Jakou pračku do kuchyně?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
304
16.3.12 14:02

jakou pračku do kuchyně?

Ahoj holky, rozhodla jsem se, protože máme malou koupelnu a chci jí zvětšit, že bych zabudovala pračku do kuchyňské linky…(budeme teď dělat rekonstrukci), jenže nastal problém, jakou pračku??Aby nebyla moc hlučná, aby se do linky vešla…poradíte mi některá?Jakou máte? :palec: moooc děkuju za tipy!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14090
16.3.12 14:32

Tak moje kamarádka má v kuchyni Wirpoolku a je spokojená… já mám ted Siemens a taky si nemůžu stěžovat ani na hluk… moje rodiče mají Bosch a jsou spokojení už dva roky, je fakt že u nich ždímání vůbec slyšet není :roll:
Věřím že at příjdeš do jakéhokoliv obchodu, kde se prodávají pračky atd.. tak ti všude poradí ;) nebudeš první ani poslední co má pračku v kuchyni ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24292
16.3.12 14:38

Můžu jen napsat, že naše Electrolux EWM 126410 W ubytovaná v koupelně vedle kuchyně (přes dvoje dveře) pere na 54 decibelů a ždímá na 76. Kdybych ji měla v kuchyni, tak nic neslyším, protože mám kuchyň spojenou s obývákem. Myčka má 44 decibelů a o té opravdu nevím, i když třeba sedím u TV. Ždímání vnímám i přes zavřené dveře, o praní nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
16.3.12 17:38

máme AEG , když pere tak o ní vůbec nevím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
16.3.12 22:17

Ahoj my máme wirpul už asi 5 let nebo možná dýl a je zatim v poho, pracovní desku máme zvýšenou, vedle pračky je myčka. Je spoustu druhů i velikostí praček, moje mamka si ted koupila s váhou v bubnu a tak si sama dávkuje vodu. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný