Jakou barvu nábytku do obyváku?

487
14.3.12 20:44

jakou barvu nábytku do obyváku?

Uvažuji o koupi nábytku do obyváku v ikee a zaujal mě expedit a lack,ale pořád tápu jakou mám vybrat barvu.Chtěla jsem v barvě břízy,nebo jen v bílé barvě,ale pořád nevím co bude lepší.Podlahu máme tmavou ořech a sedačku zářivě zelenou.Co mě poradíte,co se vám osvědčilo a co je útulnější?Děkuji moc za rady za případné fotky budu moc ráda

Příspěvek upraven 14.03.12 v 21:08

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
18223
14.3.12 20:53

Máme nábytek bílý kombinovaný s tmavě hnědou. Je to pěkný. Jednu stěnu máme zelenou a ladí to krásně- hlavně ta bílá září. Ale postupem čase ta bolá trochu šedne. I když utírám prach, tak mám pocit, že je stále špinavá a jsou tam vidět o lehké škrábance.
Bílá je univerzální a prostorná. :nevim: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
916
14.3.12 21:03

Osobně bych si břízu nezvolila, protože se mi nelíbí. Podlahu máme taky ořech a kombinace s bílou je naprosto famózní. :palec: Ikdyž na úklid náročnější. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4875
14.3.12 21:06

taky máme nábytek v bílé barvě a podlahu hnědou. Ladili jsme ke kuchyni. Na údržbu…je vidět prach :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
14.3.12 21:09
Nainuva píše:
Máme nábytek bílý kombinovaný s tmavě hnědou. Je to pěkný. Jednu stěnu máme zelenou a ladí to krásně- hlavně ta bílá září. Ale postupem čase ta bolá trochu šedne. I když utírám prach, tak mám pocit, že je stále špinavá a jsou tam vidět o lehké škrábance.
Bílá je univerzální a prostorná. :nevim: :mrgreen:

moc děkuji ,nemáte fotku pro inspiraci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
14.3.12 21:10
A-lexa píše:
Osobně bych si břízu nezvolila, protože se mi nelíbí. Podlahu máme taky ořech a kombinace s bílou je naprosto famózní. :palec: Ikdyž na úklid náročnější. :nevim:

děkuji,nemáte fotku pro inspiraci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
677
14.3.12 21:19

Určitě bílou… bříza není moc hezká. Na bílé toho není moc ani vidět, takže neváhejte určitě to bude pěkné! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
14.3.12 21:21

Ta stěna jde málo vidět, fotila jsem tenkrát hlavně gauč :mrgreen: podlahu teda máme světlou :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
14.3.12 21:28

Bílou 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
14.3.12 21:34
Nainuva píše:
Ta stěna jde málo vidět, fotila jsem tenkrát hlavně gauč :mrgreen: podlahu teda máme světlou :palec:

moc,moc děkuji.Ta stěna je teda parádní :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
14.3.12 22:18

my máme taky ten z Ikei, v kombinaci bílá základ, a dvířka a šuplíky v lesku - bílé a šedé a vypadá to moc pěkně :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
14.3.12 22:24
vesper píše:
my máme taky ten z Ikei, v kombinaci bílá základ, a dvířka a šuplíky v lesku - bílé a šedé a vypadá to moc pěkně :palec:

nemáte fotku?Děkuji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
14.3.12 22:33

tak já to zítra vyfotím na denní světle ano? :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
14.3.12 22:39
vesper píše:
tak já to zítra vyfotím na denní světle ano? :palec:

moc děkuji :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
15.3.12 11:13

jak jsem slíbila,tak vkládám fotky…každý díl je zvlášť,takže si to člověk sestaví i barevně vyladí jak se mu to hodí a líbí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný