Jané Slalom 2011

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3588
12.12.11 08:57

jane slalom 2011

Ahoj holky mate nekdo presne tento kocarek jane a jak jste s nim spokojeni? http://www.mimibazar.cz/foto.php?… . diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?

Přidejte zkušenost s Jané Slalom Pro
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12.12.11 09:39

Ahoj,
tak já ho mám a můžu za sebe říct že neznám lepší kočárek-opravdu ne!Pro mě nemá jedinou chybu akorát že se mi nevleze do auta ale to je spíše problém prodejců fábií :lol:
Já jednoznačně doporučuju! :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3588
12.12.11 09:57

my mame oktavku, takze s mistem neni problem. a co potah, striska je to v pohode? a nesjizdi dite ve sportaku? me se strasne libi a ten desing. a teren taky v pohode vid? a stabilni by mel byt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9879
12.12.11 10:40

On asi ale nejde otočit proti směru jízdy . Nevim to jistě ale myslim že to nejde. To je třeba pro mě velkej problem. Jinak se mi moc líbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3588
12.12.11 10:51

to pro me problem neni, uz jsme tak jeden kocarek meli. jde mi o tom nedrncal a slo s nim je i do terenu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3588
12.12.11 11:08
nevis jestli na to jde korba concord proton a autosedacka ion kol. 2009? ja si myslim, ze by to jit melo ,ale nejsem si jista.
marketpospisil píše:
Ahoj,
tak já ho mám a můžu za sebe říct že neznám lepší kočárek-opravdu ne!Pro mě nemá jedinou chybu akorát že se mi nevleze do auta ale to je spíše problém prodejců fábií :lol:
Já jednoznačně doporučuju! :palec: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3003
12.12.11 11:09

Ahoj,tak ja nemam presne tento kocarek,mam slaloma z 2009,ale myslim ze se toho na kocarku za ty 2 roky moc nezmenilo..Ja jsem s jane moc spokojena,je lehky,skladny a super do terenu.Jedina nevyhoda je maly kosik,do ktereho se toho moc nevejde,ale jinak je super..Ja jsem si nechala usit od jedne pani z MMB tasku na plastenku,abych alespon tak ziskala trosku vice prostoru v kosiku..Kdybych kupovala dlasi kocarek urcite by to byl zase jane..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3588
12.12.11 11:29

jojo s tim kosikem, je to blby ale pocitam s tim. tasku na plastenku mam z toho stareho tak se tam snad vejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.12.11 11:40
lovelytelle píše:
nevis jestli na to jde korba concord proton a autosedacka ion kol. 2009? ja si myslim, ze by to jit melo ,ale nejsem si jista.
marketpospisil píše:
Ahoj,
Já jednoznačně doporučuju! :palec: :palec:

Ju to by mělo jít určitě!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.12.11 11:40

A terén naprosto v pohodě!!!! ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3588
12.12.11 11:59

super dekuji za info :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2746
3.7.13 12:14

Holky, mám Slalom 2011, koupený z druhé ruky. Včera jsem se mordovala s tou taškou a nepodařilo se mi ji chytnout na madlo, ty suché zipy to prostě neudrží. Můžete mi vložit nějakou fotku, jak to tam máte uchycené? Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5052
3.7.13 15:08
@Klarinetka1 píše:
Holky, mám Slalom 2011, koupený z druhé ruky. Včera jsem se mordovala s tou taškou a nepodařilo se mi ji chytnout na madlo, ty suché zipy to prostě neudrží. Můžete mi vložit nějakou fotku, jak to tam máte uchycené? Děkuji.

obávám se, že to bude v těch suchých zipech budou opotřebovaný :think: já to normálně omotám mám nový 2013,ale předtím na starší jsem mněla Nomáda 2008 a tam byli patentky to bylo lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí