Už mě to s...máme hrozné sousedy, zvoní u nás pochybné existence

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
21.3.12 22:03

už mě to s...

Ahoj,potřebovala bych radu,bydlíme v bytě který patří pod městskou správu bytů,a máme hrozné sousedy,je to podnájem a pořád na nás zvoní feťáci a pochybné existence co za nimi chodí,jim nejde zvonek(možná ani elektrika),dále vím že u nich bydlí osoba která tam není nahlášená,jednou jsem v 5 ráno viděla jak k nim šel chlap a odemykal si vlastním klíčem vchod.Opravdu jsou to ty nejhorší špíny a cikáni z ubytoven.nemůžeme mít ani rohožku už 1 nám ji tady ukradli,po chodbě jsou vajgly,je to hrůza,samy berou drogy a mají malé dítě.myslíte že by s tím něco udělali na té domovce?asi ne co…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
čtverda
21.3.12 22:07

zkus to oznámit na domovce a rozkopou ti dveře.znám takové týpky,co dokážou.pokud to máte v nájmu,asi nejlepší bude,pokud se odstěhujete a najdete něco nového.pokud vás tam bydlí více,zkuste sepsat něco jako petici o rušení domovní svobody…jinak neporadím…drřžím palce.bát se bydlet v takovém domě co

• Citovat
  • Upravit
marra
21.3.12 22:12

Ty jo ,ja jsem teda na tohle srac,kor kdyz mam deti,takze bych je nijak nepoousela,nikde si nestezovala,a radeji se prestehovala,a potom bych je nahlasila na socialku,pac jestli tam vyrusta male :roll: dite u nich…

• Citovat
  • Upravit
20557
21.3.12 22:12

Pokud platí nájem a neruší noční klid, tak neuděláš nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2830
21.3.12 22:13

My bydleli s rodiči v podobném vchodě :-( Tatka volal i policajty, pak to zkoušel vyřešit vlastnoručně… nikam to nevedlo, nakonec jsme se museli oddstěhovat. Ted jsme si s manželem našli byt v malé bytovce.. 8 bytů.. sice to není tak hrozné jako u vás, ale jeden kluk tady kšeftuje prý s trávou.. no podle mě je to něco víc, protože tady chodí hrozné existence… ukradli nám fusak z kočárku, boty, kola ze sklepa… už i vyhrožovali.. ale policajti nic nedělají a dělat nebudou, my taky ne, prostě nic nezmůžem. jediné co můžu, je nepustit je do vchodu… ale sotva zabouchnu dveře od bytu už jdou na horu :-( taky nevím jak to vyřešit… asi to nejde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.3.12 22:15

díky,no ono je to právě na 5 let,jakože startovací byty.a budeme tu v létě teprve 2 rok.zrovna před chvílí tady někdo zvonil,nikdy jim neotvírám,koukala jsem co to zas jde a zas nějakej špinavej,otrhanej cikán,je to hnus.ten co tam bydlí měl nastoupit do vězení na 18 měsíců,nenastoupil tak doufám že ho odchytnou a pak bude větší klid.měl by za to mít 3 roky navíc.snad se na každou svini voda vaří.

• Citovat
  • Upravit
Hodaka
21.3.12 22:15

Normálně bych zašla na byťák, a nahlásila.Řekla bych jim aby neříkali kdo to na ně bonznul ;) na nás když tu „někdo“ žaloval tak nám taky neřekli kdo to byl, my to teda víme, ale jen proto že s tou „paní“ byli problémy hned jak jsme se nastěhovali :roll:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.3.12 22:16
marra píše:
Ty jo ,ja jsem teda na tohle srac,kor kdyz mam deti,takze bych je nijak nepoousela,nikde si nestezovala,a radeji se prestehovala,a potom bych je nahlasila na socialku,pac jestli tam vyrusta male :roll: dite u nich…

to už jsem udělala před měsícem na sociálce a co se dělo ? nic

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.3.12 22:19
Hodaka píše:
Normálně bych zašla na byťák, a nahlásila.Řekla bych jim aby neříkali kdo to na ně bonznul ;) na nás když tu „někdo“ žaloval tak nám taky neřekli kdo to byl, my to teda víme, ale jen proto že s tou „paní“ byli problémy hned jak jsme se nastěhovali :roll:

no já právě nevím,jestli by to zatajili,jsou tam samý s prominutím debilové,něco jim říkáš poslechnou tě ale jak něco potřebuješ i řvou jsou to fakt prasata.a neudělaj nic

• Citovat
  • Upravit
marra
21.3.12 22:21

Nejsi nahodou v byte na VS?Presne mi tuhle kamaradka rikala,jak jsou ve startovacim a vedle hrozni sousedi,fetaci,alkoholici,no proste nejhorsi hnus.Nahlasily to na mesto,a za dva tydny mel jeji chlap probodnute kola na aute,a ona kocar hozeny venku ve snehu :roll:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.3.12 22:21

ale toho malýho je mi fakt líto,takový žumpy k nim choděj,určitě si před ním i píchaj,páč takovejm už je to jedno,co z něj asi vyroste?

• Citovat
  • Upravit
Hodaka
21.3.12 22:25

U nás jsou taky startovací byty, bydlela tam kámoška.A nevím přesně, ale řešilo se tam něco podobnýho, taky nějaký nepřizpůsobivý, no nakonec je vystěhovali, musí se tam dodržovat nějaká pravidla, ne? a ona sama měla problémy, měla postiženého kluka, byl jeden čas hodně vzteklý, křičel, dupal atd.Tenkrát byla někam pozvaná, a musela vysvětlovat, nakonec to dopadlo dobře, ale taky ji někdo nahlásil jako nepřizpůsobivou :roll:

• Citovat
  • Upravit
marra
Anonymní píše:
ale toho malýho je mi fakt líto,takový žumpy k nim choděj,určitě si před ním i píchaj,páč takovejm už je to jedno,co z něj asi vyroste?

hele a kdyz si to hlasila na socce,kvuli tomu prckovi,tak jako nic jo?neresili to?to je des tothle :zed:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
marra píše:
Nejsi nahodou v byte na VS?Presne mi tuhle kamaradka rikala,jak jsou ve startovacim a vedle hrozni sousedi,fetaci,alkoholici,no proste nejhorsi hnus.Nahlasily to na mesto,a za dva tydny mel jeji chlap probodnute kola na aute,a ona kocar hozeny venku ve snehu :roll:

nene.je to hrůza,fakt žádná spravedlnost,dluží i lichvářům takže bůh ví jak to s nima dopadne.škoda že se nedá legálně takovýhle lidi střílet,pardon ale jich by mi teda líto nebylo.nejlepší je bydlet v baráku.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.3.12 22:27
marra píše:
Anonymní píše:
hele a kdyz si to hlasila na socce,kvuli tomu prckovi,tak jako nic jo?neresili to?to je des tothle :zed:

ne vůbec.od čeho tady jsou?jak jde o děti tak jsem fakt ďas.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný