Autosedačka po nehodě

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
31.1.14 13:02

Autosedacka po nehode

Ahojte,

potrebovala bych poradit.

Vcera jsem mela autonehodu. Ja se rozjizdela, takze minimalni rychlost a narazilo do me auto cca 50 km/h. Naraz sel na predni kolo. Za ridicem byla prazdna autosedacka Romer King Plus. Musime poridit novou, kdyz byla pri narazu prazdna?

Diky za info. Nikde jsem se nedocetla, jak to je s prazdnou sedackou.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
rebeccca
31.1.14 13:03

Myslím, že v tomto případě je to úplně v pohodě… jinou bych nekupovala :kytka:

• Citovat
  • Upravit
21848
31.1.14 13:04

Osobně si myslím, že s ní nic nebude, možná bych ji pro svůjpocit nechala zkontrolovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2642
31.1.14 13:05

Edit chyby

Příspěvek upraven 21.02.14 v 13:05

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
31.1.14 13:05

Je bouraná? je.. jako jo, kupovat novou nemusíš, ale i po takhle malém nárazu může mít mikrovady, které se projeví po nějakém průšvihu :think: zkus dotaz na člověka, co tu dělá poradnu ohledně autosedaček :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25100
31.1.14 13:07

A náraz nebyl do ní, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.1.14 13:09

@martina.se no ja vim, ze ma prezdivku steeve. Myslela jsem, ze by se mohl ozvat tady. Vlastne ani nevim, jak ho kontaktovat osobne.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
31.1.14 13:10
@avm3 píše:
A náraz nebyl do ní, ne?

Ne vubec. Ten sel na predni kolo u ridice.

• Citovat
  • Upravit
72725
31.1.14 13:10
@Anonymní píše:
@martina.se no ja vim, ze ma prezdivku steeve. Myslela jsem, ze by se mohl ozvat tady. Vlastne ani nevim, jak ho kontaktovat osobne.

zkus napsat jemu. Jinak jo, možná se ozve - napiš normálně sz. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
876
31.1.14 13:13

Myslím že v tvem případě bude autosedačka ok. My měli nehodu kdy jsme najeli ve 130km do stromu. Z auta zůstala neporuš. jen autosedačka. Když jsme kupovali novou tak mi prodavačka tvrdila že když ta sedačka je ok není potřeba nová- ale i tak jsme koupili novou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
31.1.14 13:15
@critline píše:
Myslím že v tvem případě bude autosedačka ok. My měli nehodu kdy jsme najeli ve 130km do stromu. Z auta zůstala neporuš. jen autosedačka. Když jsme kupovali novou tak mi prodavačka tvrdila že když ta sedačka je ok není potřeba nová- ale i tak jsme koupili novou.

tak to prodavačka ale hodně chlastá, že.. twl.. to by nechal jen šílenec, autosedačku po takové šupce.. V Besipu proběhlo, že nemusí být vůbec náraz na sedačku, ale jestliže dojde k jejímu prudkému pohybu, může být poškozena i při nízké rychlosti… :think: Jinak dobře, že jste koupili novou :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
876
31.1.14 13:18
@martina.se píše:
tak to prodavačka ale hodně chlastá, že.. twl.. to by nechal jen šílenec, autosedačku po takové šupce.. V Besipu proběhlo, že nemusí být vůbec náraz na sedačku, ale jestliže dojde k jejímu prudkému pohybu, může být poškozena i při nízké rychlosti… :think: Jinak dobře, že jste koupili novou :potlesk:

Taky jsme se divila, bylo to v dost známem obchodě pro děti. Je teda pravda že jediné co fakt zustalo na míste a na oko bez poškození byla ta autosedačka a v ní roční dcerka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
31.1.14 13:29

Manžel měl nedávno podobnou nehodu… Vyjížděl z parkoviště a nedal přednost autu, který jelo po silnici, na kterou najížděl… Byl to ťukanec taky do předku auta, ale vevnitř v autě nic cítit nebylo… Je teda fakt, že u nás je obytná zona, takže ten náraz asi byl ve fakt malé rychlosti (nevím, nebyla jsem u toho), prcek v autě si toho ani nevšiml… :think: Takže jsme sedačku teda nechali… :nevim:

Po nehodě loni v listopadu, kdy do nás vlítnul v cca 60 nebo 70 kilometrech borec ze zadu, šly obě sedačky pryč a kupovali jsme nový…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.1.14 13:34

@kate02 tak do me auto najelove vyssi rychlosti. Byla to docela slupka. Mam pohmozdene rameno a hlavu rozseklou o sloupek. Kdyby v autosedacce sedel syn, neresim to a rovnou ji vyhodim. Ale kdyz byla prazdna, rikam si, ze vlastne neprosla zadnym zatizenim.

• Citovat
  • Upravit
26093
31.1.14 13:37
@Anonymní píše:
@kate02 tak do me auto najelove vyssi rychlosti. Byla to docela slupka. Mam pohmozdene rameno a hlavu rozseklou o sloupek. Kdyby v autosedacce sedel syn, neresim to a rovnou ji vyhodim. Ale kdyz byla prazdna, rikam si, ze vlastne neprosla zadnym zatizenim.

V tomhle fakt nevím, no… U nás to byl fakt ťukanec, i když auto to teda pochroumalo dost, ale vevnitř to prej nebylo cítit v podstatě vůbec… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí