Euro Cart Durango - zkušenosti

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
27.7.15 07:00

Euro cart Durango

Máte doma někdo tento kočárek? Jaké s ním máte zkušenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
53
9.9.15 19:21

Ahoj, dnes jsem se na něj byla podívat v Polsku a jsem nadšená. :dance: Výborné pérování, velká korba (sama jsem si metrem měřila :) ) veliký košík, kočárek ovladatelný 3 prsty, dostatečné větrání a nánožník - jak pán říkal - není potřeba fusak, stačí kombinéza + dečka a tomu bych věřila, protože není jen kus vyteplené látky, ale pořádný tlustý nánožník, příjemná výška korby. Jen u sporťáku si nejsem úplně jistá délkou opěrky noh - připadala mi docela krátká, ale to já zase neřeším, protože jeden veliký sporťák máme, takže nejdřív Durango a pak, pokud bude potřeba, přejdeme do toho staršího. Korba se sporťákem vyšla na 9400kč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.9.15 07:16

@hibinka ahoj, díky za reakci, kčárek už máme doma…Latté…oproti jiným ještě neskutečně vysoký…ještě jsme zvažovala Adamex Barletu, ale ta má špatné odvětrávání korby - musíš odepnou půlku korby (na zip)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
10.9.15 09:35

Aha :lol: tak pak dej vědět, jak jsi spokojená. Já mám přece jen ještě dost času na nákup ;) díky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
10.7.17 09:41
@hibinka
@hibinka píše:
Ahoj, dnes jsem se na něj byla podívat v Polsku a jsem nadšená. :dance: Výborné pérování, velká korba (sama jsem si metrem měřila :) ) veliký košík, kočárek ovladatelný 3 prsty, dostatečné větrání a nánožník - jak pán říkal - není potřeba fusak, stačí kombinéza + dečka a tomu bych věřila, protože není jen kus vyteplené látky, ale pořádný tlustý nánožník, příjemná výška korby. Jen u sporťáku si nejsem úplně jistá délkou opěrky noh - připadala mi docela krátká, ale to já zase neřeším, protože jeden veliký sporťák máme, takže nejdřív Durango a pak, pokud bude potřeba, přejdeme do toho staršího. Korba se sporťákem vyšla na 9400kč.

Prosím kde v Polsku jste kočárek kupovala děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4