Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
ahojte holky tak přemýšlím jestli je normální mít v pokoji dekor břízy a buku dohromady?jestli to tak taky některá z vás má nakombinované a jestli ta kombinace se hodí je to světlá šatní skřín a tmavší komody:))
jestli nemá bejt nábytek stejné barvy?díky
Já mám podlahu jilm, část nábytku po babičce v tmavé dřevěném lakovaném dekoru ořechu a k tomu dvě komody v dekoru bříza a vypadá to parádně
Taky jsem pořád řešila, jestli se víc těch dřevěných dekorů nebude tlouct, ale ono to není jako s normálníma barvama, působí to prostě jako dřevo. V chalupě někde na horách máš také různé věci z různého dřeva a působí to přirozeně…
nabytek by stejne barvy asi byt mel, ale my treba mame detsky taky poskladany… a obyvak taky…
![]()
Pokud to nevadi Tobe, tak bych to neresila…
![]()
Ema N. píše:
nabytek by stejne barvy asi byt mel, ale my treba mame detsky taky poskladany… a obyvak taky…![]()
![]()
Pokud to nevadi Tobe, tak bych to neresila…
![]()
![]()
přesně tak
taky bych to neřešila… a bříza a buk, obojí je světlé dřevo, tak bych se toho nebála..
Ahoj, dělám v podlahářství a snažím se tady lidem radit s výběrem dekorů tak, aby k sobě ladily. Jsou lidé, pro které je dobrá volba otázkou života a smrti a druhá kategorie lidí, do které se řadím i já, si to tak nepřipouští. Jsou přeci důležitější věci…
A mimochodem, já to mám doma taky poskládaný všelijak ![]()