Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Uvažuji o koupi nábytku do obyváku v ikee a zaujal mě expedit a lack,ale pořád tápu jakou mám vybrat barvu.Chtěla jsem v barvě břízy,nebo jen v bílé barvě,ale pořád nevím co bude lepší.Podlahu máme tmavou ořech a sedačku zářivě zelenou.Co mě poradíte,co se vám osvědčilo a co je útulnější?Děkuji moc za rady za případné fotky budu moc ráda
Příspěvek upraven 14.03.12 v 21:08
Máme nábytek bílý kombinovaný s tmavě hnědou. Je to pěkný. Jednu stěnu máme zelenou a ladí to krásně- hlavně ta bílá září. Ale postupem čase ta bolá trochu šedne. I když utírám prach, tak mám pocit, že je stále špinavá a jsou tam vidět o lehké škrábance.
Bílá je univerzální a prostorná.
![]()
Osobně bych si břízu nezvolila, protože se mi nelíbí. Podlahu máme taky ořech a kombinace s bílou je naprosto famózní.
Ikdyž na úklid náročnější. ![]()
taky máme nábytek v bílé barvě a podlahu hnědou. Ladili jsme ke kuchyni. Na údržbu…je vidět prach ![]()
Nainuva píše:
Máme nábytek bílý kombinovaný s tmavě hnědou. Je to pěkný. Jednu stěnu máme zelenou a ladí to krásně- hlavně ta bílá září. Ale postupem čase ta bolá trochu šedne. I když utírám prach, tak mám pocit, že je stále špinavá a jsou tam vidět o lehké škrábance.
Bílá je univerzální a prostorná.![]()
moc děkuji ,nemáte fotku pro inspiraci?
A-lexa píše:
Osobně bych si břízu nezvolila, protože se mi nelíbí. Podlahu máme taky ořech a kombinace s bílou je naprosto famózní.Ikdyž na úklid náročnější.
děkuji,nemáte fotku pro inspiraci?
Určitě bílou… bříza není moc hezká. Na bílé toho není moc ani vidět, takže neváhejte určitě to bude pěkné! ![]()
Ta stěna jde málo vidět, fotila jsem tenkrát hlavně gauč
podlahu teda máme světlou ![]()
Nainuva píše:
Ta stěna jde málo vidět, fotila jsem tenkrát hlavně gaučpodlahu teda máme světlou
moc,moc děkuji.Ta stěna je teda parádní ![]()
my máme taky ten z Ikei, v kombinaci bílá základ, a dvířka a šuplíky v lesku - bílé a šedé a vypadá to moc pěkně ![]()
vesper píše:
my máme taky ten z Ikei, v kombinaci bílá základ, a dvířka a šuplíky v lesku - bílé a šedé a vypadá to moc pěkně
nemáte fotku?Děkuji ![]()
vesper píše:
tak já to zítra vyfotím na denní světle ano?
moc děkuji ![]()
jak jsem slíbila,tak vkládám fotky…každý díl je zvlášť,takže si to člověk sestaví i barevně vyladí jak se mu to hodí a líbí ![]()