Co vás trápí a těší v práci?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Co vás trápí a těší v práci?
Ahoj
Tohle téma jsem založila, protože myslím že nás bude víc, co se potřebujeme občas vypovídat z toho co se děje nebo neděje v práci, protože to nechceme „tahat“ domů. Pojďte si postěžovat, poradit, nebo přidat nějaké to pracovní pozitivum ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Tak já jsem teď na RD, ale úplně si vybavuju v práci ten šílenej kolektiv
drby naschvály a to přitom byla tak perfektní práce, která mě baví, ale ty lidi (no samý ženský) to byl děs ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak já v poslední práci zažila „kolektiv“, ženské, nejmladší 54, nejstarší 62 a náboženská fanatička.. naštěstí mi teď skončila smlouva, jinak bych se tam zbláznila.. Fakt jsem toto nikdy nezažila, tolik nenávisti, pomluv… Dělala jsem 6 let v kolektivu 200 chlapů a to bylo upa v pohodě, pak rok ve fabrice, tam věkově 18-58 a naprosto v klidu.. Mezi staré ženské už fakt nikdy nechci..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pro mně vždycky byla důležitá podstata práce, tzn. že dělám to, co mně těší, v čem vidím smysl. Potřebovala jsem zázemí, tzn. kolegy a šéfa, kteří se za mně postaví, pokud jsme v právu, ovšem musím poznamenat, že jsem holt opačně zkousla i kritiku, pokud jsem něco zvorala. To k tomu taky patří, včas a patřičně dát najevo jakože brrrrzdi! Potřebuju prostředí, kde se to „nežere“ tak vážně, lidi si umějí udělat srandu ve stresové situaci … zažila jsem úúúúžasné roky, pak se ale poněkud změnila politika společnosti, řada lidí odešla, přišli jiní … a holt dvakrát do stejné řeky nevstoupíš.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak já rovnou začnu
. Po střední obchodní jsem pracovala jako účetní za 4tis čistého, potom dva roky na jiném místě než jsem se dostala na VŠ. Tu jsem nakonec dodělávala 2 roky dálkově. Teď jsem přes 2 roky na novém místě, které je v mém VŠ oboru, byla jsem tu maximálně spokojená. Až do doby, kdy se tu začal měnit můj nejbližší kolektiv a mí nejbližší odešli na jiná místa nebo se odstěhovali, šli na mateřskou. Protože tu vedu jedno a půl oddělení, mám tu nové lidi. Protože můj nadřízený se ale při prvním „zádrhelu“ ukázal jako starej neschopnej vůl, který mě začal i psychicky napadat, jde to tady se mnou pomalu ale jistě z kopce. Mám dojem, že řešením by byla výpověď, přeci nemá smysl se tu jen trápit.. jen do toho těch přichází moje těhu.. jestli přečkám 1. trimestr tak vítězně odejdu na mateřskou, ale jestli se zase nezadaří, tak tu výpověd asi ještě zvážím
Tak nevím, to už je na nějaký ten deníček ne? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak to se to pěkně ujalo
než jsem dopsala svoje, je vás tu kopa ![]()
weru, marti - myslím že chlapskem kolektiv je pro ženskou vždycky lepší, ale i ti se dokáží chovat často hůř než ženské..
emilko tak přesně tohle mám na mysli..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
DObré téma. Já sem si nesedla se svým kolegou, má tendence dělat mi šéfa, a neskutečně jej štve, že žádný můj šéf není a já si od něj nic líbit nenechám. Teď není v práci a je to úplná pohoda.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Učitelka - kolektiv super, chodím sem ráda…s dětma občas na palici, s rodičema zrovnatak ![]()
- Citovat
- Upravit
Já jsem teď taky na rodičovské,ale když jsem pracovala,nejvíc mi v práci vadil špatný kolektiv
Pracovala jsem převážne s ženami,takže se drbalo,pomlouvalo,některé byly úsečné,hlavně ty starší měly tendence poroučet mladším atd.Když je někde špatný kolektiv,tak je pro mě utrpením tam pracovat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
lonettko tak vidíš, já mám opačný problém. Jsem šéfem a přitom se bojím cokoli říct nebo zkorigovat, mí noví laboranti jsou hned po škole mám dojem že s nima šije puberta, protože oni ví nejlíp jak by se ta naše firma o 200 lidech měla řídit atd. .. a tím že od mého šéfa podporu fakt čekat nemůžu, tak to tady už nechávám „mouchám“. Dělám svoji práci, ostatní se nějak uřídí samo
Lidičky nemáte podobnou zkušenost? Já se jako šéfová cítím fakt špatně.. a ještě bez té podpory to fakt nejde
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kvůli hospodářské krizi jsem byla nucena opustit své nade vše milované povolání, které jsem vykonávala jako živnostník, a nechala jsem se zaměstnat. Momentálně pracuji v administrativě, na úřadě, který je v očích mnohých velmi prestižní, ale já svoji práci nenávidím. Nevidím význam obsahu náplně mé práce, její přínos, kolegové jsou mi nesympatičtí, na šéfovou jsem alergická, což ostatně téměř všichni zde. Trpím depresema, frustrací, je to nezáviděníhodná situace. Často sním o tom, že se vrátím ke svému povolání, ale vzhledem k tomu, že momentálně čekám mimčo, tak to asi nepůjde …
- Citovat
- Upravit
Ahoj, ja pracuji z domova, coz je prave to, co me stve - chybi mi ti lide okolo jako v klasicke praci. V byvalem zamestnani me stvala moje nadrizena, byla naladova a kdyz nemela svuj den, vsechno, co jsem do te doby delala podle ni dobre, bylo najednou spatne. Za par se zase nad mou opravenou praci rozcilovala, co je to za novoty a proc to nedelam jako dosud. Neslo ani tak o postupy jako o slovicka v ruznych dopisech. Tak to s ni bylo trochu narocny ![]()
- Citovat
- Upravit
Klementýnko vydrž, půjdeš na mateřskou. Potom najdeš něco nového, nebo budeš zase podnikat. Pořád máš výhled na možnou změnu.
Já aktuálně měnit nemůžu, nedala bych to dohromady s provozní dobou školky. Takže musím zůstat tam, kde jsem a kde se po mně aktuálně začala vozit nadřízená. Zcela bezdůvodně, není schoopna mi dát jediný argument, jen po mě ječí absurdity uprostřed kolegů, je sprostá … a já nevím, jak se k tomu postavit, protože místo změnit opravdu nemůžu a když se budu snažit něco s ní řešit, povede to jen k vyhrocenější situaci - a v jejím konečném důsledku budu mít výplatu o x tisíc nižší, což si nemůžu dovolit. Fakt patová situace. A krásný důkaz toho, že tím opravdu nejhorším, co můžeš v životě potkat je hloupý a zlý člověk v nadřízené pozici.
A.
- Citovat
- Upravit
trápi ma šéf a teší ma že ho najbližšie 3 roky pravdepodobne neuvidím lebo som na MD ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobré ránko
výborné téma, zrovna řešíme s manželem! Mám smlouvu do konce června, mám možnost mít novou od nového školního roku, ale vzhledem k tomu, že se snažíme o mimi a já zrovna prodělala revizi, tak uvažujeme o tom, že by možná nevadilo, kdybych tu novou smlouvu nedostala. V práci to totiž vypadá tak, že děti jsou stále nemocné, přitom chodí do školy, nemají základní hygienické návyky, v hlavičkách (a jinde) se jim rojí paraziti a s chováním je to také velice náročné. Takže pro těhulku více než rizikové pracoviště. Vzhledem k tomu, že bych pravděpodobně dostala smlouvu opět na dobu určitou, zvažuji, že by mi opravdu nevadilo tam již nepracovat a v klidu se snažit o mimi a užít si pěkné, klidné těhu. Peněz máme sice málo, ale vyžijeme a kdybychom jich měli ještě míň, vyžili bychom snad taky. Takže tolik o mně ![]()
- Citovat
- Upravit