Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Myslím, že v tomto případě je to úplně v pohodě… jinou bych nekupovala ![]()
Osobně si myslím, že s ní nic nebude, možná bych ji pro svůjpocit nechala zkontrolovat
Je bouraná? je.. jako jo, kupovat novou nemusíš, ale i po takhle malém nárazu může mít mikrovady, které se projeví po nějakém průšvihu
zkus dotaz na člověka, co tu dělá poradnu ohledně autosedaček ![]()
@martina.se no ja vim, ze ma prezdivku steeve. Myslela jsem, ze by se mohl ozvat tady. Vlastne ani nevim, jak ho kontaktovat osobne.
@avm3 píše:
A náraz nebyl do ní, ne?
Ne vubec. Ten sel na predni kolo u ridice.
@Anonymní píše:
@martina.se no ja vim, ze ma prezdivku steeve. Myslela jsem, ze by se mohl ozvat tady. Vlastne ani nevim, jak ho kontaktovat osobne.
zkus napsat jemu. Jinak jo, možná se ozve - napiš normálně sz. ![]()
Myslím že v tvem případě bude autosedačka ok. My měli nehodu kdy jsme najeli ve 130km do stromu. Z auta zůstala neporuš. jen autosedačka. Když jsme kupovali novou tak mi prodavačka tvrdila že když ta sedačka je ok není potřeba nová- ale i tak jsme koupili novou.
@critline píše:
Myslím že v tvem případě bude autosedačka ok. My měli nehodu kdy jsme najeli ve 130km do stromu. Z auta zůstala neporuš. jen autosedačka. Když jsme kupovali novou tak mi prodavačka tvrdila že když ta sedačka je ok není potřeba nová- ale i tak jsme koupili novou.
tak to prodavačka ale hodně chlastá, že.. twl.. to by nechal jen šílenec, autosedačku po takové šupce.. V Besipu proběhlo, že nemusí být vůbec náraz na sedačku, ale jestliže dojde k jejímu prudkému pohybu, může být poškozena i při nízké rychlosti…
Jinak dobře, že jste koupili novou ![]()
@martina.se píše:
tak to prodavačka ale hodně chlastá, že.. twl.. to by nechal jen šílenec, autosedačku po takové šupce.. V Besipu proběhlo, že nemusí být vůbec náraz na sedačku, ale jestliže dojde k jejímu prudkému pohybu, může být poškozena i při nízké rychlosti…Jinak dobře, že jste koupili novou
Taky jsme se divila, bylo to v dost známem obchodě pro děti. Je teda pravda že jediné co fakt zustalo na míste a na oko bez poškození byla ta autosedačka a v ní roční dcerka.
Manžel měl nedávno podobnou nehodu… Vyjížděl z parkoviště a nedal přednost autu, který jelo po silnici, na kterou najížděl… Byl to ťukanec taky do předku auta, ale vevnitř v autě nic cítit nebylo… Je teda fakt, že u nás je obytná zona, takže ten náraz asi byl ve fakt malé rychlosti (nevím, nebyla jsem u toho), prcek v autě si toho ani nevšiml…
Takže jsme sedačku teda nechali… ![]()
Po nehodě loni v listopadu, kdy do nás vlítnul v cca 60 nebo 70 kilometrech borec ze zadu, šly obě sedačky pryč a kupovali jsme nový…
@kate02 tak do me auto najelove vyssi rychlosti. Byla to docela slupka. Mam pohmozdene rameno a hlavu rozseklou o sloupek. Kdyby v autosedacce sedel syn, neresim to a rovnou ji vyhodim. Ale kdyz byla prazdna, rikam si, ze vlastne neprosla zadnym zatizenim.
@Anonymní píše:
@kate02 tak do me auto najelove vyssi rychlosti. Byla to docela slupka. Mam pohmozdene rameno a hlavu rozseklou o sloupek. Kdyby v autosedacce sedel syn, neresim to a rovnou ji vyhodim. Ale kdyz byla prazdna, rikam si, ze vlastne neprosla zadnym zatizenim.
V tomhle fakt nevím, no… U nás to byl fakt ťukanec, i když auto to teda pochroumalo dost, ale vevnitř to prej nebylo cítit v podstatě vůbec… ![]()
Ahojte,
potrebovala bych poradit.
Vcera jsem mela autonehodu. Ja se rozjizdela, takze minimalni rychlost a narazilo do me auto cca 50 km/h. Naraz sel na predni kolo. Za ridicem byla prazdna autosedacka Romer King Plus. Musime poridit novou, kdyz byla pri narazu prazdna?
Diky za info. Nikde jsem se nedocetla, jak to je s prazdnou sedackou.