Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Švagrovka si koupila singrovku a za 14 dní vracela a teď má obyč z tesca, co jsme koupili babi a je spokojená.
lesina a co šiješ?
martina27581 a co s ním měla? Na co si mám dávat bacha?
Šla bych do Janome nebo Brothera, jsou to kvalitní značky. Přidala bych ještě tisícovku a to už bys stroj vybrat mohla. Nekupuj za každou cenu to nejlevnější, protože s nekvalitním strojem se jen navztekáš. Bude se ti sekat, vynechávat stehy, neutahovat…to je pak šití pro zlost a nakonec ani nic moc neušiješ. Kvalitní stroj ti zase vydrží x let, takže se ti investice vrátí.
Pokud ti opravdu jde o cenu, tak zkus Ikea, tam mají taky svůj šicí stroj, a pohledat nějakou recenzi v diskuzích. Já si půjčuju od tchýňky starý litinový Textima a je super, má mraky patek, které ani ještě neumím používat. Začínala jsem na mamčiné staré Ladě, ta byla teda děsná, spodní nit pořád špatně atd. Zkus se poptat příbuzenstva, babiček, zda můžou postrádat svůj starý stroj. Teď mám slíbený od naší babičky, tak uvidíme, jak to dopadne.
Já mám doma skřínovou Veritasku+opravdu komplet původní patky a všechny součástky,prošije všechen materiál i slabou koženku..,pravá litina žádnej umělej šmejd!!Škoda jen že už na ní moc nešiju-nějak nejni čas… ![]()
tomikadze píše:
Fakt už jsou Singrovky šmejdy? Tak to jsem měla štěstí. Ten můj je jetej celkem dost a ještě slouží bez problémů. Vlastně jsem ho za tři roky ještě rozbitý nemělaale věřím vám
vis jak..ono je to o stesti ![]()
Ja mam Brother NV 50 a jsme maximalne spokojena
doma mame jeste starou Veritasku a Ladu… vsecko dobry, ale proste brother je super
vzdycky si rikam, ze za par let uz stroje budou sit samotne ![]()
Už šijou!!!Jsou to automaty třeba na ozdobné vyšívání.Ale pořád si myslím že bude někdo třeba kdo to tam bude muset založit a nastavit!! ![]()
Tak ja fakt nevim co poridit.Bohuzel pribuzenstvo maji jen tety stroje a ty na nich siji ale maji ty stare.Ach jo ![]()
Barbora13 píše:
Tak ja fakt nevim co poridit.Bohuzel pribuzenstvo maji jen tety stroje a ty na nich siji ale maji ty stare.Ach jo
Napsala jsi tomu Steevovi?
Barbora13 píše:
Tak ja fakt nevim co poridit.Bohuzel pribuzenstvo maji jen tety stroje a ty na nich siji ale maji ty stare.Ach jo
tak si sežen starší a kvalitní
Barbora13 píše:
a ten brother za ty 3.000 se ti nelibil? Kamaradka poridila pred par mesici a je moc spokojena
Moje mamka prodava v kuchynskem studiu a volala jsem ji jestli ta ma nejake sici stroje a rikala ze prave ten singer 1408 a stoji skoro tri tisice ale dala by mi ne nej slevu tak bych ho mela z dva.A kdybych to sla reklamovat tak jsou tam lidi co znam tak by to nemel byt problem.Nez to zase nekam posilat nebo vozit buh vi kam.Co myslis?
Barboro, mám pocit, že ty ani nechceš poradit. Jedeš si stále svoje zcela bez jakékoli návaznosti na cokoli z této diskuse. Kup si tu singrovku, protože mám pocit, že přesně pro ni jsi už rozhodnutá.