Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Tak jasný že třeba v jiný prodejně by mi možná doporučili spíš PP,neříkám,že tý prodavačce na 100% důvěřuju,ale zrovna tam kde sme byli měli ten PP dražší než Jané,takže že by chtěli prodat dražší se říct opravdu nedá.
k.a.c.k.a.1 píše:
Tak to se divím, protože PP jsou jedny z bezproblémových, narozdíl od jané.![]()
Mě reverse začal šisovat po 1,5 mesíci užívání, měla jsem černou se zelenou a úplně jsem viděla, jak ten semišek začíná červenat.
Každopádně oba jsou fajn, ať vybereš cokoli.
Příspěvek upraven 08.01.12 v 08:01
Já mám PP už 18 měsíců a vůbec nešisuje a to jsme jezdili dost, a i venku často spal když byl malinký. Takže je to asi kus od kusu. Máme kolekci 2009, takovou tu žlutozelenou.
Ještě k té autosedajdě, když byl malinký, tak byl v ní takový utopený. Ale náš prcek přibíral raketovou rychlosti, tak mu pak krásně seděla. Měli jsme k ní i takovou tu základnu, takže se ten náklon vyrovnal. Nám pasovala a i dlouho vydržela. Do 10 měsíců a to měl malý ostatní autosedačky malé. Zkoušeli jsme od segry a u známých. Takže jsme si ušetřili kupování sedačky 0-18, k tomu musela přistoupit segra. Do vajička už to nebylo (čouhala hlavička) a do sedací nemohl (9-18kg), protože ještě neseděl ![]()
letenia píše:k.a.c.k.a.1 píše:Já mám PP už 18 měsíců a vůbec nešisuje a to jsme jezdili dost, a i venku často spal když byl malinký. Takže je to asi kus od kusu. Máme kolekci 2009, takovou tu žlutozelenou.
Tak to se divím, protože PP jsou jedny z bezproblémových, narozdíl od jané.![]()
Mě reverse začal šisovat po 1,5 mesíci užívání, měla jsem černou se zelenou a úplně jsem viděla, jak ten semišek začíná červenat.
Každopádně oba jsou fajn, ať vybereš cokoli.
Příspěvek upraven 08.01.12 v 08:01
já snad nikdy neviděla vyšisovanou GT3, zato Jané /starších verzí/ habaděj. ty nové snad šisují méně, ale kačka1už taky psala, že jí blednul..
Ahoj holky, poradte prosím, chci si objednat PP GT3, chci celej komplet i s autosedačkou, musim si k té autosedačce dokoupit i tu základnu? Máme Octavii a isofix nemáme jen pásy, dopředu jí asi dávat nebudu moct, tam máme airbag…
Ahoj HARPER…základnu kupovat nemusíš, sedačka jde upevnit i jen pomocí pásů. Já ale třeba měla ve Ford Focus problém s krátkým pásem a sedačka nešla dopnout. Z toho důvodu jsme kupovali základnu tu obyč., protože Isofix jsme v autě neměli. Je fakt, že sedačka s ní měla lepší náklon a pro maleho byla mírně pohodlnější, i když jemu se v ní naprosto nelíbilo. Druhá věc je ta, že se základnou má sedačka lepší crash testy. S isofixovou tím více. Jak už jsem tu psala, já bych si ale raději koupila sedačku např. od Romer, nebo MaxiCosi, které jsou mnohem bezpečnější a podle mě i pro dítko pohodlnější. Ve předu může být sedačka 0-13 pouze v případě, že airbag je vypínací. Jinak nelze.
HARPER píše:
Ahoj holky, poradte prosím, chci si objednat PP GT3, chci celej komplet i s autosedačkou, musim si k té autosedačce dokoupit i tu základnu? Máme Octavii a isofix nemáme jen pásy, dopředu jí asi dávat nebudu moct, tam máme airbag…
nemusíš, ale základnu na pásy si určitě kup!!!! sedačka bez ní má jen průměr (3), s ní má hodnocení na GUT (4), .. navíc to pohodlí to stojí za to.. i když u PP si myslím musí pás ještě prostrčit sedačkou, nestačí jen klik, ale i přesto, hlavně je to bezpečnější…
Dík holky
My airbag myslim nemáme vypínací, tak bude muset být s našim jorkšírem vzadu
Na psa tam máme taky spec. postroj na pásy ![]()
HARPER píše:
Dík holkyMy airbag myslim nemáme vypínací, tak bude muset být s našim jorkšírem vzadu
Na psa tam máme taky spec. postroj na pásy
já vozila vzadu obě děti od narození, nikdy jsme neměli vypínací airbag.
co bych si ale pořídila, je zpětné zrcátko, nevím, jak jsem bez něj mohla se starším existovat!!
http://www.malvik.cz/…ko-Easy-View
holky a když máme v autě isofix tak iž základnu nepotřebuju né? a to je pak s bezpečností jak? taky na prd? no ono co si budeme povídat,taky záleží na autě ona asi sedačka ve škodovce nebo v BMW bude taky rozdíl při nehodě..no nejlpeší je nebourat ![]()
ale chci se zeptat ve kterým obchodě je k viděné Jane limitovaná edice a i Peg perego nejlíp 2012 v barvě denim..Praha.Brno,Hradec Králové..prosím dejte tipy ![]()
Jané limitovaná edice a PP akorát myslím 2011 mají v HK v tomhle obchodě k vidění http://www.detske-kocarky.eu/
MDzTU píše:
Jané limitovaná edice a PP akorát myslím 2011 mají v HK v tomhle obchodě k vidění http://www.detske-kocarky.eu/
díky
ale na stránkách PP nemají ![]()
Luckap píše:
holky a když máme v autě isofix tak iž základnu nepotřebuju né? a to je pak s bezpečností jak? taky na prd? no ono co si budeme povídat,taky záleží na autě ona asi sedačka ve škodovce nebo v BMW bude taky rozdíl při nehodě..no nejlpeší je nebourat
ne, naopak. pokud máte v autě isofix, jsou to taková oka mezi opěrkou a sedákem. a do těch ok se právě chytá ta isofixová základna. do té se pak chytí sedačka. sedačka je pevně spojena s autem a je malé riziko špatného připoutání.
ono je to tak, že obecně je prý jen 30 % autosedaček na pásy správně připoutáno v autě, a zato 97 % na isofix je správně.
takže pokud je v autě isofix, vždycky radím jednoznačně nelitovat peněz, třeba se uskromnit jinde, ale koupit základnu.
s bezpečností je to tak, že nejlepších výsledků dosahují právě sedačky s isofixem, nejlépe maxi cosi cabriofix a easyfix a roemer babysafe plus s isof., vyšly na sehr gut, žádná jiná sedačka takového hodnocení nedosáhla…
teď někde psal steeve, že základny mají vše důležité z kovu, takže by se nebál tolik koupit použitou..
a to nemluvím o tom pohodlí - přijde se sedačkou, cvaknu do základny a jedu, o nic jiného se nestarám..