Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj holky mate nekdo presne tento kocarek jane a jak jste s nim spokojeni? http://www.mimibazar.cz/foto.php?… . diky
Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?
Přidejte zkušenost s Jané Slalom ProAhoj,
tak já ho mám a můžu za sebe říct že neznám lepší kočárek-opravdu ne!Pro mě nemá jedinou chybu akorát že se mi nevleze do auta ale to je spíše problém prodejců fábií ![]()
Já jednoznačně doporučuju!
![]()
my mame oktavku, takze s mistem neni problem. a co potah, striska je to v pohode? a nesjizdi dite ve sportaku? me se strasne libi a ten desing. a teren taky v pohode vid? a stabilni by mel byt.
On asi ale nejde otočit proti směru jízdy . Nevim to jistě ale myslim že to nejde. To je třeba pro mě velkej problem. Jinak se mi moc líbí.
to pro me problem neni, uz jsme tak jeden kocarek meli. jde mi o tom nedrncal a slo s nim je i do terenu
marketpospisil píše:
Ahoj,
tak já ho mám a můžu za sebe říct že neznám lepší kočárek-opravdu ne!Pro mě nemá jedinou chybu akorát že se mi nevleze do auta ale to je spíše problém prodejců fábií
Já jednoznačně doporučuju!![]()
Ahoj,tak ja nemam presne tento kocarek,mam slaloma z 2009,ale myslim ze se toho na kocarku za ty 2 roky moc nezmenilo..Ja jsem s jane moc spokojena,je lehky,skladny a super do terenu.Jedina nevyhoda je maly kosik,do ktereho se toho moc nevejde,ale jinak je super..Ja jsem si nechala usit od jedne pani z MMB tasku na plastenku,abych alespon tak ziskala trosku vice prostoru v kosiku..Kdybych kupovala dlasi kocarek urcite by to byl zase jane..
jojo s tim kosikem, je to blby ale pocitam s tim. tasku na plastenku mam z toho stareho tak se tam snad vejde.
lovelytelle píše:
nevis jestli na to jde korba concord proton a autosedacka ion kol. 2009? ja si myslim, ze by to jit melo ,ale nejsem si jista.marketpospisil píše:
Ahoj,
tak já ho mám a můžu za sebe říct že neznám lepší kočárek-opravdu ne!Pro mě nemá jedinou chybu akorát že se mi nevleze do auta ale to je spíše problém prodejců fábií
Já jednoznačně doporučuju!![]()
Ju to by mělo jít určitě!
Holky, mám Slalom 2011, koupený z druhé ruky. Včera jsem se mordovala s tou taškou a nepodařilo se mi ji chytnout na madlo, ty suché zipy to prostě neudrží. Můžete mi vložit nějakou fotku, jak to tam máte uchycené? Děkuji.
@Klarinetka1 píše:
Holky, mám Slalom 2011, koupený z druhé ruky. Včera jsem se mordovala s tou taškou a nepodařilo se mi ji chytnout na madlo, ty suché zipy to prostě neudrží. Můžete mi vložit nějakou fotku, jak to tam máte uchycené? Děkuji.
obávám se, že to bude v těch suchých zipech budou opotřebovaný
já to normálně omotám mám nový 2013,ale předtím na starší jsem mněla Nomáda 2008 a tam byli patentky to bylo lepší.