Cena zedníka

Anonymní
24.7.23 16:31

Cena zedníka

Ahoj, chtěla jsem se zeptat, jak se zhruba pohybuje hodinová sazba pro zedníka (dělníka na stavbě). Liší se cena zednika a přidavače? Kolik stojí jen práce za metr čtvereční, když si člověk nechá stavět zeď ze ztraceného bednění, šíře 20 cm, bez materiálu.
Děkuji.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11559
24.7.23 16:42

Já vím, že to tak nepůsobí, ale stejně to bude s otázkou: kolik stojí růžové triko, větší?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20901
24.7.23 16:53
@Anonymní píše:
Ahoj, chtěla jsem se zeptat, jak se zhruba pohybuje hodinová sazba pro zedníka (dělníka na stavbě). Liší se cena zednika a přidavače? Kolik stojí jen práce za metr čtvereční, když si člověk nechá stavět zeď ze ztraceného bednění, šíře 20 cm, bez materiálu.
Děkuji.

Nech si to nacenit od několika lidí/firem a uvidíš. Tohle se dramaticky mění dle místa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
24.7.23 17:00

Ty jsi vtipná…. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
74217
24.7.23 17:03

Záleží i na kraji.
Sestře se oplatilo, že ji na stavbu otec vozil do Prahy Ukrajince jinak pracující na stavbě ve Zlíně. Protože v Praze mají jiné ceny, než mají v tom Zlíně. Platila jim jídlo i ubytování. A furt se to oplatilo.
Zadej si poptávku po firmách i drobných řemeslnících. Ať to nacení a uvidíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30316
24.7.23 17:12
@Ivan PPZ píše:
Já vím, že to tak nepůsobí, ale stejně to bude s otázkou: kolik stojí růžové triko, větší?

Máš to úplně přesně. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
24.7.23 17:26

Dobrý den doporučuji Vám kolegu Lukáše krtka Sakula. hezký den. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4385
24.7.23 17:48

Záleží na více faktorech. Oslov několik řemeslníků a budeš mít přehled.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14622
24.7.23 18:34

Šikovný remeslnik si často rekne cenu za cely ukol, ne za hodinu práce :lol: pak to udela rychle a dobre a rychle zase vysmahne. Takového jsme měli obkladace z Ukrajiny :lol: řekl si vždycky za práci za cely úsek a pak to udělal. Aspoň se tady s tím necrcal měsíc, jak si čas stavby odhadl jeden s hodinovkou :lol: (měl to za tejden)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2588
24.7.23 18:34

V Praze 2000Kč/den neschopný Ukrajinec kterého musíš navigovat a všechno mu podat do ruky, 3000Kč/den schopný Ukrajinec s rozpadajícím se tranzitem, který si nákup obstará sám a nemusíš nad ním stát a kontrolovat ho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
1.8.23 12:57

Nám staveli dům 2 zednici, otec a syn. Loňska cena cca 260-300 kč za hodinu.
Ale spiš to pocitaji dle konkretni prace co delali… oni totiz delali i obklady a SDK… v tomto ohledu spokojenost.
Jsme z vesnice 20 km od Brna.
Dům je bungalov 180m2. Patrovy dum vyjde na práci dráže..lešení, nošeni atd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí