Kde musím být v době mimo vycházky?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
9.3.12 11:16

Kde musím být v době mimo vycházky

Ahoj holky, vím, že téma vycházky v době PN se tu propírají pořád dokola, ale nikde jsem nenarazila na to, co se smí a nesmí v době mimo vycházky-vím, že musím být k zastižení, když přijde kontrola, ale znamená to, že musím být vyloženě zavřená doma, nebo můžu sedět třeba na zahradě za domkem, nebo třeba na lavečce před domkem? :nevim: Zvonek bych samozřejmě měla u sebe, takže bych ho nepřeslechla. Přeci jen za chvíli bude venku hezky třeba do 20hod…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3701
9.3.12 11:19
Anonymní píše:
Ahoj holky, vím, že téma vycházky v době PN se tu propírají pořád dokola, ale nikde jsem nenarazila na to, co se smí a nesmí v době mimo vycházky-vím, že musím být k zastižení, když přijde kontrola, ale znamená to, že musím být vyloženě zavřená doma, nebo můžu sedět třeba na zahradě za domkem, nebo třeba na lavečce před domkem? :nevim: Zvonek bych samozřejmě měla u sebe, takže bych ho nepřeslechla. Přeci jen za chvíli bude venku hezky třeba do 20hod…

Pokud uslyšíš zvonek, tak klidně buď venku na zahradě.Myslím si, že to není problém.Hlavní je, aby tě prostě zastihli na adrese.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9014
9.3.12 11:20

Tak to mě taky zajímá, nejsem sice v PN :D Ale jednou jsme to v práci probírali a dost dobře jsme se nedobrali jednoznačného názoru, jak to tedy vlastně je. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
9.3.12 11:20

Holka ty jsi geniální :lol: :lol: Zvonek u sebe,to je nápad :lol: :lol: Je vidět,že už mi to tak nemyslí,jako za starých - bezdětných- časů :lol: :lol:
Když kontrola zazvoní,tak je hlavní,abys jim přišla otevřít.A myslím,pokud by tě „načapali“ na lavičce před domem,jak tam jen sedíš a nic neděláš,tak ti za to hlavu nikdo neutrhne.Ale ofiko bys měla být doma,myslím :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101531
9.3.12 11:21

To nikde řečeno není, nicméně tohle bych neřešila, když přijde kontrola, tak doma jsi, otevřeš ji, svou povinnost splníš. Stejně jako když budeš bydlet v paneláku, tak prd pozná, jestli si byla doma nebo u sousedky, když ji přijdeš otevřít dolů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.3.12 11:30

Já jsem nikdy na neschopence nebyla, tak ted z toho mám pocit, jako bych měla snad raděj ležet v posteli a v pyžamu, když přijde kontrola :D :D :D

• Citovat
  • Upravit
3701
9.3.12 11:32
Anonymní píše:
Já jsem nikdy na neschopence nebyla, tak ted z toho mám pocit, jako bych měla snad raděj ležet v posteli a v pyžamu, když přijde kontrola :D :D :D

A ty jsi těhulka na neschopence?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
9.3.12 11:36

Hlavně bacha, ať na té zahrádce třeba netrháš plevel nebo tak, to už by se jim nelíbilo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
9.3.12 11:41

já v nějaké právní poradně četla, že tě musí zastihnout na udané adrese. Co zrovna děláš, by jim mělo být jedno, takže i kdybys stála na štaflích a natírala okap, mělo by to být teoreticky v pořádku :nevim: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.3.12 11:43
Pipet píše:
Hlavně bacha, ať na té zahrádce třeba netrháš plevel nebo tak, to už by se jim nelíbilo…

chtělo by to aby ministestvo vydalo nějakej přesnej rozpis toho, co se smí a nesmí při jaké diagnoze :D já se přiznám, že třeba v době mimo vycházky vařím oběd, nebo dokonce trochu uklízím :oops: to by se asi taky mělo brát jako porušení léčebného režimu :D

• Citovat
  • Upravit
101531
9.3.12 11:50
Etcetera78 píše:
já v nějaké právní poradně četla, že tě musí zastihnout na udané adrese. Co zrovna děláš, by jim mělo být jedno, takže i kdybys stála na štaflích a natírala okap, mělo by to být teoreticky v pořádku :nevim: :D

No, tak zrovna stát na štaflích a natírat okap by myslím bylo porušením léčebného režimu skoro u každé diagnózy, krom duševních onemocnění…
To, že tě musí zastihnout na adrese je pouze jedna z podmínek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
9.3.12 11:53
j.a.n.i1 píše:
Etcetera78 píše:
já v nějaké právní poradně četla, že tě musí zastihnout na udané adrese. Co zrovna děláš, by jim mělo být jedno, takže i kdybys stála na štaflích a natírala okap, mělo by to být teoreticky v pořádku :nevim: :D
No, tak zrovna stát na štaflích a natírat okap by myslím bylo porušením léčebného režimu skoro u každé diagnózy, krom duševních onemocnění…

Nebylo by to v pořádku, postihli by tě stejně, jako bys nebyla doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1900
9.3.12 11:58

Může se taky na něco zeptat? Mám chřipku a jsem na PN, samozřejmě bez vycházek. Co mám dělat, když si potřebuju koupit něco k jídlu? Jak se tohle řeší? Nehodlám nutit okolí chodit mi nakupovat. To mi přeci nikdo nařídit nemůže, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
9.3.12 11:59
Pipet píše:
j.a.n.i1 píše:
Etcetera78 píše:
Nebylo by to v pořádku, postihli by tě stejně, jako bys nebyla doma.

máte pravdu, už si vzpomínám, nepsali tam o stání na štaflích, ale že když přijdeš otevřít a máš na sobě montérky…tak že nemůžou nic říct, protože nikde není přikázáno, v čem ležíš v posteli…a domů se ti taky nacpat nemůžou, aby se podívali, jestli natíráš okap, nebo se válíš v posteli…takhle nějak to tam bylo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
9.3.12 12:05

To je celý nějaký postavený na hlavu-když se chce člověk pojít na vzduchu, tak to poušení režimu je, ale když by zavřenej doma dělal přemety a stavěl se na hlavu, tak to je v pořádku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat