Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj holky, jsem čuně, já vím, ale záhadným způsobem se mi v lednici schovala umělá krabička s naloženým masem.. Dnes jsem ji objevila, málem jsem se
maso jsem hned vyhodila a krabičku už asi 6× umyla, ale furt smrdí. Myčku nemáme, můžu ji dát do vroucí octové vody?
Je to tchýně krabička a takovou jsem nikde neviděla… ![]()
ja bych ji tam hodila, vyhodit ji nechces a pouzivat nebo vratit takovou asi taky ne
Tak co ti vlastne jineho zbyva ![]()
Já bych do ní nalila teplou vodu s prostředkem na nádobí a nechala pár hodin stát, pak bych udělala ještě to samé s octovkou. Vyvařením bys ji mohla úplně zničit, ty plasty nejsou zas až tak odolné a pokud nejsou na vyváření stavěné, tak se můžou různě zkroutit.
Nwjradši bych ji vyhodila, ale tchýně se po ní před chvílí ptala… ![]()
a je problém říct pravdu? moje tchýně by nad tím mávla rukou a nebo bych jí prostě koupila nějakou podobnou s tím že jsi ji třeba ztratila
Panuška píše:
a je problém říct pravdu? moje tchýně by nad tím mávla rukou a nebo bych jí prostě koupila nějakou podobnou s tím že jsi ji třeba ztratila
Tak problém to určitě není, tchýni mám naštěstí v pohodě, spíš je mi to takové trapné…
A nechat naložený ve vodě se savem? Smrad ze sava pak vyhnat něčím jiným zas:-))
Jestli jí chceš vyloženě vydesinfikovat,zkusila bych desinfekci v tabletách Milton(prodává se v lékárně),nebo třeba i Savo… Na převaření nevím..Záleží,z jakého plastu krabička je.. Aby se ti neroztekla ![]()
Příspěvek upraven 22.03.12 v 10:58