Jak spravit vrzání u kočárku

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
10
18.12.11 17:11

moc prosim o radu jak spravit vrzani ...

Ahoj holky.Potřebovala bych poradit.Koupila jsem si ojetý kočárek peg pérego gt3 a vrže celá zadní náprava myslím,že je to u těch pružin,ale nevim to jistě.Stříkali jsme tam wd40,ale nepomohlo.Nemáte některá zkušenost popřípadě jak to vyřešit a nebo radši kočár vrátit?Děkuju vám moc za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
987
18.12.11 17:24
barus 2012 píše:
Ahoj holky.Potřebovala bych poradit.Koupila jsem si ojetý kočárek peg pérego gt3 a vrže celá zadní náprava myslím,že je to u těch pružin,ale nevim to jistě.Stříkali jsme tam wd40,ale nepomohlo.Nemáte některá zkušenost popřípadě jak to vyřešit a nebo radši kočár vrátit?Děkuju vám moc za odpovědi

jestly si o vrzani nebyla informoana tak ja bich ho vratila z vrzanim neporadim :mavam: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101475
18.12.11 17:35

Já tedy nevím, ale mě přijde, že to je jeho vlastnost… alespoň co jsem zkoušela nový v krámě, tak vrzal a mě taky vrže, ale kupodivu ne s dítětem za jízdy, ale při „skorostání“ ano a v autě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1319
18.12.11 17:40

My máme nový, jezdíme s ním měsíc a trochu vrže, ale taky jen při drobném popojíždění a rozjíždění. Při normální jízdě je klid…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
18.12.11 17:49

Mně vrzalo Pliko a nakonec to bylo v místě, kde se třely o sebe plasty, jak byly uchycené kolečka - tak jestli to tam není nějak podobně…? Zkus ještě promazat, co se dá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
18.12.11 18:08

A není tam někde třeba písek, nebo nějaký jiný nečistoty? Mě když vrže kočár, tak ho proženu wapkou na benzině, prostříkám všechny spoje wd a je po vrzání :palec: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
465
18.12.11 18:29

Ahoj, my máme kočárek Inglesina a od nova taky vrzal. Taťka to vyřešil tím, že pružiny a místa, která vržou nastříkal silikonovým sprejem a od té doby máme pokoj. :palec: ;) Ale z míst, kde se nanese omylem ho odstraň hned, protože jak zaschne, jde to blbě dolů. Myslím kovová konstrukce kočárku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65276
18.12.11 19:32

Myslím,že ti vržou ty „tlumiče“–odpružení…když se koukneš zezadu,tak myslím to,jak se to v tom pohupuje.....
plasty,tam bych o zkusila nějak vyčistit…pak kolem koleček a uvidíš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
18.12.11 20:04

Tak vám holky mockrát děkuju za rady :D Taky si mylím,že to budou ty tlumiče a taky mi to vrzá jenom při popojíždění a jenom když tam mám malou :think: Určitě taky vyzkouším ten silikonovej sprej :palec: Ještě jednou moc dík :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5052
18.12.11 22:21

WD sprej a pokud nezabere vrátila bych kočár.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
26.4.12 22:12

Holky můžete mi prosím poradit? Před více jak měsícem jsme reklamovali kočárek z důvodu vrzání konstrukce i po důkladném vyčištění a namazání.Nikdo se neozval. Zavolala jsem tudíž na jejich číslo a paní majitelka mi řekla, že je v autě a jakmile dorazí na prodejnu tak mi zavolá. Neozvala se. Mám možnost chtít vrácení peněz? Ještě podotýkám, že nám byl zapůjčen náhradní podvozek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13119
27.4.12 08:06

@ajule88 myslím, že na vrácení peněz nárok nemáš, ale pokud ti vrzání neopravili na prodejně, tak se buď přes ně nebo sama spoj s dodavatelem, který jim kočárek dodal (adresu budeš mít na záručáku) a dohodni se s ním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
27.4.12 13:42

@ynax děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101475
27.4.12 14:00

@ajule88 Já bych řekla, že nárok na vrácení máš, protože reklamace nebyla vyřízena v zákonné lhůtě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
24.2.16 22:35

Na vrzání nám pomohl Silkal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie