Bříza a buk dohromady v pokoji?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
172
22.3.12 12:14

bříza a buk

ahojte holky tak přemýšlím jestli je normální mít v pokoji dekor břízy a buku dohromady?jestli to tak taky některá z vás má nakombinované a jestli ta kombinace se hodí je to světlá šatní skřín a tmavší komody:)) :mrgreen: jestli nemá bejt nábytek stejné barvy?díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5352
22.3.12 12:24

Já mám podlahu jilm, část nábytku po babičce v tmavé dřevěném lakovaném dekoru ořechu a k tomu dvě komody v dekoru bříza a vypadá to parádně :-) Taky jsem pořád řešila, jestli se víc těch dřevěných dekorů nebude tlouct, ale ono to není jako s normálníma barvama, působí to prostě jako dřevo. V chalupě někde na horách máš také různé věci z různého dřeva a působí to přirozeně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ema N.
22.3.12 12:32

nabytek by stejne barvy asi byt mel, ale my treba mame detsky taky poskladany… a obyvak taky… :nevim: :nevim: :nevim:

Pokud to nevadi Tobe, tak bych to neresila… :nevim: :nevim: :nevim:

• Citovat
  • Upravit
6945
22.3.12 13:16
Ema N. píše:
nabytek by stejne barvy asi byt mel, ale my treba mame detsky taky poskladany… a obyvak taky… :nevim: :nevim: :nevim:Pokud to nevadi Tobe, tak bych to neresila… :nevim: :nevim: :nevim:

přesně tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5679
22.3.12 13:31

taky bych to neřešila… a bříza a buk, obojí je světlé dřevo, tak bych se toho nebála..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9994
22.3.12 15:37

Ahoj, dělám v podlahářství a snažím se tady lidem radit s výběrem dekorů tak, aby k sobě ladily. Jsou lidé, pro které je dobrá volba otázkou života a smrti a druhá kategorie lidí, do které se řadím i já, si to tak nepřipouští. Jsou přeci důležitější věci… ;)A mimochodem, já to mám doma taky poskládaný všelijak :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný