Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Hmm..to se lehko rekne, napraskej na socialce, bojuj, nenech to byt.Ale ktere z vas zalezi vic na tom jejich diteti nez na vlastni rodine? A kdo chce skoncit s vyhrozovanim, propichanyma gumama atd?
mám být ráda že bydlím?když platím,tak mám nárok žít s normálníma lidma a ne s nějakýma smažkama.a s tím dítzětem už se to možná hne,mám kamaráda,je to sice ukrajinec,ale významný,slíbil že kontaktuje sociálku a známé,s ním se budou bavit víc,peníze zmůžou všechno.a na tu domovku zajdu,a kdyby se chtěli nějak mstít oplatí jim to kluci z ukrajiny.
Anonymní píše:
mám být ráda že bydlím?když platím,tak mám nárok žít s normálníma lidma a ne s nějakýma smažkama.a s tím dítzětem už se to možná hne,mám kamaráda,je to sice ukrajinec,ale významný,slíbil že kontaktuje sociálku a známé,s ním se budou bavit víc,peníze zmůžou všechno.a na tu domovku zajdu,a kdyby se chtěli nějak mstít oplatí jim to kluci z ukrajiny.
jasný ale taková je dnešní doba. kde se dnes dovoláš, když nemovitost není Tvoje ? dnes nikoho - nic - nezajímá.
Anonymní píše:
Tak v tom pripade nevim co resis,kamarad z ukrajiny,je kamarad z ukrajiny ![]()
LouLou píše:
Hmm..to se lehko rekne, napraskej na socialce, bojuj, nenech to byt.Ale ktere z vas zalezi vic na tom jejich diteti nez na vlastni rodine? A kdo chce skoncit s vyhrozovanim, propichanyma gumama atd?
to není o práskání. to dítě žije v tom, na co si zakladatelka stěžuje a to je teda dost velký hnus tam u nich. lezou k nim domů bezdomovci. a je v tom malé dítě ? tohle že nikoho nezajímá ? tak to bych se na to podívala ! to bych jim tam z té sociálky udělala kůlničku na dříví ! od čeho tam sedí slepice ? a že by mi někdo propíhal gumy ? však bych se postarala o to, aby se nikde mé jméno neuvádělo a nechala bych si to podepsat a pokud by se něco dostalo ven, tak bych daného člověka zažalovala a vytřískala na něm prachy. to mě nikdo nezná. ale jak se ubližuje dětem, nafakovala bych každému, kdo nevidí neslyší.
Já bych se nejvíc bála,že když tam do toho bytu chodí takové existence,že se něco stane tomu dítku,že ho někdo nedej bože zneužije.Nevím.Je to první co mi prolítlo hlavou.Prd víme co se v těch hlavách děje,když jsou v rauši
Je to šílená situace,ale asi bych taky nemohla sedět se založenýma rukama,by mi to svědomí a srdce nedovolilo.A pokud bych měla ještě k ruce kamaráda ukrajince,co nemá strach,pak bych jednala takřka okamžitě ![]()
marra píše:Anonymní píše:Tak v tom pripade nevim co resis,kamarad z ukrajiny,je kamarad z ukrajiny
No mě to předtím přišlo blbý myslela jsem sio že se to třeba zklidní ale ne.tak nezbývá nic jinýho.vsadím se že nejdýl do týdne tady je sociálka.taky nemůžu vidět když děti trpí.i ti chlapi jsou to takový tvrdý mafiáni,ale když jde o děti…
Iffka27 píše:
Já bych se nejvíc bála,že když tam do toho bytu chodí takové existence,že se něco stane tomu dítku,že ho někdo nedej bože zneužije.Nevím.Je to první co mi prolítlo hlavou.Prd víme co se v těch hlavách děje,když jsou v raušiJe to šílená situace,ale asi bych taky nemohla sedět se založenýma rukama,by mi to svědomí a srdce nedovolilo.A pokud bych měla ještě k ruce kamaráda ukrajince,co nemá strach,pak bych jednala takřka okamžitě
přesně taak ![]()
Anonymní píše:marra píše:No mě to předtím přišlo blbý myslela jsem sio že se to třeba zklidní ale ne.tak nezbývá nic jinýho.vsadím se že nejdýl do týdne tady je sociálka.taky nemůžu vidět když děti trpí.i ti chlapi jsou to takový tvrdý mafiáni,ale když jde o děti…Anonymní píše:Tak v tom pripade nevim co resis,kamarad z ukrajiny,je kamarad z ukrajiny
jdi do toho, já se jdu podívat na net, jak je možné zůstat inkognito a jak se pojistit.
no vždyť jo,zítra nebo v pondělí tam zavolá,slíbil.u nich se aspoň můžu spolehnout že se to hne,a on být anonymní ani nepotřebuje a myslím že by si ani jeho jméno nedovolili říct.jinak nevím jestli by to sociálka vůbec nějak řešila.holt fakt když jsou prachy jde vše jako zázrakem hned.
týjo nic jsem nenašla, co zavolat na nějakou SOS linku, tam by takové věci mohli vědět, jako že máš strach z pomsty, každopádně jsem nedávno slyšela v TV, že to je dnes již běžná praxe a ať se lidi nebojí, že policie a sociálka je ráda za každé hlášení a vše jde řešit inkognito. potom by Tě museli až přemluvit např. k svědčení u soudu, a to pak dávají i ochranku, ale to jsou jiné případy a do toho i tak někdo vůbec nejde, například ten svědek, co tvrdí, že Kajínek je nevinen, toho k soudu nikdo nedostane ani heverem
omlouvám se, že jsem mimo téma .
Ahoj holky,
díky za reakce a své příspěvky zkusím přesunout do diskuse Věnujeme maminkám v nouzi.
@Lenkaamimi píše:
to není o práskání. to dítě žije v tom, na co si zakladatelka stěžuje a to je teda dost velký hnus tam u nich. lezou k nim domů bezdomovci. a je v tom malé dítě ? tohle že nikoho nezajímá ? tak to bych se na to podívala ! to bych jim tam z té sociálky udělala kůlničku na dříví ! od čeho tam sedí slepice ? a že by mi někdo propíhal gumy ? však bych se postarala o to, aby se nikde mé jméno neuvádělo a nechala bych si to podepsat a pokud by se něco dostalo ven, tak bych daného člověka zažalovala a vytřískala na něm prachy. to mě nikdo nezná. ale jak se ubližuje dětem, nafakovala bych každému, kdo nevidí neslyší.
vidíš vše jen černobíle - jak chceš v mezích zákona vyřešit to, že je dítě „doma“ mezi bezdomovci?! pokud není týrané, hladové, špinavé, tak to, že se jim nikdo nevěnuje není zákonný důvod pro odebrání dítěte. a nech stranou prosím to, že jsme mámy a takové ty řečičky. podotýkám, že mě by to taky jedno nebylo a je mi moc líto těch dětiček, ale ber v potaz ZÁKONNÉ PROSTŘEDKY a to, že je nikdo netýrá. na sociálce sice sedí očas semetriky, co se jim nechce nebo taky mají strach, ale pokud zjistí, že jinak je vše ok, tak co mají dělat?!
spíš apelujte na vládu, ať uzákoní, že když je doma alkoholik, násilník či feťák a podobné pochybné existence, tak se jim může dítě odebrat. ale stejně - co to řeší?! jen to, že si udělají další a dětské domovy budou praskat ve švech. a teď ještě, když je chtějí zrušit, to bude teprve zajímavé!!!
@já nejsem já píše:
vidíš vše jen černobíle - jak chceš v mezích zákona vyřešit to, že je dítě „doma“ mezi bezdomovci?! pokud není týrané, hladové, špinavé, tak to, že se jim nikdo nevěnuje není zákonný důvod pro odebrání dítěte. a nech stranou prosím to, že jsme mámy a takové ty řečičky. podotýkám, že mě by to taky jedno nebylo a je mi moc líto těch dětiček, ale ber v potaz ZÁKONNÉ PROSTŘEDKY a to, že je nikdo netýrá. na sociálce sice sedí očas semetriky, co se jim nechce nebo taky mají strach, ale pokud zjistí, že jinak je vše ok, tak co mají dělat?!
spíš apelujte na vládu, ať uzákoní, že když je doma alkoholik, násilník či feťák a podobné pochybné existence, tak se jim může dítě odebrat. ale stejně - co to řeší?! jen to, že si udělají další a dětské domovy budou praskat ve švech. a teď ještě, když je chtějí zrušit, to bude teprve zajímavé!!!
to je zajímavé, jak je najednou všechno problém, jak nic nejde. radši prosím Tě přemýšlej nad tím, co pro to dítě udělat lze. určitě je potřeba, aby sociálka prověřila hygienické podmínky a pokud vím, nad dětmi narkomanů se dohlíží a je tam ze strany sociálky pravidelná kontrola. samozřejmě práce sociálních pracovnic je žalostná, ale to neznamená, že pokud se něco takového děje přímo za zdmi mého bytu, neudělám maximum pro to, aby to dítě mělo vše, co pro něj kdo dnes může udělat.
fakt úplnbě nesnáším, jak se vždycky vyrojí lidi, že nejde tohle a že nejde tamto a že se nikde nedovoláš.
nechutný.
to je stejný, jako když se nikdo nezastane napadeného, někdo slyší z venku, jak někdo volá o pomoc, tak se radši zavře okno, sousedku tluče manžel jak žito, tak jí ještě pomluvím, že si to dělá sama, nebo že se prostě řežou jak koně tak se jim do toho míchat nebudu apod.
a nejhorší je, když se někdo nezastane dítěte.
Eliez-tak ted jsem si precetla,co si napsala.Samozrejme je tu plno holek ,co urcite rady pomuzou i ja bych nejake botky ci oblecky jeste nasla,ale opravdu to trosicku chce nejake zaruky,jak se pise vise.Rady pomuzeme
po zacate si najdi diskusi- Věnujeme maminkám v nouzi!
A tam vloz tvoji prosbu,mrkni tam,holky tam nabizi spoustu veci,treba neco vyberes.At se kamaradka drzi a na mistni lidi se z vysoka vys.nikdo ji nic neda,takze lidi okolo vubec at neresi.Ted musi myslet na deti a deti jak vime,potrebuji spoustu veci,od jidla az po hracky.toz tak.