Dětský pokoj v podkroví - inspirace

teresa20
16.3.12 13:31

Máme podkrovní pokojíček pro syna, poměrně malý, ale stačí. Zatím ještě není úplně dozařízený, ale máme všechny stěny zelené krom stropu a šikminy, ty jsou bílé. Na šikminu jsme nalepili společně samolepící dekorace, které si vybral.
Na stěnách budou obrázky, které ale zatím nejsou ještě připravené.

Koupili jsme jen postel, nábytek nám na míru bude dělat truhlář, zatím skříň plus nějaké police na hračky ;)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2028
16.3.12 15:19

Ahoj :D , tak tohle je pokojíček pro naší holčičku. Nejsem moc na to „přerůžovělý“. :mrgreen: Protilehlou stěnu mám celou zelenou. Lustry mají krásný na www.massive.cz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1209
16.3.12 19:57

Ahoj, taky bydlíme v podkroví. Pokoj je menší a je tam jen jedno okno, takže zdi máme světle béžové, aby pokoj nepůsobil tmavý a malý. Na zeď jsem namalovala květinky. A šikmina, která přechází do stropu je bílá.

Ve vašem případě, pokud máte barevný nábytek, tak bych to s barevností stěn nepřeháněla.

Líbí se mi koberečky Haba http://www.lokki.cz/…e2/sekce/70/?…

A úložné prostory do sklopů jsme v ložnici řešili tak, že podél té zužující se stěny je jedna vysoká vestavná skříň, vedle ní jedna menší vestavná skříň a vedle ní nízká komoda. A v pokojíčku je pod sklopem postel a stan na hraní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
4.8.13 20:29

Dobrý večer máte prosím někdo malinkej dětskej pokojíček cca 2×2 metry v podkroví? uvítala bych nějaký fotky ptž absolutně nevim jak předělat pokojík dvouletýmu klukovi samozřejmě můžete posílat i fotky větších místností ať mám inspiraci :lol: děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.8.13 21:05

Já jako malá měla pokoj v podkroví, ale tedy větší. Je potřeba rozumně využívat prostor, ideálně nábytek na míru pod ty zkosené stropy. U podkroví je to hodně individuální, pošli sem nákres:-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
4.8.13 22:07

To je oprvdu mrňavý… :think:
Co třeba kamrád Google? ;)
Dej so obrázky a zadej dětský pokoj podkroví…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
6.8.13 12:50

Nákres asi nezvládnu :D :D je to jednoduchý pravá a levá stěna je zkosená a spojuje se nahoře do špičky střechy žádný rovný prostor mezi nima na pravé je střešní okno naproti dvěří, které jsou na rovné stěně jsou dvě malá okýnka je to opravdu maličký

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
20.1.22 13:38

Vím, že do diskuze se DLOUHO nepsalo, ale našla jsem něco pro inspiraci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie