Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahojky holky, jakou máte zkušenost s pracím práškem Lanzou? Voní? Já většinou kupuju Ariel, ale teď nutně potřebuju prášek a maj v akci právě tu Lanzu, tak jsem myslela, že jí skusím.
Ahoj,já lanzu používám a nemužu si stěžovat
mě prádlo vypere a i po ní voní ![]()
Lanzu jsem nedávno taky koupila v akci…a voní mi a zatim nemám problém s praním, takže jsem spokojená ![]()
ahoj,taky ji mam zrovna koupenou v akci ten nejvetsi pytel,je super,vypere a voni hezky:))
já lanzu měla a i mamka a měli jsme s ní problém, že se nerozpustila, mamce teče odpad do vany takže se stalo, že jí vypadával kus koule z prášku ale už je to dýl, třeba se to změnilo, nevím já peru jedině v persilu
Ahojky. Máte zkušenost s těmito kapslemi Lanza power gel kapsle? Teď mám persil, předtím Ariel a je jedno jestli prášek, gel nebo kapsle ale vůbec mi nevyperou skvrny od jídla. Mám syna 20 měsíců… Díky
@Annapavelkovaml mě žlučové zabere jen když potřu hned jinak ne…a nechci syna furt převlékat… ![]()
Za mne Lanzu nikdy více. Špatně se mi rozpouštěla, prášek tak zanechával na oblečení bílé fleky, skvrny od špíny zůstávaly. Ani nijak zvlášť prádlo neprovoněla.
@ArumLily0 zkus do pračky přilít „odstraňovač skvrn“, nám se to osvědčilo
@Annapavelkovaml bryndák samozřejmě používáme. Jenže stejně to občas kápne jinam nebo když mu dám něco do rukyoblíbených, například papriku…