Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
@Blešík píše:
to jsou zase keciještě, že jsi té dobroty a nám všem hloupatým maminkám to vysvětlíš
Tak když už mluvíš o těch hloupatých? /tohle slovo neznám, ale budiš, možná nějaké místní nářečí
/ maminkách, tak kecY, nikoli kecI /ten kec, jako ten hrad, tzn. kecy jako hrady/ ![]()
@krtek7489 Když už nevím coby, tak opravím gramatiku
opravdu věcné
@Blešík píše:
@krtek7489 Když už nevím coby, tak opravím gramatikuopravdu věcné
Tak ty jsi si začala s těma hlupaňama
A tou hrubkou jsi si akorát naběhla ![]()
@krtek7489 píše:
Tak ty jsi si začala s těma hlupaňamaA tou hrubkou jsi si akorát naběhla
já reagovala na tvé zesměšňování maminek na emimi
@Blešík ja si teda taky spis myslim, ze naopak se moc nedoporucuje kupovat sedacku s vysokym vahovym rozpetim 9-36 kg… vsude jsem se setkala koupit zkratka tri sedacky postupne, vajicko, 9-18 kg a 15-36 kg..
Jinak koukam, kam se zase takle diskuze svezla…
Jo a k te cybex s pultikem, mela ji kamoska a presne jak nekdo pise, zhruba do tri let plus minus je tam pultik a pak se da pult pryc a dite se pasa klasicky pasama, mela na tu sedacku isofix…
A k te afere o sfalsovani testu ADAC jsem slysela a je to teda sila.. takze pak verte… nicmene ja maxi cosi cabriofix verim, videla jsem hodne vajicek a jen pouhym okem a ohmatem mi prijde fakt dost robusni, velka, stabilni, nez naky noname sedacky.. a radsi opravdu priplatim sedacku a osidim dite jinde..
@Cosmic píše:
Jinak koukam, kam se zase takle diskuze svezla…
za to můžu já, dneska nějak nemám den
takže se zakladatelce omluvuji ![]()
@Hinata jak to vůbec dopadlo? přesvědčila jsi tvrdohlavce? ![]()
@Blešík
V pořádku, od toho přece diskuze jsou ![]()
Jinak jsme spolu dnes mluvili po tel. a dávali mi nabídky na které autosedačky se mám podívat, že se jim líbili a jsou levnější (zn. Chicco)
Já jsem ráda a nechci vypadat nějak nevděčně, ale já jsem rozhodnutá. Jsem doma od záčatku těhotenství a mám všechno na stokrát rozmyšlené a o všem spoustu informací takže s tím neuspějou. Ale trošku mě to mrzí, že ze mě dělají blbce a ve finále se ještě urazí, když já to odmítám ![]()
Jo, jinak ještě zkouší to samé s kočárkem
![]()
@madi píše:
@peta h já bych zas nevěřila autosedačce, ve které dítě není připoutané a drží ho pultík
Ale pultikova ma pasy, co pises není pravda. Pultikove jsou velmi bezpečné, chrání břicho při nárazu.
@kadlina píše:
Pásuje se pásem přes pultík. Ne každému dítěti to vyhovuje, ale pro mě jako rodiče není lepší sedačka. Odpadá pracné utahování pásů. Upřímně můžete mít sebelepší sedačku, ale je k ničemu, když není dítě pevně připoutané. A to je třeba v oblečení problém. Taky naše dítě řve, že ho to škrtíPultík je velká pohoda.
Absolutní souhlas, mám stejnou zkušenost.
@vin ale treba ta cybex se nepasa nebo jeste jo, kamoska mela tu s pultikem, taky si ji chvalila, vozi v ni deti do ted.. ale uz ma pult pryc a pasa normalne pasama.. ale taky jsem netusila, ze na pult se da jeste dat pas (je u sedacky nebo ten co je v aute?)
@Cosmic píše:
@vin ale treba ta cybex se nepasa nebo jeste jo, kamoska mela tu s pultikem, taky si ji chvalila, vozi v ni deti do ted.. ale uz ma pult pryc a pasa normalne pasama.. ale taky jsem netusila, ze na pult se da jeste dat pas (je u sedacky nebo ten co je v aute?)
ja mam Kiddy energy pro 2, pouziva se pas z auta, pres pultik. pro me dobre, vyndam autosedacku, vyklepu drobjy z rohliku, a je to
Holky co máte pultíky. Je dítko v sedačce ještě přichycené jinak než jen pultem? Při případném otočení na střechu vypande nebo zůstane o něco zašprajclé?
Ať teda rozsekneme hlavní bod sporu ohledně pultíků ![]()
@Aneťák89 píše:
Holky co máte pultíky. Je dítko v sedačce ještě přichycené jinak než jen pultem? Při případném otočení na střechu vypande nebo zůstane o něco zašprajclé?
Ať teda rozsekneme hlavní bod sporu ohledně pultíků
vice zde…