Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj holky.Potřebovala bych poradit.Koupila jsem si ojetý kočárek peg pérego gt3 a vrže celá zadní náprava myslím,že je to u těch pružin,ale nevim to jistě.Stříkali jsme tam wd40,ale nepomohlo.Nemáte některá zkušenost popřípadě jak to vyřešit a nebo radši kočár vrátit?Děkuju vám moc za odpovědi
barus 2012 píše:
Ahoj holky.Potřebovala bych poradit.Koupila jsem si ojetý kočárek peg pérego gt3 a vrže celá zadní náprava myslím,že je to u těch pružin,ale nevim to jistě.Stříkali jsme tam wd40,ale nepomohlo.Nemáte některá zkušenost popřípadě jak to vyřešit a nebo radši kočár vrátit?Děkuju vám moc za odpovědi
jestly si o vrzani nebyla informoana tak ja bich ho vratila z vrzanim neporadim
![]()
Já tedy nevím, ale mě přijde, že to je jeho vlastnost… alespoň co jsem zkoušela nový v krámě, tak vrzal a mě taky vrže, ale kupodivu ne s dítětem za jízdy, ale při „skorostání“ ano a v autě.
My máme nový, jezdíme s ním měsíc a trochu vrže, ale taky jen při drobném popojíždění a rozjíždění. Při normální jízdě je klid…
Mně vrzalo Pliko a nakonec to bylo v místě, kde se třely o sebe plasty, jak byly uchycené kolečka - tak jestli to tam není nějak podobně…? Zkus ještě promazat, co se dá ![]()
A není tam někde třeba písek, nebo nějaký jiný nečistoty? Mě když vrže kočár, tak ho proženu wapkou na benzině, prostříkám všechny spoje wd a je po vrzání
![]()
Ahoj, my máme kočárek Inglesina a od nova taky vrzal. Taťka to vyřešil tím, že pružiny a místa, která vržou nastříkal silikonovým sprejem a od té doby máme pokoj.
Ale z míst, kde se nanese omylem ho odstraň hned, protože jak zaschne, jde to blbě dolů. Myslím kovová konstrukce kočárku.
Myslím,že ti vržou ty „tlumiče“–odpružení…když se koukneš zezadu,tak myslím to,jak se to v tom pohupuje.....
plasty,tam bych o zkusila nějak vyčistit…pak kolem koleček a uvidíš
Tak vám holky mockrát děkuju za rady
Taky si mylím,že to budou ty tlumiče a taky mi to vrzá jenom při popojíždění a jenom když tam mám malou
Určitě taky vyzkouším ten silikonovej sprej
Ještě jednou moc dík ![]()
Holky můžete mi prosím poradit? Před více jak měsícem jsme reklamovali kočárek z důvodu vrzání konstrukce i po důkladném vyčištění a namazání.Nikdo se neozval. Zavolala jsem tudíž na jejich číslo a paní majitelka mi řekla, že je v autě a jakmile dorazí na prodejnu tak mi zavolá. Neozvala se. Mám možnost chtít vrácení peněz? Ještě podotýkám, že nám byl zapůjčen náhradní podvozek.
@ajule88 myslím, že na vrácení peněz nárok nemáš, ale pokud ti vrzání neopravili na prodejně, tak se buď přes ně nebo sama spoj s dodavatelem, který jim kočárek dodal (adresu budeš mít na záručáku) a dohodni se s ním.
@ajule88 Já bych řekla, že nárok na vrácení máš, protože reklamace nebyla vyřízena v zákonné lhůtě.