Brno výlet s 2letým dítětem
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Brno výlet s 2 letým dítětem
Ahojky zítra jedeme s rodinkou na výlet do Brna. Brnačky(a nejen vy
) kam zajít s 2 letým prckem??
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Bongo v případě nepříznivého počasí(což asi bude), ale ty ceny už jsou nepřiměřené
zvlášť pro 2letého prcka, který moc těch atrakcí neužije.
v případě pěkného-mraveniště u přehrady(70,–pouze za dítě), je to kousek od přístaviště s obhlídkou lodí a krmení rybek.
Nebo park za Olympií.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
http://www.youtube.com/watch Myslíš tohle??Nomálé by se tam určitě líbilo
,ale je asi pravda, že asi 2 letý prcek toho moc neužije jak píše @Kac Děkuji za tip všem ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@bibixx Já tam byla poprvé byla když dceři bylo kolem 1,5roku. Malá byla nadšená chodila všude s náma a měla s toho hroznou srandu. A to jsme tam byli přes 3 hodiny.Je ale fakt, že ne každý dítě si tam najde na takovou dobu zábavu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Agi20 asi máš pravdu, dívala jsem se na video a myslím, že i pro 2 letou roštandu se tam dá najít zábava. A také přemýšlím o nějakém bazénu, bo na vodu je maniak
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Voda? Tak na Riviéru. Jinak zoo je fajn, ale hodně do kopce. Sice tam jezdí vláček, ale musíte se vejít.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kac píše:
Bongo v případě nepříznivého počasí(což asi bude), ale ty ceny už jsou nepřiměřenézvlášť pro 2letého prcka, který moc těch atrakcí neužije.
v případě pěkného-mraveniště u přehrady(70,–pouze za dítě), je to kousek od přístaviště s obhlídkou lodí a krmení rybek.
Nebo park za Olympií.
Jj, pak taky eldorado v Líšni u rybníků.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Nelisa píše:
Voda? Tak na Riviéru. Jinak zoo je fajn, ale hodně do kopce. Sice tam jezdí vláček, ale musíte se vejít.
Myslíš, že na vláček bývá takový nával? Já ho nikdy nezažila ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kac píše:
Myslíš, že na vláček bývá takový nával? Já ho nikdy nezažila
Já jo, ale zas to byl asi blbě zvolenej den a zítra je všední den, což mi nedošlo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@bibixx píše:
Ahojky zítra jedeme s rodinkou na výlet do Brna. Brnačky(a nejen vy) kam zajít s 2 letým prckem??Příspěvek upraven 25.07.12 v 18:44
Záleží přesně, kam do Brna jedete… Ono je taky docela zážitek, postávat na 5. nástupišti na hlavním nádraží a sledovat odjezdy a příjezdy vlaků… Nedaleko nádraží, na Josefské, je toto
Když si zadáš do Googlu „dětská kavárna brno“, tak dostaneš taky spoustu inspirace.
A zkuste se aspoň přes sklo podívat sem. Pokud byste tam chtěli posedět a dát si něco dobrého, je potřeba mít rezervovaný stůl, zvlášť v létě…
Jinak na ulici Masarykové (vede od hlavního nádraží na náměstí Svobody) je toto
A tak by se dalo pokračovat do nekonečna…
ještě zmíním zahradní železnici za nákupním centrem Olympia - za parkovištěm směrem k řece.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jura007 děkuji za tipy, ta restaurace Výtopna nevypadá zle. Děvčata, byla některá z vás ve Fun parku ul. Dobrovského, má tam být poblíž i bazén?!A ještě jsem se chtěla zeptat, kde v brně je velkosklad s oblečením?!Prý je to známé, ale já to tu na netu nenašla ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@bibixx Myslíš Hervis nebo Brno Outlet Hall? To druhé je na ul. Karlova, zastávka autobusu č.75 (jmenuje se stejně…) A Hervis zkus pohledat Googlem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nebo myslíš ty vietnamské plechové boudy ve Slatině na kopci, u ISŠ? Zastavují tam autobusy i trolejbusy, zastávka se jmenuje „Olomoucká - u školy“.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Výlety s dětmi na eMiminu
Kam na rodinný výlet s dětmi?
Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.