Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj holky, rozhodla jsem se, protože máme malou koupelnu a chci jí zvětšit, že bych zabudovala pračku do kuchyňské linky…(budeme teď dělat rekonstrukci), jenže nastal problém, jakou pračku??Aby nebyla moc hlučná, aby se do linky vešla…poradíte mi některá?Jakou máte?
moooc děkuju za tipy!
Tak moje kamarádka má v kuchyni Wirpoolku a je spokojená… já mám ted Siemens a taky si nemůžu stěžovat ani na hluk… moje rodiče mají Bosch a jsou spokojení už dva roky, je fakt že u nich ždímání vůbec slyšet není ![]()
Věřím že at příjdeš do jakéhokoliv obchodu, kde se prodávají pračky atd.. tak ti všude poradí
nebudeš první ani poslední co má pračku v kuchyni ![]()
Můžu jen napsat, že naše Electrolux EWM 126410 W ubytovaná v koupelně vedle kuchyně (přes dvoje dveře) pere na 54 decibelů a ždímá na 76. Kdybych ji měla v kuchyni, tak nic neslyším, protože mám kuchyň spojenou s obývákem. Myčka má 44 decibelů a o té opravdu nevím, i když třeba sedím u TV. Ždímání vnímám i přes zavřené dveře, o praní nevím.
Ahoj my máme wirpul už asi 5 let nebo možná dýl a je zatim v poho, pracovní desku máme zvýšenou, vedle pračky je myčka. Je spoustu druhů i velikostí praček, moje mamka si ted koupila s váhou v bubnu a tak si sama dávkuje vodu. ![]()