Brno koleje pro VUT

3008
10.9.26 09:33

Brno koleje pro VUT

Jaká je šance pro získání kolejí pro studenta z Hradce Králové, z Olomouce nebo z Ostravy?
Je rozdíl, zda je to v prvním nebo vyšším ročníku?
Jaké máte zkušenosti s kolejemi v Brně pro Fakultu elektrotechniky a komunikačních technologií?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16227
10.9.26 12:53
@cancerka píše: Více

Jako na letošek? Bez šance.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.9.26 13:28

Ja takto kdysi dostala v Praze kolej od konce rijna (pote, co se vyrojili prvni cestni odpadlici, co se rovnou i odstehovali), mela jsem to cca 80 km s prestupem bus/vlak a na 2 hodiny jednu cestu, dojizdela jsem takto mesic. Kdo nemuze dojizdet, tak uz ma vetsinou bydleni vyresene jinak, takze kdyz mi pak volali, nadsene jsem na to kyvla. Ale uz je to par let, nevim, jak dlouhe rady cekatelu jsou ted :think:.

• Citovat
  • Upravit
3008
10.9.26 14:18

Ptám se na Brno a ptám se jak to chodí, jestli má smysl vůbec zkoušet koleje nebo ne, a nemyslím na tento školní rok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25016
10.9.26 14:19

Určitě bych to zkusila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.9.26 14:32

Uz proto, co jsem psala, ma urcite smysl zadost aspon podat.

AI pise toto:

VUT využívá bodovací systém, kde vzdálenost a dojezdový čas mají velkou váhu. Přesný počet kilometrů (tzv. cutoff), který zaručí místo, se mění každý rok podle celkového počtu žádostí.

U Olomouce bych myslela, ze smula, Ostrava a HK maji dojezdovou dobu docela vysokou :think:.

MUNI pry bodovaci system nevyuziva a kdo driv klikne, ten bydli :think:.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.9.26 17:54

V Brně VUT i MUNI dostanou bez problémů kolej studenti z města vzdáleného 70 km po dálnici, ani ne hodina cesty. Jen se musí včas přihlásit.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.9.26 08:22

Jistěže má cenu zkoušet koleje. Syn je získal v pohodě, bydlíme 70 km od Brna. První dva roky byl na kolejích, potom odešel s kamarády do spolubydlení.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin