Věříte testům autosedaček?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6788
8.2.14 19:45

@vin Podle těch informací nic moc teda :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vin
1327
8.2.14 19:50
@Aneťák89 píše:
@vin Podle těch informací nic moc teda :think:
?

verim, ze ten, kdo to testuje, tak vi, o cem je rec…asi mas jina kriteria nez odbornici…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6788
8.2.14 19:54

@vin Podle některých informací, i z těch stránek, ta sedačka právě nevychází moc dobře :nevim:
Každopádně nikdo nevíme na kolik jsou jakékoliv testy věrohodné. A o tom je nakonec i tahle diskuze :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vin
1327
8.2.14 19:59

.

Příspěvek upraven 24.12.14 v 09:05

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6788
8.2.14 20:08

@vin To je jen jeden test, jsou tam i odkazy na další :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6095
8.2.14 20:14

Jinak tady na emiminu je odbornik na autosedacky steeve… taky jsem psala ohledne kategorie 15-36 kg, budu brzy resit, a rozmyslim se mezi romer king, maxi cosi a cybex.. vse s isofixem a vicemene vsechny jsou pry dobre… ale asi zvitezi romerka.. prijde mi i prostornejsi..

jo a holky, vsimla jsem si, ze dost kamosek i z meho okoli, vozi dite v aute nabalena jak blazen, to taky neni prave bezpecne, poradne se to dite urcite nepripouta, kdyz je v kombineze, bunde atd.. pominu-li to, ze dite jede pulhodiny v bunde v aute a pak je v tom samem obleceni venku… :think: ja mam teda vyhodu, ze auto je vetsinou v garazi, ale i kdyz neni, tak malej jezdi v mikine, pokud teda neni minus deset…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12127
8.2.14 20:14

Tak no otázku sedaček je tu odborník Steeve, tak jestli chcete odbornou odpověď tak se obrátit na něj :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
8.2.14 23:23
@vin píše:
Ale pultikova ma pasy, co pises není pravda. Pultikove jsou velmi bezpečné, chrání břicho při nárazu.

jo pásy má, ale to dítě tam prostě pořádně připoutané není :nevim: koukala ses na to video?? Já tý sedačce prostě nevěřím, testy netesty, nekoupila bych jí. Ale to je jen můj skromný názor :oops: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
5826
8.2.14 23:32
@Blešík píše:
já reagovala na tvé zesměšňování maminek na emimi

Můžeš mi sem zkopírovat, kde koho konkrétně zesměšňuji? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12127
9.2.14 07:36
@krtek7489 píše:
No, u zdejších maminek mám obavy, že ano :? :mrgreen: Hlavně. že mi dítě sedí v té nejdražší a nejlepší sedačce :roll: Ale, že mám 15 let starou škodovku neřeším :zed:

přečti si to po sobě ještě jednou v kontextu, jestli se chceš dál bavit tak piš soukromé zprávy, zbytečně plevelíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
9.2.14 07:41
@Cosmic píše:A k te afere o sfalsovani testu ADAC jsem slysela a je to teda sila.. takze pak verte…nicmene ja maxi cosi cabriofix verim, videla jsem hodne vajicek a jen pouhym okem a ohmatem mi prijde fakt dost robusni, velka, stabilni, nez naky noname sedacky.. a radsi opravdu priplatim sedacku a osidim dite jinde..

Však jo, já to sem nepsala proto, abychom najedou všichni zavrhli ADAC a nevěřili. Já jen, že takhle velký důvěryhodný „podnik“ si tohle dovolí a komu má člověk pak věřit.
Já osobně na testy ADAC při výběru sedaček dám, tak mě zklamalo, že i tam jsou podvodníci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6095
9.2.14 08:33

@KPKristy jj presne, souhlas, „trosku“ jim to nalomilo duveru… nicmene furt si myslim, ze je asi rozdil koupit nakou „tesco“ sedacku a pak „znackovou“, samozrejme ze se asi najdou opet ti, co maji jiny nazor, ne vzdy je pravda, ze znacka = dobra kvalita, bohuzel..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
9.2.14 08:38
@Cosmic píše:
@KPKristy jj presne, souhlas, „trosku“ jim to nalomilo duveru… nicmene furt si myslim, ze je asi rozdil koupit nakou „tesco“ sedacku a pak „znackovou“, samozrejme ze se asi najdou opet ti, co maji jiny nazor, ne vzdy je pravda, ze znacka = dobra kvalita, bohuzel..

Já mám stejný názor. Sice jsem známá tím, že nekupuji drahé věci v domnění, že ty jediné jsou kvalitní, nicméně u autosedaček mám jasno - rozhodně ne „nounejm“ ze supermarketu 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5826
9.2.14 11:58
@Blešík píše:
přečti si to po sobě ještě jednou v kontextu, jestli se chceš dál bavit tak piš soukromé zprávy, zbytečně plevelíš.

Nemusím si po sobě nic číst, vím co píšu ;). Jednou větou to, že když někdo nemá zároveň bezpečné auto, je předražená sedačka k ničemu, protože při té nehodě bude stejně sešrotovaná jako to auto. To je všechno. Jestli je tohle zesměšňování, tak sorry, ale jsi divná ;) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1746
9.2.14 12:20
@krtek7489 píše:
Nemusím si po sobě nic číst, vím co píšu ;). Jednou větou to, že když někdo nemá zároveň bezpečné auto, je předražená sedačka k ničemu, protože při té nehodě bude stejně sešrotovaná jako to auto. To je všechno. Jestli je tohle zesměšňování, tak sorry, ale jsi divná ;) :mrgreen:

samozřejmě ale vždycky nemusí dojít k nehodě na dálnici ve 130 km rychlosti, že? ale nevím, třeba žiješ ve filmu Rychle a zběsile

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí