Britax Evolva do Fordu Focus

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
51
13.2.14 18:47

Britax Evolva do Fordu Focus

Zdravím,
uvažujeme o autosedačce Britax Evolva Plus a někde jsem četla, že v autech s kratšími pásy se zapne tak tak.
Nemáte někdo tuhle sedačku ve Focusu? Má kratší pásy než třeba Hyundai mých rodičů a nevím, jestli bych to tedy do něj zapnula.
Jaké máte zkušenosti s jinými auty, která mají kratší pásy?
 Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4157
13.2.14 19:42

Vždy je dobré si do prodejny dojet autem a danou sedačku vyzkoušet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1601
13.2.14 19:42

Můžu ti změřit, jak dlouhý pás je potřeba, abys ji zapnula. Máme ji ve Fábce 2 a dobrý, ale třeba v Octávce (ta předposlední) jsem měla neskutečný problém to dopnout, bylo to jen taktak. :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
14.2.14 06:39

Mishaak: Vážně? To by bylo skvělý… Kdybys mohla, byla bych ti vděčná!
Zajet s ním do prodejny je pro nás trochu obtížné, auto není naše, ale jedná se o auto švagrovo, kterým společně s prarodiči často vyjíždíme…
Díky moc!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
14.2.14 08:48

@Nadixx evolva nepotřebuje dlouhý pás, poutá se za sedačkou, takže lze připnout snad všude, ve Focusu zapnu i protisměrnou sedačku 0-18 kg, která potřebuje dlouhý pás, takže Evolva je bez problému

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
14.2.14 09:46

@steeve Díky :-) Ve Focusu jsme právě tak akorát nadoraz zapnuli vajíčko do protisměru a někde jsem četla, že Evolva vyžaduje delší pásy.
Pokud je to ale v pohodě, pak je to skvělé :-)
Díky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
14.2.14 11:34

@Nadixx když připnete vajíčko, tak evolvu připnete dvakrát, vajíčko musí mít pás okolo celé sedačky, kdežto u evolvy se protahuje pás jen zadem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1601
14.2.14 15:25

@steeve Já jsem evolvu na tý starý fábce třeba vůbec nedopla. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
14.2.14 16:55

@Mishaak a bylo to krátkým pásem nebo rukama?, na evolvu opravdu není potřeba dlouhý pás, tam kde se zapne vajíčko jde zapnout evolva a kus pásu zbude
mmch už několikrát se mi stalo, že za mnou do obchodu přišli lidi, že jim nedá pás, že nezapnou sedačku a pak se zjistilo, že mají půlku pásu skřípnutou pod sedadlem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1601
14.2.14 17:18

@steeve právě ze fakt pásem ;) Byla to úplně obyč ta nejstarší fábka, měli ji tchánovci a nikomu se nám to nepodařilo tam dát. :nevim: Dali jsme tam nakonec pak jinou sedačku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí