Problém s pračkou

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
171
15.3.12 20:33

problém s pračkou

Zdravím, stala se mi taková nehoda.Jedná se o pračku Candy plněnou předem.Dostala se mi pod buben kostice a snažim se ji vyndat.Nemáte některá zkušenost s takovýmto problémem?Jak na to? :nevim: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13503
15.3.12 20:46

u nekterych pracek jde buben rozevrit a kostice vyndat. ja to takhle mela u pracky, ale vrchni plneni, soused mi buben rozcvaknul, otevrel, kostice se vydelala a zase se to zavrelo. Ale nevim jak to mas u sve pracky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
15.3.12 21:04

No nevím,ale jelikož jsem taková ta sbírací žena co doma najde po zemi strči do kapsy tak se mi podařilo a ne jednou kapse nevysypat a strčit do pračky.Nějak strašně rachotila a zavolala jsem opraváře.Bylo to něčím jiným,aale v odpadu našel tyčinky do uší a říkal,že kdyby se to ucpalo a zašktlo jinam tak pračka na odpis.Tím chci říct hlavně neper!Myslím,že sama to nevyndáš tak hold opravář :think: .Taky mám přední plnění,ale netuším jak bych lezla za buben :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
15.3.12 21:24

tak to jsem přesně nechtěla slyšet :,( navíc to neni přímo moje pračka.snažíme se to všemožně vyndat háčkama na háčkování.Kostici držíme,ale nejde protáhnout těma pididirkama v bubnu.Ach jo :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
15.3.12 21:29

Já kdysi našla kostici ve filtru :-D
Teď mi v pračce při točení něco šramotí, no a co myslíte. Odvezl si ji opravář, že musí rozdělat buben a zjistit, co s tím je. Takže jsem od pondělí bez pračky. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
15.3.12 21:32

tobě to dokonce projelo těma dírkama jo :think: ?to musejí být velký jak kráva :mrgreen: ,ja myslela že mezi těma gumama ve předu třeba.Hele tak buď se vám zadaří a vyndáte to,ale do bubnu se jinak nedostanete.Ledaže vytahnete pračku a zkusit to ze zadu vyndat no…co u mě opravář byl ak sebou měl učně,ten byl tak debilní a přesto ho v tom nechal vrtat..tak třeba to není tak složity se tam s nářadím dostat.No schválně pisni na co přijdete :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
15.3.12 21:33
omites píše:
Já kdysi našla kostici ve filtru :-D
Teď mi v pračce při točení něco šramotí, no a co myslíte. Odvezl si ji opravář, že musí rozdělat buben a zjistit, co s tím je. Takže jsem od pondělí bez pračky. :roll:

to ti neudělal doma? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
15.3.12 21:36

aby jí vůbec někdy dovezl ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
15.3.12 21:38

kéž by byly velký jak kráva :mrgreen: …já to chvíli zkoušela…a teď to tam morduje přítel,ale před chvíli hlásil,že je to na dobré cestě…kéž by

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
15.3.12 21:42

No neudělal. Říkal, že to musí celé vykuchat než se dostane k bubnu a ten taky nějak celý vyndat a rozdělat, že to dělá u sebe doma. :nevim: A až bude vědět, co s tím je, tak mi zavolá. Doufáme všichni, že to jsou vyžvejkaná ložiska, co se vymění a pojede se dál. Ale taky říkal, že tam může být něco urvaného a to je pak na koupi nové pračky :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
15.3.12 22:27
omites píše:
No neudělal. Říkal, že to musí celé vykuchat než se dostane k bubnu a ten taky nějak celý vyndat a rozdělat, že to dělá u sebe doma. :nevim: A až bude vědět, co s tím je, tak mi zavolá. Doufáme všichni, že to jsou vyžvejkaná ložiska, co se vymění a pojede se dál. Ale taky říkal, že tam může být něco urvaného a to je pak na koupi nové pračky :,(

hmmmmm,být tebou začnu mrkat po nové :think: ,až ti doveze tu tvoji tak je to otázka času :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
15.3.12 22:39

Je 5 let stará. Ještě jsem s ní počítala. A kdyby to byly ty ložiska, ta to ani nebude tolik stát. Ale pokud je tam fakt něco urvané, tak hold bude muset být nová.
Ale wild, řešit to budu, až se dozvím, co přesně je téhle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
15.3.12 22:45

Jinak holky,opravář mi říkal..teda tak ptal se mě kolik praček za sebou udělám…říkám tak 5-6 klidně a ještě suším a málem mě zabil.Prej 5 praček dokáže zrušit pračku.Tehdy jsem ji měla dva roky a řekl že má napráno na 10let.Teď má 4 a žije dál :mrgreen: .Prej jeho manželka během jednoho dne odrovnala 2 praky,protože jim přijela dcera ze zahraničí a prala a prala a prala…takže holky asi na ro bacha…k tomu ještě říkla..že měně prašku na praní tím léle.I já jsem ta která ho dává více,protože si říkám že pradlo lépe vypere…prej kec…dávad pod doporučený odměrky.Doone nadávál i na avyváž…čim vice prašku tím tvrdší ručníky a pračku to zatěžuje.Proč mluvil o aviváži už nevím.Jinak jasně řekl že kalgonit na vodní kámen je šit,stačí ten nejobyčenějši přípravek :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
15.3.12 22:48

Bože já psala tak rychle že udělala tolik hrubek a překlepů,omlouvám se. :oops: …do toho mi volal ten mů a tak dále že jsem to neřešila :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Neprihlasena Jaruna
15.3.12 23:08

Tak si myslim,ze zezadu se tam nedostanete.Hned za krytem je kriz,ktery prave drzi ten buben.Me se jednou stalo to same a prisel opravar a pracku odvezl,ze je to rozebrani na dlouho.Jinak teda me uz by pracky musely horet pod rukama,protoze mam denne minimalne 3 pracky a jak rekl WILDCHERRY opravar,ze 5 pracek denne je moc a na co tu pracku jako teda mam?Na ozdobu,nebo na to,abych ji setrila?Jen,at maka :mrgreen: .
Ja vim,ze se u pracky nici uhliky,pokud je pracka nastavena na vice jak 800 otacek,protoze jsem prisla jednom k pracce a zespodu litaly jiskry,takze opravar prisel,vymenil mi je a tohle mi rekl.No tak jednu mam nastavenou na 1000 otacek (vic nastavit nejde) a druhou na 1200 :D ,protoze potrebuju,aby mi pradlo so nejdriv uschlo a ja mohla hazet dalsi.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný