Brno výlet s 2letým dítětem

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
303
25.7.12 18:33

Brno výlet s 2 letým dítětem

Ahojky zítra jedeme s rodinkou na výlet do Brna. Brnačky(a nejen vy :) ) kam zajít s 2 letým prckem??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
zichisek
25.7.12 18:37

Do zoo :palec:

• Citovat
  • Upravit
1005
25.7.12 18:49

Za mě rozhodně Bongo :) Vyřádí se tam jak dospělí tak děti. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kac
5049
25.7.12 18:54

Bongo v případě nepříznivého počasí(což asi bude), ale ty ceny už jsou nepřiměřené 8o zvlášť pro 2letého prcka, který moc těch atrakcí neužije.
v případě pěkného-mraveniště u přehrady(70,–pouze za dítě), je to kousek od přístaviště s obhlídkou lodí a krmení rybek.
Nebo park za Olympií.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
303
25.7.12 19:03

http://www.youtube.com/watch Myslíš tohle??Nomálé by se tam určitě líbilo :lol:,ale je asi pravda, že asi 2 letý prcek toho moc neužije jak píše @Kac Děkuji za tip všem :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1005
25.7.12 19:11

@bibixx Já tam byla poprvé byla když dceři bylo kolem 1,5roku. Malá byla nadšená chodila všude s náma a měla s toho hroznou srandu. A to jsme tam byli přes 3 hodiny.Je ale fakt, že ne každý dítě si tam najde na takovou dobu zábavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
303
25.7.12 19:18

@Agi20 asi máš pravdu, dívala jsem se na video a myslím, že i pro 2 letou roštandu se tam dá najít zábava. A také přemýšlím o nějakém bazénu, bo na vodu je maniak :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
25.7.12 19:43

Voda? Tak na Riviéru. Jinak zoo je fajn, ale hodně do kopce. Sice tam jezdí vláček, ale musíte se vejít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
25.7.12 19:44
@Kac píše:
Bongo v případě nepříznivého počasí(což asi bude), ale ty ceny už jsou nepřiměřené 8o zvlášť pro 2letého prcka, který moc těch atrakcí neužije.
v případě pěkného-mraveniště u přehrady(70,–pouze za dítě), je to kousek od přístaviště s obhlídkou lodí a krmení rybek.
Nebo park za Olympií.

Jj, pak taky eldorado v Líšni u rybníků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kac
5049
25.7.12 20:31
@Nelisa píše:
Voda? Tak na Riviéru. Jinak zoo je fajn, ale hodně do kopce. Sice tam jezdí vláček, ale musíte se vejít.

Myslíš, že na vláček bývá takový nával? Já ho nikdy nezažila :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
25.7.12 20:57
@Kac píše:
Myslíš, že na vláček bývá takový nával? Já ho nikdy nezažila :think:

Já jo, ale zas to byl asi blbě zvolenej den a zítra je všední den, což mi nedošlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
25.7.12 21:14
@bibixx píše:
Ahojky zítra jedeme s rodinkou na výlet do Brna. Brnačky(a nejen vy :) ) kam zajít s 2 letým prckem??Příspěvek upraven 25.07.12 v 18:44

Záleží přesně, kam do Brna jedete… Ono je taky docela zážitek, postávat na 5. nástupišti na hlavním nádraží a sledovat odjezdy a příjezdy vlaků… Nedaleko nádraží, na Josefské, je toto
Když si zadáš do Googlu „dětská kavárna brno“, tak dostaneš taky spoustu inspirace.
A zkuste se aspoň přes sklo podívat sem. Pokud byste tam chtěli posedět a dát si něco dobrého, je potřeba mít rezervovaný stůl, zvlášť v létě…
Jinak na ulici Masarykové (vede od hlavního nádraží na náměstí Svobody) je toto
A tak by se dalo pokračovat do nekonečna…

ještě zmíním zahradní železnici za nákupním centrem Olympia - za parkovištěm směrem k řece.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
303
26.7.12 00:38

@Jura007 děkuji za tipy, ta restaurace Výtopna nevypadá zle. Děvčata, byla některá z vás ve Fun parku ul. Dobrovského, má tam být poblíž i bazén?!A ještě jsem se chtěla zeptat, kde v brně je velkosklad s oblečením?!Prý je to známé, ale já to tu na netu nenašla :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
26.7.12 02:54

@bibixx Myslíš Hervis nebo Brno Outlet Hall? To druhé je na ul. Karlova, zastávka autobusu č.75 (jmenuje se stejně…) A Hervis zkus pohledat Googlem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
26.7.12 05:12

Nebo myslíš ty vietnamské plechové boudy ve Slatině na kopci, u ISŠ? Zastavují tam autobusy i trolejbusy, zastávka se jmenuje „Olomoucká - u školy“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Výlety s dětmi na eMiminu

Kam na rodinný výlet s dětmi?

Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.