RÖMER Kid - 2013

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2962
4.2.14 16:10

RÖMER Kid - 2013 nebo

Zdravím, potřebuju poradit s autosedačkou nebo spíše osobní zkušenosti, jde mi samozřejně o bezpečnost ale taky vím, že se u těchto vyšších kategorií se stává, že jak dítě usíná a pomalu padá pás ho puští, nevím jak je to s s polohováním u těchto typů, jestli je to pohodlné když dítě zaspí, popřípadě jaký jiný máte tip, ale upozorňuju v příznivé cenové kategorii, jako jsou dvě v názvu diskuse, děkuju moc za info

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Britax Römer Kid - TrendLine?

Přidejte zkušenost s Britax Römer Kid ...
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7159
4.2.14 16:23

@TynaCut polohování je v této kategorii u většiny sedaček podoné, pouze se posune sedák dopředu a tím se trochu naklopí zádová opěrka, na výsledném sklonu má největší vliv sklon sedadel auta, takže záleží jaké máte auto
pokdu správně fungují pásy, měly by se zaseknout a ne se posouvat s dítětem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11329
4.2.14 16:25

Kolik Šimon měří a váží? Jak často a jak daleko jezdíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2962
4.2.14 19:39

@steeve a to se může normálně i sklopit sedlo i se sedačkou :?: to jsem nevěděla :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2962
4.2.14 19:41

@Inge váží 17,5kg a měří 100cm, jezdíme málo spíše krátké trasy, jen po vesnici do obchodu a tak, pak občas max.do 20km, větší trasy třeba nad 50km jezdíme párkrát za rok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
5.2.14 08:39

@TynaCut ano, pokud máte v autě naklápěcí opěradla, tak je můžete naklopit i se sedačkou a tím dostanete větší sklon polohování pro dítě
ale vždy se musí opěradlo sedačky opírat o opěradlo sedadla, takže podle toho upravit jen do takového sklonu, kde se stále opírá a pevně drží

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2962
5.2.14 09:52

@steeve tak děkuji za info jsem zas o něco chytřejší a kterou s těch co jsem uvedla v názvu diskuse byste mi doporučil víc, jo a ještě prosím dotaz u těch sedaček v kategorii 15-36kg je psané, že je to pro děti od 4-např. do 12let, ale není přece důležitý věk ne, syn bude mít teprve 3roky váha 17,5kg a 100cm?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
5.2.14 10:15

@TynaCut v názvu je uveden pouze Römer Kid, není tamm žádná jiná, tak nevím, mezi jakými se rozhodujete
sedačky 15-36 jsou pro děti od 15 kg, dále musí mít nejméně 2,5 ropku a výškově 94-100cm- to dle typu sedačky, takže váš syn do ní již může( ono sedačky jsou aktuálně rozděleny dle kil, proto kat. 15-36kg, to že někdo píše 4-12 let- to je jen orientační údaj, pro jaký věk se hodí, aby si nakupující dokázal přestavit pro jak velké dítě se hodí, protože pokud někomu řeknu že sedačka je do 36 kg, tak většina lidí netuší kdy má dítě 36 kg, dokud si ho nezváží)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2962
5.2.14 10:51
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11329
5.2.14 11:58

@TynaCut My máme obě (v isofixové verzi, ale to je jedno) a obě jsou fajn :palec:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2962
5.2.14 12:45

@Inge to jsi mi teda poradila moja :kytka: ne tak jdou obě polohovat? kterou bys upřednostnila tá cybex má nějaké dobré ocenění, k té se víc přikláním, ale i romerky většinou dopadají dobře v testech :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
5.2.14 13:28

@TynaCut obě jdou polohovat stejným způsobem a obě mají i stejné hodnocení z bezpečnosti, takže nejlépe vyzkoušet s dítětem, která mu lépe vyhovuje, která mu je pohodlnější

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2962
5.2.14 14:09

@steeve ok děkuji moc :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2962
5.2.14 14:28

@steeve ještě jsem si všimla tehle https://www.mall.cz/…n-x-fix-2014?… je i přímo s tím isofixem? nic se k tomu nemusí přikupovat? ten systém v autě máme to vím, máme nový citroen berlingo která s těchto dvou je lepší https://www.mall.cz/…ld-line-2013?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
5.2.14 14:31

@TynaCut jestli máte v autě isofix, tak kupte isofixovou sedačku, je bezpečnější, bude lépe držet v autě, a spíše doporučím Römer Kidfix:http://autosedacky.mimishop.cz/detail.php?…, je bezpečnější i pohodlnější a za stejnou cenu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí