Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Dobrý den, mám tu někoho z Brna? Potřebovala bych info ohledně ulici Bratislavská. Potřebujeme rychle bydlení a byl nám nabídnut byt na ulici Bratislavská. Avšak jsme zjišťovali, že před pár lety tam byla vysoká kriminalita apod. Jak to je teď? Je to stále hrůza? V noci hluk a bát se vyjít ven? Manžel pracuje do noci a vracel by se pozdě a opravdu mi to za ty nervy, že ho někdo přepadne nestojí.
@JenniferZaghl myslím ze se ta těch par let nic významného nezměnilo. Nesla bych tam přesně z důvodu co pises. Mám tam teda strach projíždět i přes den salinou ![]()
Bydlime kousek a je to v pohode. Mistni folklor, ale stale trva. Zije se „na ulici“, hlucno, tzv. „drogove okno“ u Alberta stale v provozu. Nikdy se mi tady ale nic neprihodilo, domaci na „svem“ uzemi nekradou, kolemjdoucich zen a i muzu si nevsimaji. Je treba byt ale pripravena na vyse uvedene projevy „minorit“. Zaroven ale clovek ma vesele bezprostredni sousedy, kdyz se trochu zorientuje v jejich zivotnich zvycich, souziti je v pohode.
Kamarád co tam bydlel se taky dusoval, ze místní na “svém” nekradou. Potom co mu dvakrát vykradli auto, jednou kvůli mikine na zadní sedačce, podruhé kvůli rádiu, změnil názor ![]()
Nesla bych tam bydlet. Kamarád tam bydlel a když se v noci vracel, tak ho přepadli a zmlatili. Přitom se taky říkalo, že místní nechají napokoji. ![]()
Díky za zprávu. Trochu mě uklidnila
a co se týče v noci tak stále velké hlučno? Přes den mi je to tak nějak asi jedno ale v noci bychom se rádi vyspali, už jen skrz to, že máme syna.
@JenniferZaghl Možná bych tam šla bydlet dočasně, pokud by to byl nějaký výhodný nájem a byla bych bezdětná. Ale s dítětem ani omylem. Ten neskutečný bordel, co tam je, žádný park nebo kousek slušné zeleně v dosahu, to bych pro dítě nechtěla ani za trest.