Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Otázka je jasná, věříte testům autosedaček? Pro naše první miminko chci kupovat Maxi Cosi Cabriofix. Rodiče se nabídli, že na kočárek-trojkombinaci přispějí a když jsem je teda požádala o peníze, když budu objednávat kočárek a autosedačku k tomu tak se jim to nezdá a tvrdí mi, že jsou ty testy stejně všechny podplacený a autosedačky všechny stejný
Že jako proč tuhle zrovna.. ![]()
Když to nepochopí tak si jí stejně koupím sama.
Kočárek budu kupovat Tako Laret a prostě té autosedačce k tomu nevěřím, je to kus tvrdýho plastu, nemá ani oporu hlavičky, nic..
Takže koupili byste radši prověřenou nebo no name?
děkuji ![]()
Prověřenou a s certifikáty. Nebudu si vyčítat, že jsem neměla koukat na peníze.
Za to dětský život a zdraví nestojí.
@Hinata ja urcite proverenou, a maxi cosi cabriofix jsme meli (mame, budeme mit na druhe mimco) a muzu jen doporucit
Testům věřím, měla jsem taky MC cabriofix
do noname bych nešla, to radši oželím nové oblečky než bezpečnost
Vim, ze hodne lidi, co ma takovou nakou obyc. sedacku u trojkombinace musi mimco brzo vyndavat, ze se tam nevejde, me se dite veslo do sedacky uplne s prehledem do roka, mohl by tam byt i dele, jenze uz to bylo priserny jak se mu jizda nelibila, tak sel do sedacky po smeru, mame opet maxi cosi - pearl a na obe tyto sedacky, jak cabriofix pasuje family fix.. rovnez doporucuji..
Atestům věřím a rozhodně jen autosedačku s nejlepšími výsledky. Jasně, znám spoustu lidí, co tvrdí, že mají nějakou obyčejnou za pár korun,(tím nechci říct, že nejdražší je nejlepší),a jezdí bez problému, no jo, jenže co se stane v případě nehody??Nikdo to nechce samozřejmě přivolávat, ale myslet na to musí. Vámi zvolená je velmi dobrá volba
Jestli myslíš testy, co si dělají samotní výrobci, tak moc ne. Ale nezávislým testům rozhodně věřím.
Testům věřím, ale beru je s rezervou, u aut taky obvykle vítězí domácí výrobce
beru je v potaz, vybírala jsem vždy z těch lepších (ono je to poznat i na pohled), ale nekupuju bezhlavě předraženou sedačku jen proto, že byla kdesi první.
Určitě testům věřím, ADAC aj. má pro mě velkou váhu. Máme Romerku, po shlédnutí crash testů to byla jasná volba ![]()
V každém případě se testy údajně dělají jen do 50 km v hodině - takže jak se bude chovat ve vyšší rychlosti ví Bůh
Omlouvám se, že lezu do diskuze, ale máte někdo zkušenost s autosedačkou bez pásů jen s tím pultíkem? V testech vyšla nejlépe, ale přijde mi fakt divný nemít v sedajdě pásy.
Někdy jsou u testů i videa, bych to být tebou zkusila pohledat a ukázat, jaký to může být rozdíl.
Všem děkuju, utvrdila jsem se v tom, že jsem normální, když mi záleží na bezpečnosti mého détěte. ![]()