačku a jestli jde dát jak nahoru, tak dolu místo druhé sedačky? Popř. jestli neprodáváte? nejlépe v černé barvě.
Děkuji ![]()