Broker Consulting - zkušenost jako zaměstnanec

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4
1.9.23 00:13

@Anonymní píše:
Pracuji na pozici administrativní asistentka a jsem spokojená, nicméně na pozici obchodního asistenta či přímo prodejce tuto firmu silně nedoporučuji.

Děkuji za odpověď, mohla byste prosím zmínit důvody proč nedoporučujete? Přemýšlím o stáži, kterou nabízí a už je tuším podmínka si založit IČO, a kdybych si chtěl něco vydělat, tak musím domluvit schůzku a z toho by byly provize, mezitím co všechno ostatní by zařídil ten obchodník/manažer. Myslím, že to budou timpadem dost malé odměny a zajímalo by mě, jak taková práce v této firmě probíhá, kdybych se rozhodl nastoupit na pracovní poměr, protože tam se to přímo nedozvim :nevim:

Příspěvek upraven 04.09.23 v 17:18

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11559
1.9.23 15:05

Nikomu není divné, že firma nabízí stáž- což bych teda volně nazval jistým druhem školení, výuky…a kvůli tomu si jedinec „musí“ založit IČO? A aby si něco vydělal (u stáže se to snad ani moc neočekává- tedy v pojišťovací branži je to opravdu až veselost), tak podstoupí všechny ty „věcičky“ včetně ne na pohled jasných daňových záležitostí?
Takže stážista si musí pořídit IČO, ale pořád se tu budeme bavit o případném budoucím zaměstnání? Reallllly?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
1.9.23 15:21

@Ivan PPZ To mi taky právě přijde divný, zkusím se zeptat, zda to nejde na DPČ. Každopádně nějaká praxe by se mi hodila, abych se něco málo přiučil a rozšířil svůj životopis. Ptal jsem na to, co budu dělat, a nezní to až tak špatně. Jako praxe asi super, ale na další navázáni prac. vztahu to nevidím. Kdyby se zde našel někdo, kdo s tímto má aktuální zkušenost, napr s tou praxí, budu velice rád a ještě si to mohu rozmyslet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11559
1.9.23 15:41

Hele- pouze předpoklad: budeš aktuálně sloužit jako levný zdroj kontaktů. Vše ostatní bude dělat tvůj „mentor“. Tedy i provize a ty dostaneš třeba 5% obdržených provizí. Pro mě je novinka, že se to dělá jako stáž. Možná za tím stojí nutnost pro nováčky, že by museli mít splněné nějaké povinnosti vůči ČNB. Protože to takhle bylo dřív: nastoupil jsi jako nováček do firmy, musel jsi předat X kontaktů a případně domluvit první schůzku, kterou dělal tvůj „nadřízený“ v pyramidě. A zamozřejmě OSVČ. Že bys po té stáži, kterou jsi absolvoval jako OSVČ, dostal zaměstnaneckou smlouvu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
1.9.23 15:57

@Ivan PPZ Ono prý nemusím obvolávat svoje blízké a známé, ale budu domlouvat schůzky z databáze jejich kontaktů. Se smlouvou po praxi nevím jak to funguje, musel bych se zeptat, pouze se mi řeklo, že po pár měsících se uvidí a můžu nastoupit na “full time”. Doufám, že kdybych se rozhodl po stáži spolupráci ukončit, tak bych nemusel ještě něco vracet:| po přečtení minulých příspěvků. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11559
1.9.23 16:13

Aha, levný navolávač. Ale OSVČ. Bomba. Vracení by se tady asi nebál, pokud to nebude nějak výrazně založené na odměnách za prvize. A to myslím, že nebude. Takže opravdu stáž v kanceláři- administrativní síla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7888
1.9.23 16:51
@Advokado píše:
@Ivan PPZ To mi taky právě přijde divný, zkusím se zeptat, zda to nejde na DPČ. Každopádně nějaká praxe by se mi hodila, abych se něco málo přiučil a rozšířil svůj životopis. Ptal jsem na to, co budu dělat, a nezní to až tak špatně. Jako praxe asi super, ale na další navázáni prac. vztahu to nevidím. Kdyby se zde našel někdo, kdo s tímto má aktuální zkušenost, napr s tou praxí, budu velice rád a ještě si to mohu rozmyslet.

Nemyslím si, že záznam o práci v BC vylepší životopis :D Spíše naopak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.9.23 19:15
@Advokado píše:
@Ivan PPZ Ono prý nemusím obvolávat svoje blízké a známé, ale budu domlouvat schůzky z databáze jejich kontaktů. Se smlouvou po praxi nevím jak to funguje, musel bych se zeptat, pouze se mi řeklo, že po pár měsících se uvidí a můžu nastoupit na “full time”. Doufám, že kdybych se rozhodl po stáži spolupráci ukončit, tak bych nemusel ještě něco vracet:| po přečtení minulých příspěvků. :roll:

Do toho bych nešla. Budeš otravovat lidi, kteří tě budou posílat někam a snažit se domlouvat schůzky svým nadřízeným, kteří pak během pár minut doladí detaily a shrábnou provizi. Šla bych jinam.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.1.24 11:15

Broker Consulting asistentka

Xx

Příspěvek upraven 07.11.24 v 15:37

• Citovat
  • Upravit
7888
7.11.24 15:03
@Anonymní píše: Více
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.11.24 00:31

Zkušenosti 2024

Hezký den, chci se zeptat, zdali nyní máte někdo zkušenosti s BC jako tzv. “tipař”?

Předem díky za odpovědi :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat