Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
ja jsem rada kdyz mi nekdo poradi.Mluvila jsem ale s mamou ktera je prodava a rikala ze za ty roky co je prodava a to uz nejaky rok bude nebyla ani jedna reklamace kdyby rekla ze tenhle typ neni dobry nekoupila bych ho.A koukala jsem na jine diskuze o singrovce a chvali ji lide.Alespon tento tip nevim jak ostatni.
Poprosila bych o odkaz na nejake ty disuze, kde se chvali sousasne singrovky.. nemuzu tomu uverit…
kazdopadne pokud se ti libi a nemas problem s reklamaci, tak do ni jdi…ale nechapu proc ses vubec ptala ![]()
Taky přemýšlím nad šicím strojem. Nemáte někdo zkušenost s tímto? http://autosedacky.mimishop.cz/detail.php?…
Zvládl by i rifle?
Andule, no jen si nejsem jistá, že by zvládl i ty rifle. Myslíš, že jo?
Ahoj holky, prosím, máte některá zkušenosti se strojem, který teď bude v akci v Lidlu ? Šiju jen občas, ale hlavně mi jde o to, abych na tom mohla zkrátit džíny (to znamená, prošít 3 vrstvy + samozřejmě švy, který jsou ještě mnohem silnější).
Ještě by mě zajímal stroj EJ09, který je teď v Tescu za 1049,– (akce jen do 17.4.).
Díky moc za informace.
@marcela81 píše:
Ahoj holky, prosím, máte některá zkušenosti se strojem, který teď bude v akci v Lidlu ? Šiju jen občas, ale hlavně mi jde o to, abych na tom mohla zkrátit džíny (to znamená, prošít 3 vrstvy + samozřejmě švy, který jsou ještě mnohem silnější).
Ještě by mě zajímal stroj EJ09, který je teď v Tescu za 1049,– (akce jen do 17.4.).
Díky moc za informace.
No, nevypadá zle - na občasné použití nevidím problém. Dívala ses na video ?
Za mě nevýhody - nemá rotační chapač, nevidím ani navlékač niti - a bude mít asi plastové díly motoru. Ale jak říkám, na občasné použití proč ne?
Podle videa nevypadá zle, ale tam si ukáží jen to, co chtějí. Byla jsem zvyklá šít na PFAFF 2020 a ten opravdu neměl problém s ničím.
@marcela81 ahoj taky koukám na ten stroj v LIDLU, dokonce jsme ho uhnala v okolív a mám ho na 3 dny rezerovaný…tak pořád přemýšlím, na občasné šití (a naučení se)…tak snad by stačil… ![]()
Koukala si na něj, nebo ho už koupila??
Díky.
@Lesina na co je prosím dobrý ten rotační chapač (jsem totální začátečník).
@renat2 píše:
@Lesina na co je prosím dobrý ten rotační chapač (jsem totální začátečník).
Rozdíl je v uložení cívky se spodní nití. U rotačního chapače je uložená naležato, takže přístup je k ní přímo z desky stroje. U kyvného chapače je uložena svisle pod desku, je k ní horší přístup a tím delší výměna niti. To je asi hlavní rozdíl - další rozdíl je v samotné činnosti stroje, rotační chapač je v podstatě ve všech dražších a výkonnějších strojích.
Ale jak jsem už psala, pokud šiješ jen oblečení a občas nějaký doplněk nebo dekoraci do domácnosti, neřešila bych to. Já svému nebohému stroji dávám pořádně pohulit, takže je pro mě rozhodující zátěž, kterou na stroji mohu chtít
Popravdě, kdybych se ocitla bez stroje, tak bych po tom Lidláckém asi také sáhla - cena je velmi zajímavá. Ale brala bych to jako dočasné řešení… ![]()
Hele, já toho spoustu našila na staré šlapací Ladě a pak na prapodivném vyčlochtaném Luczniku (než jsem mu odvařila motor…) - ta moje Pfaffka je proti tomu hotový drak (a přesto pošilhávám ještě mnohem výš - ale to až časem… Až bude na šití víc času)
renat, zatím o něm stále přemýšlím, ale našla jsem na netu pár diskuzí, kde ho holky chválili, takže do něj asi půjdu. Na to moje šití určitě stačí (občas ušiju nějakou hračku, polštářek nebo jinou dekoraci a sem tam zkrátim džíny (toho se bojim nejvíc) nebo spravuju monterky).
@Lesina moc děkuji za vyčerpávající informace ![]()
Tak ho koupím, opravdu je to na menší šití, nic extra.
@marcela81 díky moc, tak ať ho u vás mají
Já pro něj jedu zítra, mám ho v rezervaci…
A jsem na tom stejně, samouk začátečník, opravdu jen lehké věci, ale mám nějaké nápady, tak bych se chtěla realizovat ![]()