Zatuchlé knížky

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
100
19.3.12 11:07

Zatuchle knizky

Ahoj!
Nemate nekdo nahodou zkusenost s tim, jak odstranit takovy ten zatuchly zapach z knizek? Mam pro maleho uklizene spoustu let knizky na pude (jsou jeste po mne) a kdyz jsem je byla zkontrolovat, tak jsou sice v poradku, bez plisne, ale zrovna moc nevoni… Neporadite mi nekdo, co s tim? :nevim:
Dekuji!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Holma
19.3.12 11:11

Otázkou je, jestli jde o skutečnou zatuchlinu nebo o vůni straých knih. Mám doma asi 400 knih, starých…hodně starých a ta vůně je prostě typická a nevadí mi, patří to k tomu.

• Citovat
  • Upravit
100
19.3.12 11:17

Mne stare knizky taky voni, ale tohle je spis smrad… Ale plisen jsem nenasla… Mozna se to casem vyvetra a budou vonet krasne „stare“ :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Holma
19.3.12 11:26

Asi bych je pořádně oprášila a nechala pár dní někde v teplé suché místnosti. Nic jiného mě nenapadá. Mohou být třeba trochu navlhlé.

• Citovat
  • Upravit
710
19.3.12 13:08

Ahoj, nevím jak na knihy, ale na zatuchlé prádlo platí nechat ho viset třeba v koupeně nad octovou vodou. Netuším ale, jak ty knihy rozevřít, aby se to dostalo všude…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
knihomol
9.9.12 23:59

zatuchlé knížky

Pomáhá dát knížky na sluníčko, na vítr, trochu pomůžou i pytlíčky, co bývají přibalené u některých technických výrobků

• Citovat
  • Upravit
242
9.10.22 17:57

Zkouším

Zkouším…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie