Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ráda bych získala názory na tento kočárek, pokud už některá používáte, příp. na jeho nižší verzi Britax Go. Zajímá mě, jak jste s kočárkem spokojené a co vám na něm nevyhovuje. Je to můj favorit, jen ta cena je závratná, tak sháním praktické informace a postřehy, jestli za to stojí ![]()
Ahoj, Britax Go Next mam a jezdim s nim uz treti mesic (s hlubokou korbickou) a ta cena rozhodne za to stoji. Je lehounky uzasne ovladatelny, odpruzeny a koliba takze mimco mi v nem usina do 2 minut a celou dobu je spokojene - nikdy mi v nem neplace. Kdyz vozily kamaradky co maji jiny kocarek tak jen rekli wau!! Myslim ze to rika vse
taky jsme uvazovali s manzelem nad Nunna Ivvy nebo Joolz ci Mima, ale po zkouseni a zapujceni od holek co maji bych nemenila. Naprosto kvalitni provedeni, zvladne mesto i polnacku, je skladny, jednoduse se sklada.. Rozhodne doporucuju
Ahoj, muzu se zeptat jaky je rozdil mezi britax go next a britax go???
Děkuju
@Lencaaaa Next má zadní kola nafukovací a polstrování má kšiltíky, plus je to trošku jiný hadr.
@kotyk píše:
@Lencaaaa Next má zadní kola nafukovací a polstrování má kšiltíky, plus je to trošku jiný hadr.
Taky se to jinak skládá ne? Teda aspoň, co jsem postřehla na tom videu o Nextu…
Skládání je stejný, akorát u Nextu to jde složit se sportovní sedačkou po i proti směru. U Go to jde jen po směru.
Next má navíc impregnovany ten materiál, tzn. že by měl být nepromokavy.
Ahoj,
mám dotaz na všechny, co kočárek již mají. Dnes jsme přesedlali z hluboké korbičky na sporťák. Přišly jste některá na to, jak se ke kočárku upíná ten ochranný kryt? Na korbičce byly na straně magnetky, tady jsem nic podobného nenašla..
V produktových foto je to upnutý, takže to musí nějak jít.. (viz foto)
Děkuji ![]()
Ze spodu na ramu je na kazde strane patentka na kterou se nanoznik pricvakne. Tady jsem to zvyraznil.
http://imgur.com/9YFN1J9
Mluvim o Go Next. Jestli to ma Go uplne stejne to nevim.