Problém s pračkou

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
29350
15.3.12 23:14

Kostici mám v pračce už asi čtyři roky, už se ani neozývá, ale je tam… a zatím dobrý… zkoušeli jsme ji vytáhnout, ale nešlo to, rozdělat celou pračku jsme nechtěli, ale jinak se u té naší nedá buben oddělat, takže se někde asi uchytila a neškodí… pračka pere, funguje a tak to momentálně neřeším… zezačátku ta kostice rachotila, ale už dlouho nee… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
15.3.12 23:16
wildcherry píše:
Jinak holky,opravář mi říkal..teda tak ptal se mě kolik praček za sebou udělám…říkám tak 5-6 klidně a ještě suším a málem mě zabil.Prej 5 praček dokáže zrušit pračku.Tehdy jsem ji měla dva roky a řekl že má napráno na 10let.Teď má 4 a žije dál :mrgreen: .Prej jeho manželka během jednoho dne odrovnala 2 praky,protože jim přijela dcera ze zahraničí a prala a prala a prala…takže holky asi na ro bacha…k tomu ještě říkla..že měně prašku na praní tím léle.I já jsem ta která ho dává více,protože si říkám že pradlo lépe vypere…prej kec…dávad pod doporučený odměrky.Doone nadávál i na avyváž…čim vice prašku tím tvrdší ručníky a pračku to zatěžuje.Proč mluvil o aviváži už nevím.Jinak jasně řekl že kalgonit na vodní kámen je šit,stačí ten nejobyčenějši přípravek :think:

Hm, tak já dělám teda všechno špatně… já mám ve zvyku taky prát pět až šest praček denně, peru tak jednou nebo dvakrát do týdne, přijede dcera z intru a šup a pere si svoje… a asi mám štěstí na pračku… zatím jede jak fretka i s kosticí někde v útrobách…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
15.3.12 23:30
Neprihlasena Jaruna píše:
Tak si myslim,ze zezadu se tam nedostanete.Hned za krytem je kriz,ktery prave drzi ten buben.Me se jednou stalo to same a prisel opravar a pracku odvezl,ze je to rozebrani na dlouho.Jinak teda me uz by pracky musely horet pod rukama,protoze mam denne minimalne 3 pracky a jak rekl WILDCHERRY opravar,ze 5 pracek denne je moc a na co tu pracku jako teda mam?Na ozdobu,nebo na to,abych ji setrila?Jen,at maka :mrgreen: .
Ja vim,ze se u pracky nici uhliky,pokud je pracka nastavena na vice jak 800 otacek,protoze jsem prisla jednom k pracce a zespodu litaly jiskry,takze opravar prisel,vymenil mi je a tohle mi rekl.No tak jednu mam nastavenou na 1000 otacek (vic nastavit nejde) a druhou na 1200 :D ,protoze potrebuju,aby mi pradlo so nejdriv uschlo a ja mohla hazet dalsi.

tak tak,prostě když začnu prát tak to lítá :mrgreen: .Ale ten chlápek asi prvdu má :roll: .Stejně to neřeším,budu prát jak potřebuji já a dokud drží tak nazdar :lol: …Fakt je ten že na ty jeho řeči myslím a u dalsí a další dávky mé milované pračce říkám ,,ahoj,,:-D…a stejně nechce odejít :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Neprihlasena Jaruna
15.3.12 23:30
Regina Hero píše:
Kostici mám v pračce už asi čtyři roky, už se ani neozývá, ale je tam… a zatím dobrý… zkoušeli jsme ji vytáhnout, ale nešlo to, rozdělat celou pračku jsme nechtěli, ale jinak se u té naší nedá buben oddělat, takže se někde asi uchytila a neškodí… pračka pere, funguje a tak to momentálně neřeším… zezačátku ta kostice rachotila, ale už dlouho nee… ;)

:mrgreen: :mrgreen: kostice 4 roky v pracce,to me rozesmalo.
Regino,na te profilovce to jsi ty?? 8o

• Citovat
  • Upravit
29350
15.3.12 23:33
Regina Hero píše:
Kostici mám v pračce už asi čtyři roky, už se ani neozývá, ale je tam… a zatím dobrý… zkoušeli jsme ji vytáhnout, ale nešlo to, rozdělat celou pračku jsme nechtěli, ale jinak se u té naší nedá buben oddělat, takže se někde asi uchytila a neškodí… pračka pere, funguje a tak to momentálně neřeším… zezačátku ta kostice rachotila, ale už dlouho nee… ;)
Regino,na te profilovce to jsi ty?? 8o

Jo, já… jsem teda ta starší z těch dvou… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4854
15.3.12 23:38
wildcherry píše:
Tak si myslim,ze zezadu se tam nedostanete.Hned za krytem je kriz,ktery prave drzi ten buben.Me se jednou stalo to same a prisel opravar a pracku odvezl,ze je to rozebrani na dlouho.Jinak teda me uz by pracky musely horet pod rukama,protoze mam denne minimalne 3 pracky a jak rekl WILDCHERRY opravar,ze 5 pracek denne je moc a na co tu pracku jako teda mam?Na ozdobu,nebo na to,abych ji setrila?Jen,at maka :mrgreen: .
Ja vim,ze se u pracky nici uhliky,pokud je pracka nastavena na vice jak 800 otacek,protoze jsem prisla jednom k pracce a zespodu litaly jiskry,takze opravar prisel,vymenil mi je a tohle mi rekl.No tak jednu mam nastavenou na 1000 otacek (vic nastavit nejde) a druhou na 1200 :D ,protoze potrebuju,aby mi pradlo so nejdriv uschlo a ja mohla hazet dalsi.
tak tak,prostě když začnu prát tak to lítá :mrgreen: .Ale ten chlápek asi prvdu má :roll: .Stejně to neřeším,budu prát jak potřebuji já a dokud drží tak nazdar :lol: …Fakt je ten že na ty jeho řeči myslím a u dalsí a další dávky mé milované pračce říkám ,,ahoj,,:-D…a stejně nechce odejít :lol:

Prej AHOJ :lol: ,to me nenapadlo se s moji loucit,ja spis nadavam :mrgreen: ,nedavno zrovna to byla s.ine,protoze prestala vypoustet,bylo ucpane cerpadlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4854
15.3.12 23:41
Regina Hero píše:
Regina Hero píše:

Nekecej :lol: ,ja se totiz nekde nedavno v nejake diskusi docetla,ze mas uz velke deti,psala jsi to tam a ja tomu nemohla uverit.Z fotky jsem si totiz myslela,ze je to tve prvni :lol: .A pekne me to rozciluje,me je 33 a vypadam jak stara vdova :roll: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
15.3.12 23:47
Jaruna píše:
Regina Hero píše:
Regina Hero píše:
Nekecej :lol: ,ja se totiz nekde nedavno v nejake diskusi docetla,ze mas uz velke deti,psala jsi to tam a ja tomu nemohla uverit.Z fotky jsem si totiz myslela,ze je to tve prvni :lol: .A pekne me to rozciluje,me je 33 a vypadam jak stara vdova :roll: .

Jo, dcera má 21 a syn 18… ty jsou z prvního kola… hahaha… letos mi bude 41, ale ta fotka je z loňska, takže půl roku stará, to jsem byla ještě mladice ;) … to bylo po příchodu z porodnice, první večer před koupáním malé… tak nás manžel vyfotil s tím řvoucím uzlíčkem… to víš, jedna z mála fotek, co projde mou cenzurou… hahaha…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4854
15.3.12 23:55

No moji cenzurou neprojde ani jedna,protoze navic nejsem vubec fotogenicka,takze na fotce je to horsi,nez ve skutecnosti.Slusi ti to,fakt ;) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
15.3.12 23:58
Jaruna píše:
No moji cenzurou neprojde ani jedna,protoze navic nejsem vubec fotogenicka,takze na fotce je to horsi,nez ve skutecnosti.Slusi ti to,fakt ;) .

Ježíš, skoro se červenám… díky… no tak ještě, že jsi mě neviděla naživo dnes ráno… hahaha… ale na té fotce to bude hormonama… zjistila jsem, že na těch fotkách z porodnice vypadám líp, než ve skutečnosti… to asi ty endorfiny a další potvornosti mají na svědomí… ale zase jen rodit a rodit taky není zrovna praktické a nedá se to provádět pořád… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
16.3.12 08:17

koukám k čemu jste se tu v „mé“ diskuzi až dostali…od problému s pračkou ke lichotkám ;) :mrgreen: :mrgreen: …jinak kostici jsme včera nevydolovali, dnes bude pokus číslo dvě :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
16.3.12 09:12

tak,ne že bych o tom nevěděla,ale až dneska jsem se lekla a řekla si…holka a dnes začneš prát,protože se nikdo nedostane přes prádlo do sprcháče a k vaně se musí obloukem ze zadu :lol: :lol: :lol: …Tak jestli dneska tu moji stařenu nestrhnu tak to bude zázrak :dance: …hlavně že si pokáždé říkám,budu prát pravidelně :mrgreen: (jednu pračku,každé ráno :think: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
16.3.12 19:18

tak dámy…držte se ;) …kostice je venku…včera v noci jsme to po cca dvou hodinovém snažení vzdali a dnes byla během čtvrt hoďky venku.Zítra jí hned zkusim, tak doufám,že to holka zvládne :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mojmír nedbal
1.7.12 18:01

NEVYPOUŠTÍ

Dobrý den chci se zeptat nevypouští mi pračka nevíte co s tím prosím? :(

• Citovat
  • Upravit
noferotom
17.11.13 12:58

Naše pračka candy prala do ted v pohode ale dnes jsem pračku zapla spustil se program pračka napustila vodu ale neotačel se buben vubec netuším co s tím poradíte nekdo? Je predem plněna
:oops: :oops:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný