Britax B-smart nebo Graco Trekko

7
9.1.12 21:31

Britax B-smart nebo Graco Trekko

Holky,prosím vás,už jsem tady pročítala hodně dizkusí o těhle kočárcích,ale pořád mám dilema!prosím poraďte!Potřebuju s ním jezdit i v zimě a u našich na vesnici,jinak jsem z Karviné.Holčičku máme 6.6.2011,takže teď 7 měsíců a už chce sama hačat:-)Takže prosím pro a proti!Děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Britax Römer B-smart?

Přidejte zkušenost s Britax Römer B-smart
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1666
9.1.12 21:40

Ahoj, měla jsem Britax vigour-předchůdce B smart a teď mám trekko, takže máme stejný vkus :palec: Nevýhody Britaxu-polohuje se celé lůžko-nejen záda, docela malá ložná plocha, pokud dítě úplně leží tak ta stříška mi přišla krátká, sice velký košík, ale nepraktický, je moc mělký, pláštěnka nic moc…Ale design na 1* :mrgreen: A teď mám Graco, jsem s ním moooc spokojená, je podstatně větší, má parádní pláštěnku,polohovatelný obrovský koš, prostorný, lehce se skládá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kika123
10.1.12 05:59

Graco

Ahoj, mne vcera dosiel graco trekko, vsetko sa mi na nom paci-lahko sa ovlada, krasny dizajn, len jedno ma prekvapilo, ze opierka chrbta v sirke je dost uzucka, co mam obavy z toho, ze ked tam drobec bude sediet v bunde, ci nebude napchaty…teraz je 3 mesacny, este pouzivam hlboky a tento zacnem za nejake 2 mesiace a uvidime. Inak sa mi paci vo vsetkom.

• Citovat
  • Upravit
1666
10.1.12 07:39
kika123 píše:
Ahoj, mne vcera dosiel graco trekko, vsetko sa mi na nom paci-lahko sa ovlada, krasny dizajn, len jedno ma prekvapilo, ze opierka chrbta v sirke je dost uzucka, co mam obavy z toho, ze ked tam drobec bude sediet v bunde, ci nebude napchaty…teraz je 3 mesacny, este pouzivam hlboky a tento zacnem za nejake 2 mesiace a uvidime. Inak sa mi paci vo vsetkom.

Neměj strach, Kubovi je 19 měsíců a krásně se tam vejde v bundě i ve fusaku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
10.1.12 10:42

kočárek a sníh?

Takže je vhodný i do sněhu a náročnějšího terénu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
10.1.12 10:47

No úplně v pohodě :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
10.1.12 13:23

tak já ho asi objednám :D a ještě jsem se chtěla zeptat jak je na tom ten fusak,co se k tomu Gracu dodává,je to fajn do zimy?hodně maminek si na to stěžovalo :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
10.1.12 14:43

No já mám jiný takže v tomhle neporadím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
10.1.12 14:52

taky bych neměla strach, mě se vejde ročák ve fusaku a bundě do kočáru co má na šířku 30cm. záleží spíš jak je tvarovaný, ale graco mi přijde OK.

jinak Bsmart má taky gumová kola ale narozdíl od vigour má polohovací sedák normálně - vigour měl houpačku - a je do lehu úplně.výhodou proti graco je otočný sedák.

jinak graco jde taky do placky..

http://www.youtube.com/watch?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
11.1.12 00:20

STENSA: prosím tě a jaký máš do toho graca fusak nebo i nánožník?pomůže mi značka,děkuji moc předem!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
11.1.12 07:40

Nánožník mám chicco, ale nepoužívám ho a fusak emitex

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
16.2.12 12:03

Ahoji holky,tak si to tady ctu a asi vsechny mate ten kocarek od sportacku.Ja cekam miminko a chci si ho poridit od narozeni s vloznou taskou. Asi tady nema nikdo zkusenosti,byla bych moc rada.Termin mam v kvetnu, tak si rikam, ze pres to leto by mi ta taska mohla stacit nebo opravdu neni velka a na podzim uz snad muzu do sportacku,ten jsem videla na vlastni oci a vyzkousela ale tu tasku jen tady na internetu,cekam az prijde do prodejny at se muzu zajet podivat,ale i tak bych uvitala kazdou zkusenost. Ten kocarek je moc krasny,proto bych ho chtela.Poradi mi nekdo :think: ,diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí