Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj všichni, ráda bych věděla, jestli některá máte zkušenost s kočárkem Britax B-Dual, případně B-Ready. Mám děti 18 měsíců od sebe a zvažuji koupi tohoto kočárku. Sedačky se mi ale zdají celkem malé, náš 18ti měsíční chlapeček není žádný drobek. Vejde se tam dítko ve fusaku? Můžete mi případně dát rozměr a vaše zkušenosti s tímto kočárkem. Také bych ráda věděla, zda kočárek není příliš větší od Phil&Teds. Ten máme momentálně, ale chybí mi tam možnost lehu u druhé sedačky. Taky se mi docela líbí Phil&Teds Promenade, neviděla jste ho některá na živo? Ta cena je teda dost vysoká, ale i tak budu ráda za případný názor.Kdybyste některá zvažovala prodej, dejte vědět. Jinak díky za veškeré postřehy a názory.
Máte zkušenost s Britax Römer B-smart?
Přidejte zkušenost s Britax Römer B-smartAhojky, sice reaguji pozdeji, ale ja vlastnim britax-b ready. Jsem s nim maximalne spokojena. Mam 8mesicni a 2,5leteho. Vejdou se tam v pohode. Ta vrchni operka je hodne dlouha, tak to je velke +, protoze nas syn je vazne dlouhy. V zime mam fusak v kazde sedacce. U te vrchni sedacky se mi tam syn vejde, ale jak ma zimni bundu a jeste ten fusak, tak nespojim dohromady ty popruhy. Resim to tim, ze mu dam jen takovou tu zabranu nebo jak se to jmenuje, co je u toho kocarku. Je mnohem vetsi nez phil, je sirsi a ty lehatka jsou vazne hodne prostorna. V philu mi prisla strasne uzka ta lehatka. Navic je k tomu velky kosik, ktery je vazne obrovsky oproti jinym kocarum. - jsem zadne jeste neobjevila. Jestli mas dotazy ptej se, popripade muzu poslat i foto.
Ahoj, děkuju moc za informaci. Já jsem to nakonec riskla a mám taky B-Ready a maximální spokojenost. Ještě jsem si k němu dokoupila korbičku a starší je dole a malá v korbičce. Brzo už to budeme ale měnit na sporťák. Sedačky jsou obě dost velké. Horní je opravdu obrovská a i do spodní se zatím teď v létě vejde, ačkoliv to není drobek. Takže pro každého dalšího případného zájemce bych doporučila také.
Hezký večer, zajímalo by mě kde se Vám povedlo koupit kočárek Britax B-ready. Sháním ho, ale nikde jsem jej nenašla. Děkuji za odpovědi.
Dobrý den, já ho kupovala na www.amazon.com. Vše v pořádku, do pěti dnů byl tady. Korbu a vložnou tašku pro novorozence jsem kupovala tady a pasuje to (možná to ani nebudete potřebovat). Mám děti 18 měsíců od sebe a jsem maximálně spokojená. Myslím, že budete taky. Měla jsem nejdřív P&T a ten mi nevyhovoval.
Ja jsem kupovala taky na amazonu. Tady jsou jenom odstiny:
http://www. amazon. com/Britax-USA-U281792-B-Ready-Stroller/dp/B007CTPWZA/ref=sr1_1?ie=UTF8&qid=1360186073&sr=8-1&keywords=b+ready
Tady uz je se dvema sedatky:
http://www. amazon. com/Britax-B-Ready-Stroller-Black-Seat-Black/dp/B0047OY0C4/ref=sr1_12?s=baby-products&ie=UTF8&qid=1360186402&sr=1-12&keywords=b+ready+and+second+seatMuzu vam pomoct s nalezenim obsahu jestli neumite ang. Spokojena jsem porad.
@1979radka píše:
Dobrý den, já ho kupovala na www.amazon.com. Vše v pořádku, do pěti dnů byl tady. Korbu a vložnou tašku pro novorozence jsem kupovala tady a pasuje to (možná to ani nebudete potřebovat). Mám děti 18 měsíců od sebe a jsem maximálně spokojená. Myslím, že budete taky. Měla jsem nejdřív P&T a ten mi nevyhovoval.
CO to mate za korbicku? JInak muzu se zeptat kolik vas vyslo postovne? Ps: klasicka posta?
Já jsem si koupila korbičku k B-Dual a ta k tomu sedí (už jí nepoužívám, děti jsou větší).
Např.http://www.autosedacky-shop.cz/hluboka-vanicka-ke-kocarku-britax-ve-4-barvach-p-638.html
Nevím, které poštovné myslíte.
Pro kočár poštovné vyšlo cca na 36 USD, přišlo mi to UPS, ale kupovala jsem už loni v dubnu.
A korbičku jsem kupovala v Čechách a to už nevím, kolik bylo poštovné a taky to přišlo nějakou kurýrní službou.
Děkuji za informace. Ještě rozmýšlíme. Snad jednou konečně vybereme ![]()
Dobrý den, máte někdo modrý B dual? Koukala jsem, že jsou dvě barvy, světlejší a tmavší. Jsou obě k prodeji v ČR?
@1979radka píše:
ja mam doma tiez phila explorer.Ale ako malicka rastie /4mesiace/tak mi vyhovuje cim dalej tym menej a vobec v nom nechce byt.Tak rozmyslam nad britax b dual.Vy ste mali obe a viete porovnat.mam vymenit kocik? Ja sa bojim ze mi spadne ked ju davam dovnutra spinkat a starsia sedi hore.Je britax praktickejsi? vahovo su skoro rovnake.Aj sa mi paci hlavne polohov. oboch sedaciek aj to, ze sa da otocit tvarou k mamine. Dakujem za nazor
Podle mě je rozhodně lepší, na jedné diskuzi jsem už psala výhody (teda alespoň pro mě) https://www.emimino.cz/…rankovani/7/
Nejvíc mi vadilo mimčo dole pod sedačkou, nemožnost polohovat vrchní sedačku a pak moc ani spodní (alespoň u mé verze)a nešla otočit vrchní sedačka atd.
U dualu můžete mít korbičku nebo vložnou tašku a tu tašku pak dle potřeby dát do horní nebo spodní sedačky. Má to spoustu možností, já měla B-Ready, ale ten je velmi podobný
Tady se můžete podívat (jestli jste už nekoukala ![]()
http://www.britax-roemer.cz/…-konfigurace
Ake su rozdiely medzi b ready a b dual. Nechcem kupovat korbicku skor len vloznu tasku aby som ju mohla podla situacie prehadzovat hore-dole. B ready nema rovne polohovanie sedaciek? ostava akoby v sede aj pri lahu? Alebo sa milim. Velkostou su rovnake obe kociky? Presne aj mne tieto veci u phila vadia. A velmi sa bojim ze mi mala pri vyberani vypadne-kdze je stale tazsia. Starsia tiez rada spi v kociku a v tomto nema kde ulozit hlavku. Uzsom rozhodnuta pre vymenu za britax.Este sa spytam je vacsi ako phil.
Ake su rozdiely medzi b ready a b dual. Nechcem kupovat korbicku skor len vloznu tasku aby som ju mohla podla situacie prehadzovat hore-dole. B ready nema rovne polohovanie sedaciek? ostava akoby v sede aj pri lahu? Alebo sa milim. Velkostou su rovnake obe kociky? Presne aj mne tieto veci u phila vadia. A velmi sa bojim ze mi mala pri vyberani vypadne-kdze je stale tazsia. Starsia tiez rada spi v kociku a v tomto nema kde ulozit hlavku. Uzsom rozhodnuta pre vymenu za britax.Este sa spytam je vacsi ako phil.
Ta dolni sedacka u b ready jde do uplneho lehu a je urcena od narozeni. Ma 3 polohy. Ta vrchni sedacka ma taky 3 polohy a douplneho lehu nejde, jde do pololehu. Nozky jsou trosku vyvysene. Britax ma sirsi sedacky, tim padem je i sirsi kocarek nez Phil. No ja mam na dolni sedacce dceru od narozeni do ted a to ma 18mes. Je tam spokojena.