Peg Perego GT3 x Cam X3 2012

36
3.1.12 18:06

Peg Perego GT3 x Cam X3 2012

Zdravím všechny,
vybíráme kočárek a mám dva favority PP gt3 a Cam x3 2012. Prosím, kdo má s těmito kočárky nějaké zkušenosti nebo je mělo možnost osobně vyzkoušet, budu ráda za všechny názory. Děkuji B :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7158
3.1.12 18:24

Ahoj, taky mám tyhle dva favority viděla jsem je oba jen na netu a dnes jsem je oba objevila v jedné prodejně a Peg PÉREGO jasně vyhrál, je prostě lepší zpracováním i použitým materiálem, ale uživatelské zkušenosti s nimi nemám, ale my máme jasno, Peg Pérego…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576
3.1.12 18:52

Vybrala bych si Cam X3 Tris s nafukovacími koly, má velkou hlubokou korbu, otočný velký sporťák s kšiltem a jako jediná trojkolka aspoň trochu houpe a do stran moc hezky. O nakládání do auta nemluvě, PP je tank.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
3.1.12 19:26

My máme termín začátkem března, tak snad se do té doby rozhodnem… Protože máme menší auto, tak hraje roli i skladání. Díky moc za názory :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4716
3.1.12 20:00

Ahojky,
tak my jsme si nyní v prosinci PP GT3 koupili :) , hlubokou korbu černobílou a sporťák v barvě java. Pak ještě PP autosedačku nero a do auta isofix. Zatím tedy jezdíme hlubokou korbou, byli jsme venku zatím jen asi 5 krát, ale vyzkoušeli jsme snad všechny terény a musím říct, že kočárek je dost stabilní, i s odaretovaným předním kolečkem se nebojím sjet po předku z obrubníku, zatím drží :mrgreen: . Je dost robustí, lehce ovladatelný, prostě úžasný. Hluboká korba je teda menších rozměrů než konkurence, ale dá se polohovat, což je u blinkajících miminek k nezaplacení.
Kdyby byl ještě nějaký dotaz, klidně mi písněte SZ, zatím kočárek testuji, ale je fakt, že co se týče skladnosti do auta, máme kombi a je to tak akurát. Ale skládání a rokládání je raz dva :palec: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
4.1.12 11:15

já bych se asi trochu „bála“ toho nového patentovaného systému polohování zad i nohou současně, to bych chtěla před koupí vidět.. jsou dobré,ale i úplně blbé systémy..
není pravda, že jako jediná 3kolka houpe :D (a do stran „houpe“ i můj QUinny. a docela pěkně!!! )
plus absolutně nevěřím autosedačkám značky Cam. ještě jsem neviděla cam, která by vyšla dobře v testech bezpečnosti ADAC/Dtest/Stiftung warentest/OAMTC.. tu bych fakt nechtěla!!!

jinak PP GT3 při nejměkčí variantě odpružení „houpe“.. systém skládání je rychlý, je ale i po složení dost veliký, .. k nezaplacení je obr koš, inteligentně řešený, takže je přístupný i s korbou.
sedák je pohodlný, všechno je takové měkoučké.. a dá se přetočit střecha a vozit dítě v protisměru, ale jen na ležáka..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
4.1.12 20:19

Tak to asi vypadá že vyhraje PP GT3 :palec: Holky moc děkuji za info :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7158
5.1.12 09:52

Schvaluju, u nás taky vyhrál, mezi všema kočárkama… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
849
5.1.12 14:00

Já přemýšlím mezi PP GT3 a Jané Slalom.....ale podle různých recenzí Jané vede. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4716
5.1.12 16:21

MDzTU, kamarádka Jané má a oproti PP se jí nedá sklopit stříška na sporťáku, takže když fouká, tak fouká na dítě, u PP se to dá sklopit před dítko, které je tak chráněné :palec: a prý ji na Jané vadí malý nákupák. Jo a u PP je ta ruční brzda na zadní kolečka, u Jané pouze na to přední, přijde mi to na zadek lepší :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
849
5.1.12 16:37

Ájinko tak ta stříška by mi tak nevadila že nejde sklopit. Menší nákupák taky nevidím jako probém,protože stejně na větší nákupy jezdíme autem. Co se té brzdy týče tak to nevím,ale asi si je stejně pojedem vyzkoušet osobně tak uvidíme. Zase Jané je lehčí,má pro mě lepší výběr barevných variant,a co sem četla tak maminky jsou s Jané spokojené více jak s PP.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4716
5.1.12 16:45

to my také jezdíme na velké nákupy autem, teda skoro pořád jezdíme autem :) a je fakt, že je PP o něco větší a těžší než jané, ale mě se líbil, jak je robustní, PP moc u nás nejezdí, jen samé jané nebo dorjan danny, tak těch recenzí tolik není. Já jsem zatím velmi spokojená, jak rychle se složí do auta a zase rozloží, to u nás taky hrálo roli, jelikož rádi vyrážíme kočárkovat mimo město. v terénu je parádní, jen ta hluboká korbička trošku drncá, ale to bude tím, že naše malá má jen tři kila, takže je jak pírko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4716
5.1.12 16:48

je fakt, že těch barev nemají tolik, ale my to nakombinovali co se nám líbilo, takže máme jinou hlubokou korbu, tam mají teda veliký výběr, asi tak 20 barev a pak sporťák, tam je to horší, ale ta barva Java na živo překvapila a vypadá moc hezky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
849
5.1.12 16:59

Vidíš to to sem ani netušila že PP má takovej velkej výběr korbiček. A jak ta java vypadá ve skutečnosti?Ta se mě právě taky líbí. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4716
5.1.12 17:24

ta java je spíš do stříbrna, lesklejší a pak hnědá. Vypadá to fakt zajímavě a hlavně je to takové neutrální jak pro holčičku, tak pro kluka a údržba bude taky dobrá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí