Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj chtela bych se zeptat jestli by jste mi nekdo mohl poradi.chci si poridit sici stroj ale jen nejaky levnejsi.Jsem uplna zacatecnice takze vubec nevim co je dobre a co ne.Dekuju za rady.
Co je levný stroj? A co budeš šít?
Já šiju a levné je pro cca 10000 Kč, protože to je nejméně, co je schopno přežít moji zátěž. Jinak mohu doporučit se obrátit na Steeva ![]()
Já šiju jen tak občas (spíš tu a tam něco zkrátím, nebo opravím, nebo zašiju, ale malému jsem třeba ušila k vánocům super houpačku), od mamky jsem k tomuto účelu dostala šicí stroj z Tesca a pořád funguje a mám ho už deset let. Tak za mě docela stačí ![]()
já jsem taky úplná začátečnice. Svůj první šicí stroj jsem dostala k vánocům a ještě jsem nestihla nic ušít, ani ho pořádně vyzkoušet, takže ti neporadím jak moc je dobrý. Mě ale stačí. Mám tento: http://www.elektrostop.cz/…-P34260.html
Ahoj!
Ja jsem uplny zacatecnik, a poridila jsem si Janome 415. Stal asi 4 tisice a jsem spokojena. I recenze, co jsem kvuli tomu pred rokem studovala, ho chvalili ![]()
Ahoj, já doporučuju značku Singer, mají spoustu modelů a cenu si určo vybereš. Já mám do tří tisíc a jsem s ním spokojená (model z hlavy nevím), šiju na něm asi jednou za měsíc, často si za mnou chodí lidi zkracovat kalhoty, nebo jsme dělali čalounění a byl super. Kdyby nebyl v dětském pokojíku, koukla bych se na označení ![]()
Singer teda nedoporucuju vubec… kdysi to byvala kvalita, ale ted teda rozhodne ne.. rekne ti to i kazdej servisak ![]()
Sla bych do Brothera nebo Jenome
treba z tech levnejsich muzu doporucit tenhle http://www.brother-czech.cz/shop/prod.php?…
Taky jsem v poslední době na Singery chválu neslyšela. Dřív ano, ale teď (i podle recenzí) už ne ![]()
Chtela bych do tri tisic.Chtela bych si spichnout saty a dceri taky zkracovat a tak.Ja se v tech strojich vubec nevyznam bohuzel takze fakt nevim co poridit.Ani nevim kam se obratit.Pro radu
Barbora13 píše:
Chtela bych do tri tisic.Chtela bych si spichnout saty a dceri taky zkracovat a tak.Ja se v tech strojich vubec nevyznam bohuzel takze fakt nevim co poridit.Ani nevim kam se obratit.Pro radu
procist recenze
nebo treba diskuze na fler.cz ci kdekoli kde jsou svadlenky ![]()
ja po prostudovani recenzi poridila brother a jsem spokojena..... overlock planuji Jenome
japonci jsou fakt sikovni
Koukni sem , to je Steevův obchod. Nebo mu napiš SZ
Já mám tenhle :
http://img.mimishop.cz/…/a770941.jpg
A je to pro mě dost málo, šiju dost a hodně hrubé a náročné věci… Ale zatím nebudu investovat víc, můj vysněný je moc drahý…
Příspěvek upraven 14.03.12 v 22:03
Mám Ladu, jsem spokojená.
Při vybírání se zaměř na to, z jakého materiálu je hlava držící jehlu. Pokud shora zatlačíš, neměla by se prohnout. Mnoho výrobců to dělá z plastu (Lada z litiny, aspoň ten můj, ale cena byla kolem 5000,–) a pak to moc nevydrží, při prošívání silnějšího materiálu se hlava prohne a láme to jehlu (vzkazuje můj muž).
Fakt už jsou Singrovky šmejdy? Tak to jsem měla štěstí. Ten můj je jetej celkem dost a ještě slouží bez problémů. Vlastně jsem ho za tři roky ještě rozbitý neměla
ale věřím vám ![]()
Lesina-A kolik te stal.Ja myslim ze kdyz chci stroj do 3000 tak se moc vybirat neda.
Barbora13 píše:
Lesina-A kolik te stal.Ja myslim ze kdyz chci stroj do 3000 tak se moc vybirat neda.
Máš tam odkaz, nový stojí kolem 10k - ale já ho koupila levněji z druhé ruky s vědomím, že je to jen přestupní stanice než našetřím na ten můj vysněný. Pro mě nemá smysl kupovat levnější, nevydržel by - a odmítla jsem si koupit stroj za deset tisíc s tím, že je to dočasné řešení a že ho pak nahradím… Takže když jsem narazila na tenhle, neodolala jsem, byl tehdy za 4000 Kč.
Funguje výborně, takže koupi nového stroje pořád odkládám a raději investujeme do bydlení…