Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Já vím, že to tak nepůsobí, ale stejně to bude s otázkou: kolik stojí růžové triko, větší?
@Anonymní píše:
Ahoj, chtěla jsem se zeptat, jak se zhruba pohybuje hodinová sazba pro zedníka (dělníka na stavbě). Liší se cena zednika a přidavače? Kolik stojí jen práce za metr čtvereční, když si člověk nechá stavět zeď ze ztraceného bednění, šíře 20 cm, bez materiálu.
Děkuji.
Nech si to nacenit od několika lidí/firem a uvidíš. Tohle se dramaticky mění dle místa.
Záleží i na kraji.
Sestře se oplatilo, že ji na stavbu otec vozil do Prahy Ukrajince jinak pracující na stavbě ve Zlíně. Protože v Praze mají jiné ceny, než mají v tom Zlíně. Platila jim jídlo i ubytování. A furt se to oplatilo.
Zadej si poptávku po firmách i drobných řemeslnících. Ať to nacení a uvidíš.
@Ivan PPZ píše:
Já vím, že to tak nepůsobí, ale stejně to bude s otázkou: kolik stojí růžové triko, větší?
Máš to úplně přesně. ![]()
Dobrý den doporučuji Vám kolegu Lukáše krtka Sakula. hezký den. ![]()
Záleží na více faktorech. Oslov několik řemeslníků a budeš mít přehled.
Šikovný remeslnik si často rekne cenu za cely ukol, ne za hodinu práce
pak to udela rychle a dobre a rychle zase vysmahne. Takového jsme měli obkladace z Ukrajiny
řekl si vždycky za práci za cely úsek a pak to udělal. Aspoň se tady s tím necrcal měsíc, jak si čas stavby odhadl jeden s hodinovkou
(měl to za tejden)
V Praze 2000Kč/den neschopný Ukrajinec kterého musíš navigovat a všechno mu podat do ruky, 3000Kč/den schopný Ukrajinec s rozpadajícím se tranzitem, který si nákup obstará sám a nemusíš nad ním stát a kontrolovat ho.
Nám staveli dům 2 zednici, otec a syn. Loňska cena cca 260-300 kč za hodinu.
Ale spiš to pocitaji dle konkretni prace co delali… oni totiz delali i obklady a SDK… v tomto ohledu spokojenost.
Jsme z vesnice 20 km od Brna.
Dům je bungalov 180m2. Patrovy dum vyjde na práci dráže..lešení, nošeni atd
Ahoj, chtěla jsem se zeptat, jak se zhruba pohybuje hodinová sazba pro zedníka (dělníka na stavbě). Liší se cena zednika a přidavače? Kolik stojí jen práce za metr čtvereční, když si člověk nechá stavět zeď ze ztraceného bednění, šíře 20 cm, bez materiálu.
Děkuji.