Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Prosím nemáte někdo zkušenost s Swivel Sweeper bezdrat.vysavač?Mam doma lino ale v pokojíčku koberec.V pokojíku hospodaří má 8leta dcera a občas ji dojde navštívit naše 9měsíční Verunka,takže potřebuju něco rychlého na vysátí špinek
)máme období ochutnám co najdu.Teď to stojí 400kč,ale i tak bych nerada vyhodila penízky za něco co není funkční
(.díky Monča
ahoj,přímo tenhle nemám,ale mám jiný z Tesca,taky bezdrátový a musím říct,že já jsem z něj nadšená,na takové rychlé uklízení,je super.Když nemám čas na tahání velkého luxu,je tohle supr věcička a je dobrá na všechny podlahy,mám plovoučky a dlažbu a v poho a koberec s krátkým chlupem taky v pohodě vezme.
Ahojky, ja jsem s nim spokojena, ale neřeknu ti jak na koberci, máme doma s delším chlupem a ten nebere.
Kacačko prosím tě co to je za značku s toho tesca,že bych se tam taky koukla
a jak na tom byl cenově?moňa
jmenuje se Dyras Perfecta a já ho dostala od Ježíška,stál kolem 800,–,ale co vím,tak ho nedávno měli ten samý v Penny a stál kolem 500,– a byl to ten samý jako z tesca ![]()
Tak my jsme si ho koupili proto, ať se taky nemusím každý den kvůli malému tahat s velkým luxem a za mě teda už nikdy více. Plně nabitá baterka měla vydržet 45minut, ale vydržela max 20minut a po té už ani rotační kartáčky nejely. Podotýkám, že jsem to zkoušela tam, kde máme PVC, což mělo podle videí u daného produktu být jako osvícení Bohem - nic se ale nekonalo. Normálním vysavačem mi úklid těchto ploch trvá max 5 minut, s tím vysavačem jsem se mrvila 15minut, kdy potom už mi ani nebral a to jsem tam měla téměř čisto již z předešlého dne. A jak ten „zázrak“ ukazují na koberci, tak to jsem se zpětně vysmála. Zkoušela jsem ho na třech typech koberců a nefungoval-ani plně nabitý. Všichni mi ho rozmlouvali, já tvrdohlavě říkala, že si ho přesto koupím a vyzkouším.. no a tady to mám!!
není nad klasický samolux na koberce, který jsme v rodině používali odjakživa na rychlé přejetí koberce a na PVC nebo plovoučky menší vysavač, který byl lehoučký. Čím víc moderní, tím víc na prd takže už se vracím ke zmiňované klasice ![]()
Také jsem čekala zázrak, ten se nekonal, mám ho v kuchyni, na takový to zametení když člověk skončí s vařením nebo se svačinama to stačí, jinak žádná sláva. Jak sem si představovala, že s tím sjedu barák svrchu dolů tak to fakt ne. Na sobotní úklid se fakt nehodí. je to celý vachrlatý, mám strach, že se každou chvíli rozpadne, ale mám ho nový, z nettu prý 100% originál.. ![]()
Jo a ten koberec, jak byl dotaz, tak ten už vůbec nevysaje ![]()
Varuji všechny před nákupem tohoto nesmyslu. Bohužel jsem taky skočila na reklamu. Výrobek vypadá jak stlučený na koleni, nelícuje to, baterie vydržela na plný výkon jet 2 minuty a pak umřela a to podotýkám po celonočním nabíjení.
Vlasy namotané všude, drobky to vůbec nevezme. Taky jsem si napřed prošla recenze a na různých stánkách byly jen kladné, už vím, jak to je, protože jsem napsala nechvalnou, napsali mi na mail, že to musí zkontrolovat a jestli tam nejsou vulgarismy atd. blá, blá, jenom tam prostě nepustí ty špatné.
Takže výsledek: nekupovat, je to šunt.
![]()
Ne, že bych chtěla něco vychvalovat, ale originál výrobek swivel sweeper max splnil moje očekávání. Měla jsem velké obavy jej koupit, četla jsem řadu špatných recenzí. Kupoval se kolegyni k 60. narozeninám, zároveň jsem ho vzala mamce. V nejhorším, že to budou vyhozené peníze. Řada firem nabízí za různé i poloviční ceny. Rozhodla jsem se, že koupím originál. Výrobek došel záhy. Kolegyně spokojená. Mamka taky. Půjčila jsem si tento zametač domů. Vydržel na vysátí dvou bytů. Rozhodla jsem se, že si ho taky pořídím. Tak uvidím, až přijde, zda opravdu vydrží. Jinak konstrukce tyček je dosti pevná. Tak snad nebudu muset pak psát zápory k tomuto výrobku.
Hvezdičko 111 prosím, kde jste ten vysavač zakoupila, kolik stál a jste s ním pořád spokojena? Dagča ![]()
Taky jsem podlehla reklamě, jednoduché zametání. Bohužel, z eshopu
Když jsem zprovoznila, nevěřila jsem vlastním očím, smetí zmizelo z místa kde leželo, zato bylo po celém pokoji. Zjistila jsem, že se kartáče točí na opačnou stranu, super!!! Takže teď nevím, komu to mám omlátit o hlavu. Takže, tohle je moje zkušenost s tímto produktem. Již nikdy, pokud si to nemohu vyzkoušet. Reklama vypadala slibně. Komu to funguje a splnilo očekávání, tak upřimně přeji ![]()
Take jsem uvazovala nad koupi tohoto,,zazraku" a mnoho negativnich videorecenzi na jůtubu me odradilo…uplne ![]()
Já si ho koupila před měsícem, právě ten Swivel sweeper max z top shopu, myslím za 1190, a zatím jsem maximálně spokojená teda. Samozřejmě klasický vysavač to nenahradí, ale na rychlý úklid, drobků v kuchyni, ale i prach, vlasy,… syn když přijde z pískoviště a v předsíni se z něj vysype písek, tak taky super, šup šup to bylo posbírané, nic se nikam nerozfrncalo. V obýváku ho používám i na koberec a nádherně to vše sebere, i prach. To snad i líp než vysavač. Protože ty kartáčky jak se točí, tak prodrbkávají zároveň koberec a líp to vysajou. Baterka taky zatím dobrý. vydrží mi dlouho. Ty kartáčky jak jsou vyndávací, tak se hezky čistí, jen je hlučnější než jsem čekala, to teda v reklamě kecají, že je to jen jak když kočka přede. Jsem jim taky psala výtku, že je to hlučné, tak jsem zvědavá jestli to tam umístili.
No ještě že jsem nečetla recenze před tím, než jsem si ho koupila
Protože bych si to určitě rozmyslela. Ale musím teda zatím říct, za mě maximální spokojenost, každému ho chválím a koupila jsem ho i mamce a ségře ![]()
Já ho mám rok z Top shopu, na koberci celkem spokojena. Ale na dlažbě děs. Plno jemných drobečků odlétává a na jednom místě musím přejíždět několikrát. Braly mě nervy, tak jsem raději na obývák s kuchyní vytáhla vysavač. A děsně to řve. Ted mám tyčový vysavač 2v1 a max spokojenost.