Britax römer Max-way

Máte zkušenost s Britax Römer Max-way?

Přidejte zkušenost s Britax Römer Max-way
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7159
9.4.13 11:57

@cheekymonkey ano, protisměrné sedačky se můžou použít pro nesedící děti, ono děti nejvíce rostou v prvním roce života, obvykle na roce mají 3násobek porodní váhy, pak už to tak rychle nejde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11592
9.4.13 20:13

@Enie prosím tě a co místo na nohy? Je ho tam dost? Je to nějak určeno jak daleko se to dává od opěradla sedačky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11592
9.4.13 21:05

@steeve našla jsem ještě Britax Multi tech II, vypadá to jako "vymakanější verze Max way, byla by pro něj vhodná taky? Já vím, že se ptám jak tydýt, ale on pořád nesedí, i když se už párkrát pokoušel z kleku, ale může ot trvat ještě nějakou dobu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
10.4.13 08:58

@cheekymonkey pokud nesedí bude pro něj lepší MaxWay, protože se dá položit více do lehu, ten Multitech je více do sedu, a navíc je Multitech daleko dražší a není zatím ani v ČR ke koupení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11592
10.4.13 09:11

@steeve ok, Multitech už je v Malvíku, ale dodací lhůta 4 týdny, tak dkoví, odkud to berou.
Ještě poslední dotaz, už se mi o těch sedačkách i zdá. Naše dítě je fakt veliké, v téměř 7m má 11kg a 76cm, zatím nesedí. Zvažuju besafe a pak ten Britax Maxway. Besafe je špička, ale opravdu tam vydrží až do těch 18kg? On je dlouhý a robustní. Taky, lze dát ten Britax na isofix? - Máme dvě auta a představa, že to tak složitě přendáváme… No, nejsem schopná se rozhodnout, žádná sedačka není ta pravá. Brala bych Britax, ale s Isofixem- ten dle mého názoru není. Besafe je zase jen do 18kg. A teď mi někdo poraďte, co je nejlepší :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11592
10.4.13 09:30

@steeve ještě jsem našla nějaký hauck varioguard 0-18kg, cena vcelku normální, to by mě ani nebolelo, že by z toho hned vyrostl. Ale nikdy jsme o nich neslyšela. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
10.4.13 09:40

@cheekymonkey já Multitech již také nabízím, ale ve skutečnosti je nikdo nemá, ani Malvík, proto se všude uvádí dlouhá dodací lhůta, měly by být začátkem června
S isofixem Britax 9-25 není, ale mají 0-18 s isofixem, Max-Fix, a pokud je syn dlouhý, tak ani v té 9-25 MaxWay nevydrží déle než v 0-18, v tom je největší ta Besafe.
ten Hauck nebyl v testech, takže zatím se neví, jak je dobrý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11592
10.4.13 09:59

@steeve díky moc, takže asi přeci jen ten besafe. No, rozbijeme prasátko :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Móóóóňa
31.5.13 19:33

Römer Max Way info

Dobrý den,
uvažujeme že koupíme autosedačku Römer Max Way. Nevíte jak je to s prostorem pro nožičky dítěte?

• Citovat
  • Upravit
hhhhhhhhannnnna
5.9.13 11:17

britax MAX-FIX

DOBRÝ DEN, zvažuji koupi autosedačky BRITAX MAX-FIX, protisměr jízdy, můžu dát i na přední sedadlo tak jak jsem zvyklá s vajíčkem? :) dcerka je v autě velmi nespokjená a nedovedu si představit, že ji povezu za sebou, chci ji mít „po ruce“ a vidět na ni alespoň jedním okem, než dostane trošku rozum…

• Citovat
  • Upravit
7159
5.9.13 15:10
@hhhhhhhhannnnna píše:
DOBRÝ DEN, zvažuji koupi autosedačky BRITAX MAX-FIX, protisměr jízdy, můžu dát i na přední sedadlo tak jak jsem zvyklá s vajíčkem? :) dcerka je v autě velmi nespokjená a nedovedu si představit, že ji povezu za sebou, chci ji mít „po ruce“ a vidět na ni alespoň jedním okem, než dostane trošku rozum…

pokud máte na předním sedadle isofix a vypínatelný airbag, tak tam Max-fix můžete dát, ale bezpečnější je zadní sedadlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
387
9.2.14 00:05

Dobry den(ci spis vecer),precetla jsem nekolik diskuzi o autosedackach…uz hezkych par tydnu resim JAKOU…vyrustame pomalu z vajicka(mame Maxi Cosi Cabrio),maly je 13m-necelych deset kilo a 77 cm…napred jsem resila Kiddy Guardian, ale tady -v diskuzich o Sirone- me pultik presel :-). Tak dalsi volbou, ktera byla uz pred Guardianem byl prave Max Way…ale -resime zda malej v nem vydrzi porad-podle me bude velkej a tezkej driv nez ve trech, natoz ve ctyrech(jsme s manzelem dost udelani); a nebude chtit koukat dopredu a taky co s botama-jezdime na statek ke konim a pokazde ho vyzouvat aby mi auto chvili vydrzelo v normalnim stavu…kdyz jsem hledala varianty, tak mi naskocil Multi Tech II…jenze tam mi zase vadi ze od 18 kg se uz pasa jen klasickym pasem…a stejne neresi to ty boty :-)…jak to vlastne resi maminky co maji sedacky proti smeru s botama??? Aaaaaa jeste je moznost te Sirony jako dalsi varianty proti, jenze nemam v aute Isofix(VW Passat B5-2003) :-(…tak porad nevim a cim vic toho o sedackach vim, tim min jsem schopna se rozhodnout…btw-je opravdu mozne-a resilo se to nakonec v testech?-ze z tech pultikovych pri pretoceni vozu dite muze vypadnout? Moc diky za pripadne info…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
12.4.17 12:57

Prosím jaký je rozdiel medzi sedačkami Britax First Class Plus a Romer Max-Way. Určite vyžadujem protismernú autosedačku. Chcela by som ju pre 15m dieťa, ktoré má ale len 8,2 kg a meria 75cm. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
12.4.17 13:04

@Janny8 sedačka Max-Way je kat 9-25 kg, takže tu použít nemůžete když dítě nemá 9 kg,
sedačka First class je kat. 0-18 kg, takže tu můžete pro dítě použít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
12.4.17 13:07

Ďakujem, ešte prosím, ak by sme počkali kým malá dosiahne 9kg. Je výhodnejšia Max Way? Je tam nejaký rozdiel v šírke sedačky, v poľohovateľnosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí