Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
zkus to oznámit na domovce a rozkopou ti dveře.znám takové týpky,co dokážou.pokud to máte v nájmu,asi nejlepší bude,pokud se odstěhujete a najdete něco nového.pokud vás tam bydlí více,zkuste sepsat něco jako petici o rušení domovní svobody…jinak neporadím…drřžím palce.bát se bydlet v takovém domě co
Ty jo ,ja jsem teda na tohle srac,kor kdyz mam deti,takze bych je nijak nepoousela,nikde si nestezovala,a radeji se prestehovala,a potom bych je nahlasila na socialku,pac jestli tam vyrusta male
dite u nich…
My bydleli s rodiči v podobném vchodě
Tatka volal i policajty, pak to zkoušel vyřešit vlastnoručně… nikam to nevedlo, nakonec jsme se museli oddstěhovat. Ted jsme si s manželem našli byt v malé bytovce.. 8 bytů.. sice to není tak hrozné jako u vás, ale jeden kluk tady kšeftuje prý s trávou.. no podle mě je to něco víc, protože tady chodí hrozné existence… ukradli nám fusak z kočárku, boty, kola ze sklepa… už i vyhrožovali.. ale policajti nic nedělají a dělat nebudou, my taky ne, prostě nic nezmůžem. jediné co můžu, je nepustit je do vchodu… ale sotva zabouchnu dveře od bytu už jdou na horu
taky nevím jak to vyřešit… asi to nejde…
díky,no ono je to právě na 5 let,jakože startovací byty.a budeme tu v létě teprve 2 rok.zrovna před chvílí tady někdo zvonil,nikdy jim neotvírám,koukala jsem co to zas jde a zas nějakej špinavej,otrhanej cikán,je to hnus.ten co tam bydlí měl nastoupit do vězení na 18 měsíců,nenastoupil tak doufám že ho odchytnou a pak bude větší klid.měl by za to mít 3 roky navíc.snad se na každou svini voda vaří.
Normálně bych zašla na byťák, a nahlásila.Řekla bych jim aby neříkali kdo to na ně bonznul
na nás když tu „někdo“ žaloval tak nám taky neřekli kdo to byl, my to teda víme, ale jen proto že s tou „paní“ byli problémy hned jak jsme se nastěhovali ![]()
marra píše:
Ty jo ,ja jsem teda na tohle srac,kor kdyz mam deti,takze bych je nijak nepoousela,nikde si nestezovala,a radeji se prestehovala,a potom bych je nahlasila na socialku,pac jestli tam vyrusta maledite u nich…
to už jsem udělala před měsícem na sociálce a co se dělo ? nic
Hodaka píše:
Normálně bych zašla na byťák, a nahlásila.Řekla bych jim aby neříkali kdo to na ně bonznulna nás když tu „někdo“ žaloval tak nám taky neřekli kdo to byl, my to teda víme, ale jen proto že s tou „paní“ byli problémy hned jak jsme se nastěhovali
no já právě nevím,jestli by to zatajili,jsou tam samý s prominutím debilové,něco jim říkáš poslechnou tě ale jak něco potřebuješ i řvou jsou to fakt prasata.a neudělaj nic
Nejsi nahodou v byte na VS?Presne mi tuhle kamaradka rikala,jak jsou ve startovacim a vedle hrozni sousedi,fetaci,alkoholici,no proste nejhorsi hnus.Nahlasily to na mesto,a za dva tydny mel jeji chlap probodnute kola na aute,a ona kocar hozeny venku ve snehu ![]()
ale toho malýho je mi fakt líto,takový žumpy k nim choděj,určitě si před ním i píchaj,páč takovejm už je to jedno,co z něj asi vyroste?
U nás jsou taky startovací byty, bydlela tam kámoška.A nevím přesně, ale řešilo se tam něco podobnýho, taky nějaký nepřizpůsobivý, no nakonec je vystěhovali, musí se tam dodržovat nějaká pravidla, ne? a ona sama měla problémy, měla postiženého kluka, byl jeden čas hodně vzteklý, křičel, dupal atd.Tenkrát byla někam pozvaná, a musela vysvětlovat, nakonec to dopadlo dobře, ale taky ji někdo nahlásil jako nepřizpůsobivou ![]()
Anonymní píše:
ale toho malýho je mi fakt líto,takový žumpy k nim choděj,určitě si před ním i píchaj,páč takovejm už je to jedno,co z něj asi vyroste?
hele a kdyz si to hlasila na socce,kvuli tomu prckovi,tak jako nic jo?neresili to?to je des tothle ![]()
marra píše:
Nejsi nahodou v byte na VS?Presne mi tuhle kamaradka rikala,jak jsou ve startovacim a vedle hrozni sousedi,fetaci,alkoholici,no proste nejhorsi hnus.Nahlasily to na mesto,a za dva tydny mel jeji chlap probodnute kola na aute,a ona kocar hozeny venku ve snehu
nene.je to hrůza,fakt žádná spravedlnost,dluží i lichvářům takže bůh ví jak to s nima dopadne.škoda že se nedá legálně takovýhle lidi střílet,pardon ale jich by mi teda líto nebylo.nejlepší je bydlet v baráku.
marra píše:Anonymní píše:hele a kdyz si to hlasila na socce,kvuli tomu prckovi,tak jako nic jo?neresili to?to je des tothle
ne vůbec.od čeho tady jsou?jak jde o děti tak jsem fakt ďas.
Ahoj,potřebovala bych radu,bydlíme v bytě který patří pod městskou správu bytů,a máme hrozné sousedy,je to podnájem a pořád na nás zvoní feťáci a pochybné existence co za nimi chodí,jim nejde zvonek(možná ani elektrika),dále vím že u nich bydlí osoba která tam není nahlášená,jednou jsem v 5 ráno viděla jak k nim šel chlap a odemykal si vlastním klíčem vchod.Opravdu jsou to ty nejhorší špíny a cikáni z ubytoven.nemůžeme mít ani rohožku už 1 nám ji tady ukradli,po chodbě jsou vajgly,je to hrůza,samy berou drogy a mají malé dítě.myslíte že by s tím něco udělali na té domovce?asi ne co…