Cybex Solution X2 2013 vs Roemer Kidfix Trendline

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
575
12.2.14 16:29

Cybex Solution X2 2013 vs Roemer Kidfix Trendline

Ahojky, zajímaly by mě Vaše názory na tyto dvě autosedačky. V testech jsou zhruba na stejno, ale jezdíme dlouhé trasy a tak by mě zajímalo, jak jdou polohovat, jak jsou pohodlné, máte zkušenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5352
12.2.14 17:00

Já vybírala a měla jsem také tyto dvě ve výběru a vyhrál jednoznačně Romer. Jestli si to dobře pamatuji, tak Cybex není polohovatelný, jen jde zaklonit hlava a to mi na dlouhé trasy nepřijde pohodlné. Romer FidFix polohovatelný je. Když ho máš na isofixu tak nemusíš řešit to, jak přiléhá k sedačce a můžeš ho na těch hácích v podstatě vysunout úplně dopředu a pak naklonit opěrku dozadu. My máme zároveň v zadu polohovatelná sedadla místo spojené lavice, takže můžeme napolohovat ještě sedadlo, na kterém sedačka je a jak malý v podstatě může pohodlně ležet. Jen tedy když napolohuji do největšího lehu jak sedačku tak sedadlo, tak sedačce musím vepředu podložit nožičky složenou dečkou, aby to ležení bylo pohodlné a nožičky ho netáhly dolů a neměl tendenci proklouznout pod pásy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
12.2.14 17:09

@DnnnK polohovat jdou obě, u Kidfixu to jde více, protože je celá zádová opěrka na kloubu vůči sedáku, takže se dá sklopit až do roviny( prakticky v autě to samozřejmě nelze) a záleží i na velikosti auta a sklonu sedadel v autě, podle toho pak v některých autech jdou ty sedačky polohovat více, v jiném méně.
ohledně polstrování je Kidfix o něco pohodlnější

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
575
12.2.14 19:14

Super, díky za rady, přesně tohle jsem potřebovala vědět, kidfix objednávám:)
Je to super, protože nám jdou sklopit sedačky až téměř do lehu:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí