Převařit plastovou krabičku?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
5080
21.3.12 12:36

Převařit plastovou krabičku??

Ahoj holky, jsem čuně, já vím, ale záhadným způsobem se mi v lednici schovala umělá krabička s naloženým masem.. Dnes jsem ji objevila, málem jsem se :poblion: maso jsem hned vyhodila a krabičku už asi 6× umyla, ale furt smrdí. Myčku nemáme, můžu ji dát do vroucí octové vody?
Je to tchýně krabička a takovou jsem nikde neviděla… :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11522
21.3.12 12:40

ja bych ji tam hodila, vyhodit ji nechces a pouzivat nebo vratit takovou asi taky ne ;) Tak co ti vlastne jineho zbyva :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
21.3.12 12:48

Já bych do ní nalila teplou vodu s prostředkem na nádobí a nechala pár hodin stát, pak bych udělala ještě to samé s octovkou. Vyvařením bys ji mohla úplně zničit, ty plasty nejsou zas až tak odolné a pokud nejsou na vyváření stavěné, tak se můžou různě zkroutit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5080
21.3.12 12:49

Nwjradši bych ji vyhodila, ale tchýně se po ní před chvílí ptala… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
21.3.12 13:09

a je problém říct pravdu? moje tchýně by nad tím mávla rukou a nebo bych jí prostě koupila nějakou podobnou s tím že jsi ji třeba ztratila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5080
21.3.12 13:12
Panuška píše:
a je problém říct pravdu? moje tchýně by nad tím mávla rukou a nebo bych jí prostě koupila nějakou podobnou s tím že jsi ji třeba ztratila

Tak problém to určitě není, tchýni mám naštěstí v pohodě, spíš je mi to takové trapné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
21.3.12 13:59

A nechat naložený ve vodě se savem? Smrad ze sava pak vyhnat něčím jiným zas:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2351
21.3.12 14:02

Jestli jí chceš vyloženě vydesinfikovat,zkusila bych desinfekci v tabletách Milton(prodává se v lékárně),nebo třeba i Savo… Na převaření nevím..Záleží,z jakého plastu krabička je.. Aby se ti neroztekla :mrgreen:

Příspěvek upraven 22.03.12 v 10:58

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
21.3.12 21:20

Namocila bych do roztoku se savem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...