Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@malinika To jo, obšiješ to, ale jak to založíš? Jestli šiješ hodně pleteniny, tak to se overlock vyplatí, ale jinak ne.
Ale je pravda, že je to úžasná mašinka…
Ahoj, ozivuji diskuzi, uvažovala jsem před lety o koupi stroje a psala jsem na tuto diskuzi, nakonec jsem nekoupila. Ale teď jak siju roušky na půjčeném, tak si chci koupit svůj. Muj limit tak 3-3.5 tisíce, vím, není to moc. Nemáte tip na konkrétní model?
@sovicka1 já jsem si k Vánocům nadělila Singer simple. Stál kolem 2tis. Pro mě jako začátečníka úžasný, žádné složité funkce, nic. Roušky zvládá, už jsem si šila i tašku z kočárkoviny, vyztuženou a taky to zvládnul. Jestli mě šití bude bavit, tak si časem koupím lepší model, ale zatím spokojenost.
Já jsem si pořídila na mnohá doporučení Ladu a na to, kolik stála, je fakt perfektní
Jestli tady teda ještě téma strojů je pro někoho aktuální ![]()
@sovicka1 Singer bych vůbec nebrala, skoro nikdo na něj nechce dělat servis, takže po záruce pokud se něco pokazí je skoro na odpis
Dost si chválí Janome.
Ja měla tenkrát vybraný Janome nebo Brother. Ale už nevím ty modely a ty funkce… No nic, jdu si znovu nastudovat tuhle diskuzi.