Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
@Aneťák89 píše:?
@vin Podle těch informací nic moc teda
verim, ze ten, kdo to testuje, tak vi, o cem je rec…asi mas jina kriteria nez odbornici…
@vin Podle některých informací, i z těch stránek, ta sedačka právě nevychází moc dobře ![]()
Každopádně nikdo nevíme na kolik jsou jakékoliv testy věrohodné. A o tom je nakonec i tahle diskuze ![]()
Jinak tady na emiminu je odbornik na autosedacky steeve… taky jsem psala ohledne kategorie 15-36 kg, budu brzy resit, a rozmyslim se mezi romer king, maxi cosi a cybex.. vse s isofixem a vicemene vsechny jsou pry dobre… ale asi zvitezi romerka.. prijde mi i prostornejsi..
jo a holky, vsimla jsem si, ze dost kamosek i z meho okoli, vozi dite v aute nabalena jak blazen, to taky neni prave bezpecne, poradne se to dite urcite nepripouta, kdyz je v kombineze, bunde atd.. pominu-li to, ze dite jede pulhodiny v bunde v aute a pak je v tom samem obleceni venku…
ja mam teda vyhodu, ze auto je vetsinou v garazi, ale i kdyz neni, tak malej jezdi v mikine, pokud teda neni minus deset…
Tak no otázku sedaček je tu odborník Steeve, tak jestli chcete odbornou odpověď tak se obrátit na něj ![]()
@vin píše:
Ale pultikova ma pasy, co pises není pravda. Pultikove jsou velmi bezpečné, chrání břicho při nárazu.
jo pásy má, ale to dítě tam prostě pořádně připoutané není
koukala ses na to video?? Já tý sedačce prostě nevěřím, testy netesty, nekoupila bych jí. Ale to je jen můj skromný názor
![]()
@Blešík píše:
já reagovala na tvé zesměšňování maminek na emimi
Můžeš mi sem zkopírovat, kde koho konkrétně zesměšňuji? ![]()
@krtek7489 píše:
No, u zdejších maminek mám obavy, že ano![]()
Hlavně. že mi dítě sedí v té nejdražší a nejlepší sedačce
Ale, že mám 15 let starou škodovku neřeším
přečti si to po sobě ještě jednou v kontextu, jestli se chceš dál bavit tak piš soukromé zprávy, zbytečně plevelíš.
@Cosmic píše:A k te afere o sfalsovani testu ADAC jsem slysela a je to teda sila.. takze pak verte…nicmene ja maxi cosi cabriofix verim, videla jsem hodne vajicek a jen pouhym okem a ohmatem mi prijde fakt dost robusni, velka, stabilni, nez naky noname sedacky.. a radsi opravdu priplatim sedacku a osidim dite jinde..
Však jo, já to sem nepsala proto, abychom najedou všichni zavrhli ADAC a nevěřili. Já jen, že takhle velký důvěryhodný „podnik“ si tohle dovolí a komu má člověk pak věřit.
Já osobně na testy ADAC při výběru sedaček dám, tak mě zklamalo, že i tam jsou podvodníci…
@KPKristy jj presne, souhlas, „trosku“ jim to nalomilo duveru… nicmene furt si myslim, ze je asi rozdil koupit nakou „tesco“ sedacku a pak „znackovou“, samozrejme ze se asi najdou opet ti, co maji jiny nazor, ne vzdy je pravda, ze znacka = dobra kvalita, bohuzel..
@Cosmic píše:
@KPKristy jj presne, souhlas, „trosku“ jim to nalomilo duveru… nicmene furt si myslim, ze je asi rozdil koupit nakou „tesco“ sedacku a pak „znackovou“, samozrejme ze se asi najdou opet ti, co maji jiny nazor, ne vzdy je pravda, ze znacka = dobra kvalita, bohuzel..
Já mám stejný názor. Sice jsem známá tím, že nekupuji drahé věci v domnění, že ty jediné jsou kvalitní, nicméně u autosedaček mám jasno - rozhodně ne „nounejm“ ze supermarketu ![]()
@Blešík píše:
přečti si to po sobě ještě jednou v kontextu, jestli se chceš dál bavit tak piš soukromé zprávy, zbytečně plevelíš.
Nemusím si po sobě nic číst, vím co píšu
. Jednou větou to, že když někdo nemá zároveň bezpečné auto, je předražená sedačka k ničemu, protože při té nehodě bude stejně sešrotovaná jako to auto. To je všechno. Jestli je tohle zesměšňování, tak sorry, ale jsi divná
![]()
@krtek7489 píše:
Nemusím si po sobě nic číst, vím co píšu. Jednou větou to, že když někdo nemá zároveň bezpečné auto, je předražená sedačka k ničemu, protože při té nehodě bude stejně sešrotovaná jako to auto. To je všechno. Jestli je tohle zesměšňování, tak sorry, ale jsi divná
![]()
samozřejmě ale vždycky nemusí dojít k nehodě na dálnici ve 130 km rychlosti, že? ale nevím, třeba žiješ ve filmu Rychle a zběsile