Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Nemůžu přijít na to, jak se dá rozebrat cortina a potřebuju vyprat jelikož už je potah pěkně zas… díky za rady ![]()
Máte zkušenost s Cam Cortina X3 Tris Evolution?
Přidejte zkušenost s Cam Cortina X3 Tr...mě to přišlo v klidu, prostě jsem odcvakala všechny ty cvočky a šlo to samo. Ale mám starší typ 2008
wjerusko:) i na strisce? prosim te?
a btw. nevis jestli se da sehnat na kocar skate a tazka extra?
NA cam jde vyprat jen sporťák pak hlubová vajíčko,ale stříška nejde
No ted jsem na to prisla a kdybych dala strisku do pracky na 30 a na jemnej program bez machani tak by se to dalo? nebo to radsi nemam riskovat? co myslite?:D
Monjie píše:
No ted jsem na to prisla a kdybych dala strisku do pracky na 30 a na jemnej program bez machani tak by se to dalo? nebo to radsi nemam riskovat? co myslite?:D
ja davam veci, u kterych se pise, ze se prat nemaji taky na jemny program i s machanim.. ![]()
Ale tam přece máš ty plastový zacvakávací hajzlíky tomu se nic nestane?
sexyfraga píše:
Ale potah ze stříšky nejde oddělat
Jde, ta drátěná konstrukce se vytáhne bokem… u Cortiny jde sundat všechno, i potah z korbičky, jen se musí oddělat ten plastový nesmysl na boku… ale jde rozebrat a vyprat celý kočár…
Jak mám prosím oddělat ty plastový blbince na střeše u sporťáku když jí chci vyprat??Mám to seckvanuté nýtama a můj muž mi tvrdí že to nejde…
![]()
@Lexxinka ze sporťáku sundat nejde, tu jsem vždy čistila ve vaně… z hluboké korbičky jde v pohodě…