Šicí stroj - levný, ale dobrý

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
25112
2.10.14 14:08

@malinika To jo, obšiješ to, ale jak to založíš? Jestli šiješ hodně pleteniny, tak to se overlock vyplatí, ale jinak ne.
Ale je pravda, že je to úžasná mašinka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47103
22.3.20 21:18

Ahoj, ozivuji diskuzi, uvažovala jsem před lety o koupi stroje a psala jsem na tuto diskuzi, nakonec jsem nekoupila. Ale teď jak siju roušky na půjčeném, tak si chci koupit svůj. Muj limit tak 3-3.5 tisíce, vím, není to moc. Nemáte tip na konkrétní model?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1908
22.3.20 21:29

@sovicka1 já jsem si k Vánocům nadělila Singer simple. Stál kolem 2tis. Pro mě jako začátečníka úžasný, žádné složité funkce, nic. Roušky zvládá, už jsem si šila i tašku z kočárkoviny, vyztuženou a taky to zvládnul. Jestli mě šití bude bavit, tak si časem koupím lepší model, ale zatím spokojenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1079
22.3.20 22:04

Já jsem si pořídila na mnohá doporučení Ladu a na to, kolik stála, je fakt perfektní :-) Jestli tady teda ještě téma strojů je pro někoho aktuální :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3146
22.3.20 22:40

@sovicka1 Singer bych vůbec nebrala, skoro nikdo na něj nechce dělat servis, takže po záruce pokud se něco pokazí je skoro na odpis :( Dost si chválí Janome.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47103
23.3.20 16:14

Ja měla tenkrát vybraný Janome nebo Brother. Ale už nevím ty modely a ty funkce… No nic, jdu si znovu nastudovat tuhle diskuzi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný