Věříte testům autosedaček?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
236
7.2.14 19:13

Věříte testům autosedaček?

Otázka je jasná, věříte testům autosedaček? Pro naše první miminko chci kupovat Maxi Cosi Cabriofix. Rodiče se nabídli, že na kočárek-trojkombinaci přispějí a když jsem je teda požádala o peníze, když budu objednávat kočárek a autosedačku k tomu tak se jim to nezdá a tvrdí mi, že jsou ty testy stejně všechny podplacený a autosedačky všechny stejný :zed: Že jako proč tuhle zrovna.. :roll:
Když to nepochopí tak si jí stejně koupím sama.
Kočárek budu kupovat Tako Laret a prostě té autosedačce k tomu nevěřím, je to kus tvrdýho plastu, nemá ani oporu hlavičky, nic..
Takže koupili byste radši prověřenou nebo no name?
děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
685
7.2.14 19:15

Určitě prověřenou a testům věřím :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
7.2.14 19:15

Prověřenou a s certifikáty. Nebudu si vyčítat, že jsem neměla koukat na peníze.
Za to dětský život a zdraví nestojí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6095
7.2.14 19:16

@Hinata ja urcite proverenou, a maxi cosi cabriofix jsme meli (mame, budeme mit na druhe mimco) a muzu jen doporucit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12127
7.2.14 19:16

Testům věřím, měla jsem taky MC cabriofix :palec: do noname bych nešla, to radši oželím nové oblečky než bezpečnost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6095
7.2.14 19:18

Vim, ze hodne lidi, co ma takovou nakou obyc. sedacku u trojkombinace musi mimco brzo vyndavat, ze se tam nevejde, me se dite veslo do sedacky uplne s prehledem do roka, mohl by tam byt i dele, jenze uz to bylo priserny jak se mu jizda nelibila, tak sel do sedacky po smeru, mame opet maxi cosi - pearl a na obe tyto sedacky, jak cabriofix pasuje family fix.. rovnez doporucuji..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
7.2.14 19:24

Za me romerka :), ne žádná no name, a testům věřím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1746
7.2.14 19:24

Atestům věřím a rozhodně jen autosedačku s nejlepšími výsledky. Jasně, znám spoustu lidí, co tvrdí, že mají nějakou obyčejnou za pár korun,(tím nechci říct, že nejdražší je nejlepší),a jezdí bez problému, no jo, jenže co se stane v případě nehody??Nikdo to nechce samozřejmě přivolávat, ale myslet na to musí. Vámi zvolená je velmi dobrá volba

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2144
7.2.14 19:27

Jestli myslíš testy, co si dělají samotní výrobci, tak moc ne. Ale nezávislým testům rozhodně věřím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11955
7.2.14 19:30

Testům věřím, ale beru je s rezervou, u aut taky obvykle vítězí domácí výrobce :) beru je v potaz, vybírala jsem vždy z těch lepších (ono je to poznat i na pohled), ale nekupuju bezhlavě předraženou sedačku jen proto, že byla kdesi první.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
7.2.14 19:31

Určitě testům věřím, ADAC aj. má pro mě velkou váhu. Máme Romerku, po shlédnutí crash testů to byla jasná volba :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4624
7.2.14 19:32

V každém případě se testy údajně dělají jen do 50 km v hodině - takže jak se bude chovat ve vyšší rychlosti ví Bůh

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6788
7.2.14 19:32

Omlouvám se, že lezu do diskuze, ale máte někdo zkušenost s autosedačkou bez pásů jen s tím pultíkem? V testech vyšla nejlépe, ale přijde mi fakt divný nemít v sedajdě pásy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17609
7.2.14 19:36

Někdy jsou u testů i videa, bych to být tebou zkusila pohledat a ukázat, jaký to může být rozdíl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
236
7.2.14 19:36

Všem děkuju, utvrdila jsem se v tom, že jsem normální, když mi záleží na bezpečnosti mého détěte. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí