Autosedačka s pultíkem nebo bez

• Fotoalbum (7)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
369
3.2.14 07:55

Autosedačka s pultikem nebo bez

Ahoj Chtěla bych se zaptat. Malá bude potřebovat novou autosedačku. Myslíte si že ta s tim pultíkem je lepší? Já se pořád nějak nemůžu rozhodnout. Nebude ji ten pultík bránit v pohybu? A ještě jedna věc, když nemáme v autě ten isofix, dá se tam nějak dodatečně přidělat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4441
3.2.14 08:02

My mame tu bez pultiku, Romer King Plus, vzali jsme malyho a sli zkouset sedacky do obchodu, v sedacce s pultikem sedet nechtel, tak jsme vzali bez a s touhle jsme max spokojeni, malej v ni sedi pekne, neprotestuje, i se mu v ni dobre spi..zalezi na diteti, musite ozkouset..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
3.2.14 08:05

Sousedka a kamarádka ji mají, kvůli testu bezpečnosti (Cybex). U jedněch v pohodě, u druhých dítě 14 dní ječelo při každé cestě, než si zvyklo.

My máme Römerku a přijde mi lepší, nejenže tam dítě není tak zapasované, ale taky jde polohovat za jídy, což ta Cybexa nejde. A výsledky v testech nejsou tak rozdílné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.2.14 08:14

Ja som strasne chcela tu s pultikom. No ale nechcela som kupovat po nete, hlavne sme ju potrebovali tak nejak narychlo. Vyrazili sme do obchodu, posadili slecnu do pultikovej, a ta spustila take rodeo, ze sme kupili obycajnu Chicco a mazali z obchodu, len dym a cara za nami. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
3.2.14 08:16

Ja chtela

Příspěvek upraven 04.02.14 v 18:22

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
3.2.14 08:17

@Martina 25 můj mladej odmítnul v sedačce s pultíkem sedět. Po několika jízdách, kdy vřískal jako pavián, jsem sedačku musela vyměnit :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.2.14 08:19

Jo, este som chcela, mojej vadila aj zavinovacka, a vlastne obe slecny mam nehorazne citlive na obmedzovanie slobody… dokonca ani do sportaku a golfiek nemozem putat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1908
3.2.14 08:28

Máme cybexu s pultíkem a přijde mi to bezpečnější, že hruď chrání pultík než kdyby tam měl jenom pás. Synovi se v ní líbí, sám nám pomáhá pultík nandat a sundat. Pro cybexu s pultíkem jsme se rozhodli na základě vyhraných testů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3140
3.2.14 08:29

Já jsem tedy zastánce pultíku, všechny naše děti pultík měly a přišlo mi to vyloženě bezpečnější, to dítě je tam takové zašprajcované a nemá moc prostor na dělání vylomenin. Také ta sedačka s pultíkem vyhrála bezpečnostní testy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
3.2.14 08:38

Kamarádka jezdí hodně, koupila s pultíkem a po pár týdnech i bez pultíku. Ukázalo se, že malá v ní je ochotná sedět jen na krátké vzdálenosti, tak si jí nechali do druhého auta. Moje se do ní taky nenechala ani zapnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
3.2.14 08:53
@Zuzlounek píše:
Máme cybexu s pultíkem a přijde mi to bezpečnější, že hruď chrání pultík než kdyby tam měl jenom pás. Synovi se v ní líbí, sám nám pomáhá pultík nandat a sundat. Pro cybexu s pultíkem jsme se rozhodli na základě vyhraných testů

No tak pultík ti nahrazuje jakoby airbag. Ale pokud v autě airbagy máš, tak klasický pásání urdží tělo a hlavička se při nárazu zaboží do bagů ;) Jinak doporučuju mrknout na crashtest při otočení přes střechu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101537
3.2.14 08:53
@Sibyla0 píše:
Kamarádka jezdí hodně, koupila s pultíkem a po pár týdnech i bez pultíku. Ukázalo se, že malá v ní je ochotná sedět jen na krátké vzdálenosti, tak si jí nechali do druhého auta. Moje se do ní taky nenechala ani zapnout.

Tak u nás to dopadlo přesně opačně, na dlouhé cesty pultík, na popojíždění po Praze romerka :-) i když tedy mlaďas by klidně pultík furt, ale na poutání jsou pro mě rychlejší ty pásy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jaaaaaana
3.2.14 08:56

Mame s pultikem. problem neni se synem, ten je v nem rad. jezdisi popultiku autickem. ale u nekterych aut jsou kratsi pasy a pultik jde pripoutat jen velmi tezko. jinak mi prijde hodne bezpecna. btw.- u nasi sedacky je pultik jen do 18 kg, pak se nepouziva a dite se v te sedacce pouta klasicky.

• Citovat
  • Upravit
1266
3.2.14 09:07

Přesně tohle jsem nedávno řešila. Tu s pultem jsme měli půjčenou a malej v tom vůbec nechtěl bejt, byl v tom chudák zapasovanej, nelíbilo se mu v tom. Takže máme bez pultu (Römer) a max. spokojenost. Ale každé mimčo je jiné. Co se bezpečnosti týče, je to dle mě dost podobné, i když o něco málo bezpečnější je asi s tím pultem. Isofix bud v autě je nebo není a nejde tedy navíc přidělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2899
3.2.14 09:55

Máme s pultíkem, ano ze začátku se v ní dětem nelíbí, ale po dvou jízdách byl klid a malej má pultík rád může po něm jezdit s autíčkem. Pultík se přizpůsobí tělíčku dítěte takže mi napasovanej nepříjde a to i v zimním oblečení. Taky máme cybex a polohovatelná JE! Pro mě je na prvním místě bezpečnost dítěte ne jestli se mu to líbí nebo ne. Navíc jak říkám po dvou jízdách si zvykl. Pultík slouží jako airbag tím poskytuje maximální bezpečí při nárazu. Takže tohle byla pro nás jasná volba - máme Cybex Pallas 2 fix

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí