Postel v bílé barvě

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
162
13.3.12 21:44

postel v bílé barvě

Ahoj všem :)
chci se zeptat jestli máte někdo zkušenost s touto postelí???
http://www.vanas-nabytek.cz/…-cm-novinka/
Chtěla bych ji koupit v bílé barvě a k tomu ten systém z Ikei Stuva…
Máte někdo pokojík v bílé barvě???já bych chtěla bílo zelenou..tak sbírám typy :) děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11522
13.3.12 21:50

my mame bilou loznici i obyvak :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23864
13.3.12 21:56

My máme bílou ložnici a už nikdy víc. Když máš manžela a děti tak je bílá barva naprosto nemožná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3493
13.3.12 22:03

my ji máme a taky bych do bílé už nikdy nešla. navíc postel je na krátkou dobu, ted bych kupovala rovnou už velkou :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
13.3.12 22:09

proč nekoupíš rovnou tuto v Ikee? Bílý nábytek jsem měla jako dítě v pokojíku a vše bylo OK :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
162
13.3.12 22:12

já mám taky obývák v bílém lesku a spokojenost, ale kamarádka mi říkala že třeba masiv na bílo v domestavu kolem bílé jen šel..tak aby to bylo bílé…a tahle postel je už velká tu z ikei bych musela za chvilku měnit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
878
13.3.12 22:14

Ahoj, My máme přesně tu co to je na tom největším (úvodním) obrázku. :palec:
Přímo z tohoto eshopu. ;)
Jsme moc s spokojeni. :palec: Náš chlapeček dostal tuto postel k druhým narozeninám. Jakmile ji dostal, už do malé postýlky nevlezl, takže u nás přechod z malé postýlky na velkou postel byl fakt v pohodě. :potlesk: Postel je perfektní, je velmi pevná, i když na ní skákají tři děti o stošest, tak se ani nehne. :potlesk: Fakt perfekt, rozhodně nelitujeme výběru. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
13.3.12 22:17

jé, já si nevšimla že chceš sice dětskou. ale velkou :zed: Mě by se bílá líbila tato ty šuplíky dole :palec: snad by k tomu šla přidělat i zábrana. Mmch. jak staré dítě budeš přesouvat do velké postele? Nás to také v létě čeká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
367
13.3.12 22:18
anoli30 píše:
My máme bílou ložnici a už nikdy víc. Když máš manžela a děti tak je bílá barva naprosto nemožná.

nesouhlasím, mám manžela i děti, bílou postel, bílou sedačku, vše umyvatelné, úžasné, už bych do jiné barvy nešla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
162
13.3.12 22:25

děkuji za fotečky.prosímtě a viděla si ji předtím tu postel???a já doufám že když objednám bílou bude opravdu bílá..přesouvat budu skoro 2leté dítko…tak doufám že bude taky nadšený :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
162
13.3.12 22:25

martinko souhlasím… taky bych bílou neměnila… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
878
13.3.12 22:33
petkkaa píše:
děkuji za fotečky.prosímtě a viděla si ji předtím tu postel???a já doufám že když objednám bílou bude opravdu bílá..přesouvat budu skoro 2leté dítko…tak doufám že bude taky nadšený :)

Není zač. ;) Netuším, zda ta bílá bude dostatečně bílá.. Já bílou nechtěla, máme totiž pokoj laděn do světlého přírodního dřeva. :) Doufám, že budete s barvou spokojeni. :) S konstrukcí postele budete spokojeni, alespoň v to pevně věřím. ;) Je to fakt báječná postel.. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
387
13.3.12 22:34

My mame v bile celej byt a super. A to mame 2 psy a dite. Pokojicek teda jeste zarizen neni, ale bude v bile urcite. Postel a nocni stolky mame tyto http://jitona.cz/…nice/soeren/.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1425
13.3.12 22:46

Ahoj, před pár dny jsme synovi zařidili pokojíček - nábytek v bílé barvě v kombinaci a hnědou barvou. Máme nábytek z masivu z kolekce ANNY - postel, komodu a regál, tady je odkaz - http://www.nabytek-jeko.cz/search.asp?…. Stěny máme hráškově zelené a vypadá to moc hezky. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
14.3.12 08:36

Syn má bílý pokoj z IKEA ( včetně té malé postele se zábranou). Jelikož máme jenom 3pokojový byt a čekáme druhé dítě bylo mi jasné, že se ten nábytek bude ještě měnit, proto IKEA. Jsem spokojená, jde to dobře otřít, vypadá to hezky. Vymalovali jsme mu na bleděmodro, má oranžový koberec a na tom ten bílý nábytek hezky vynikne. Neměnila bych.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný