Peg Perego GT3 x Cam X3 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
120
8.1.12 16:11

Přesně tak to je!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
849
8.1.12 19:52

Tak jasný že třeba v jiný prodejně by mi možná doporučili spíš PP,neříkám,že tý prodavačce na 100% důvěřuju,ale zrovna tam kde sme byli měli ten PP dražší než Jané,takže že by chtěli prodat dražší se říct opravdu nedá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1088
9.1.12 01:02
k.a.c.k.a.1 píše:
Tak to se divím, protože PP jsou jedny z bezproblémových, narozdíl od jané. :-) :-) Mě reverse začal šisovat po 1,5 mesíci užívání, měla jsem černou se zelenou a úplně jsem viděla, jak ten semišek začíná červenat. :-) Každopádně oba jsou fajn, ať vybereš cokoli. :-)Příspěvek upraven 08.01.12 v 08:01

Já mám PP už 18 měsíců a vůbec nešisuje a to jsme jezdili dost, a i venku často spal když byl malinký. Takže je to asi kus od kusu. Máme kolekci 2009, takovou tu žlutozelenou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1088
9.1.12 01:08

Ještě k té autosedajdě, když byl malinký, tak byl v ní takový utopený. Ale náš prcek přibíral raketovou rychlosti, tak mu pak krásně seděla. Měli jsme k ní i takovou tu základnu, takže se ten náklon vyrovnal. Nám pasovala a i dlouho vydržela. Do 10 měsíců a to měl malý ostatní autosedačky malé. Zkoušeli jsme od segry a u známých. Takže jsme si ušetřili kupování sedačky 0-18, k tomu musela přistoupit segra. Do vajička už to nebylo (čouhala hlavička) a do sedací nemohl (9-18kg), protože ještě neseděl :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
9.1.12 09:26
letenia píše:
k.a.c.k.a.1 píše:
Tak to se divím, protože PP jsou jedny z bezproblémových, narozdíl od jané. :-) :-) Mě reverse začal šisovat po 1,5 mesíci užívání, měla jsem černou se zelenou a úplně jsem viděla, jak ten semišek začíná červenat. :-) Každopádně oba jsou fajn, ať vybereš cokoli. :-)Příspěvek upraven 08.01.12 v 08:01
Já mám PP už 18 měsíců a vůbec nešisuje a to jsme jezdili dost, a i venku často spal když byl malinký. Takže je to asi kus od kusu. Máme kolekci 2009, takovou tu žlutozelenou.

já snad nikdy neviděla vyšisovanou GT3, zato Jané /starších verzí/ habaděj. ty nové snad šisují méně, ale kačka1už taky psala, že jí blednul..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7158
9.1.12 11:22

Ahoj holky, poradte prosím, chci si objednat PP GT3, chci celej komplet i s autosedačkou, musim si k té autosedačce dokoupit i tu základnu? Máme Octavii a isofix nemáme jen pásy, dopředu jí asi dávat nebudu moct, tam máme airbag…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
9.1.12 11:35

Ahoj HARPER…základnu kupovat nemusíš, sedačka jde upevnit i jen pomocí pásů. Já ale třeba měla ve Ford Focus problém s krátkým pásem a sedačka nešla dopnout. Z toho důvodu jsme kupovali základnu tu obyč., protože Isofix jsme v autě neměli. Je fakt, že sedačka s ní měla lepší náklon a pro maleho byla mírně pohodlnější, i když jemu se v ní naprosto nelíbilo. Druhá věc je ta, že se základnou má sedačka lepší crash testy. S isofixovou tím více. Jak už jsem tu psala, já bych si ale raději koupila sedačku např. od Romer, nebo MaxiCosi, které jsou mnohem bezpečnější a podle mě i pro dítko pohodlnější. Ve předu může být sedačka 0-13 pouze v případě, že airbag je vypínací. Jinak nelze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
9.1.12 11:36
HARPER píše:
Ahoj holky, poradte prosím, chci si objednat PP GT3, chci celej komplet i s autosedačkou, musim si k té autosedačce dokoupit i tu základnu? Máme Octavii a isofix nemáme jen pásy, dopředu jí asi dávat nebudu moct, tam máme airbag…

nemusíš, ale základnu na pásy si určitě kup!!!! sedačka bez ní má jen průměr (3), s ní má hodnocení na GUT (4), .. navíc to pohodlí to stojí za to.. i když u PP si myslím musí pás ještě prostrčit sedačkou, nestačí jen klik, ale i přesto, hlavně je to bezpečnější…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7158
9.1.12 13:22

Dík holky :) My airbag myslim nemáme vypínací, tak bude muset být s našim jorkšírem vzadu :lol: Na psa tam máme taky spec. postroj na pásy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
9.1.12 14:00
HARPER píše:
Dík holky :) My airbag myslim nemáme vypínací, tak bude muset být s našim jorkšírem vzadu :lol: Na psa tam máme taky spec. postroj na pásy :lol:

já vozila vzadu obě děti od narození, nikdy jsme neměli vypínací airbag.
co bych si ale pořídila, je zpětné zrcátko, nevím, jak jsem bez něj mohla se starším existovat!!
 http://www.malvik.cz/…ko-Easy-View

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7158
9.1.12 15:11

Jé, to je dobrý, jsem netušila, že něco takového existuje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1296
9.1.12 16:30

holky a když máme v autě isofix tak iž základnu nepotřebuju né? a to je pak s bezpečností jak? taky na prd? no ono co si budeme povídat,taky záleží na autě ona asi sedačka ve škodovce nebo v BMW bude taky rozdíl při nehodě..no nejlpeší je nebourat :!

ale chci se zeptat ve kterým obchodě je k viděné Jane limitovaná edice a i Peg perego nejlíp 2012 v barvě denim..Praha.Brno,Hradec Králové..prosím dejte tipy :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
849
9.1.12 16:45

Jané limitovaná edice a PP akorát myslím 2011 mají v HK v tomhle obchodě k vidění http://www.detske-kocarky.eu/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1296
9.1.12 16:59
MDzTU píše:
Jané limitovaná edice a PP akorát myslím 2011 mají v HK v tomhle obchodě k vidění http://www.detske-kocarky.eu/

díky 8) ale na stránkách PP nemají :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
9.1.12 17:03
Luckap píše:
holky a když máme v autě isofix tak iž základnu nepotřebuju né? a to je pak s bezpečností jak? taky na prd? no ono co si budeme povídat,taky záleží na autě ona asi sedačka ve škodovce nebo v BMW bude taky rozdíl při nehodě..no nejlpeší je nebourat :!

ne, naopak. pokud máte v autě isofix, jsou to taková oka mezi opěrkou a sedákem. a do těch ok se právě chytá ta isofixová základna. do té se pak chytí sedačka. sedačka je pevně spojena s autem a je malé riziko špatného připoutání.
ono je to tak, že obecně je prý jen 30 % autosedaček na pásy správně připoutáno v autě, a zato 97 % na isofix je správně.
takže pokud je v autě isofix, vždycky radím jednoznačně nelitovat peněz, třeba se uskromnit jinde, ale koupit základnu.
s bezpečností je to tak, že nejlepších výsledků dosahují právě sedačky s isofixem, nejlépe maxi cosi cabriofix a easyfix a roemer babysafe plus s isof., vyšly na sehr gut, žádná jiná sedačka takového hodnocení nedosáhla…

teď někde psal steeve, že základny mají vše důležité z kovu, takže by se nebál tolik koupit použitou..

a to nemluvím o tom pohodlí - přijde se sedačkou, cvaknu do základny a jedu, o nic jiného se nestarám..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí