Bronchitida u 6 měsíčního dítěte a procházky

1429
29.3.19 13:05

Pokud je bez teplot, tak bych ven šla (vždyť je to přeci jen ležící miminko, něco jiného by to bylo u chodícího dítěte). Jen bych se vyvarovala, aby mu foukalo do korbičky (aby nedýchalo chladnější vzduch).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
368
29.3.19 13:07

Naše dr.naopak procházky doporučuje. Rozhodně se dětem venku lépe dýchá. Pokud nemá teplotu, šla bych.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1840
29.3.19 13:14

Zazila jsem si spasticke bronchitidy u obou deti a nase dr rikala pokud ma teplotu do 37,5 tak ven za kazdeho pocasi. Kolem 6.roku veku to u obou preslo, dnes jsou to chlapi 190 cm a kolem 30 let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1156
29.3.19 13:38
@Ba412 píše:
Zazila jsem si spasticke bronchitidy u obou deti a nase dr rikala pokud ma teplotu do 37,5 tak ven za kazdeho pocasi. Kolem 6.roku veku to u obou preslo, dnes jsou to chlapi 190 cm a kolem 30 let.

Dobry den. S malou 2r už jsem se spastickou byla 2× na JIP bylo mi řečeno, že z toho vyroste a vy to teď potvrzujete. Do té doby je to jak často trápilo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1840
29.3.19 13:44
@anahita píše:
Dobry den. S malou 2r už jsem se spastickou byla 2× na JIP bylo mi řečeno, že z toho vyroste a vy to teď potvrzujete. Do té doby je to jak často trápilo?

Pri kazde ryme. Ale bylo to na konci 80.let a zacatku 90.let a prudusky jsme uvolnovali Syntophyllinem. Detska lekarka mi dala duveru a ja jakmile jsem videla, ze jdou do spasticke bronchitidy, tak jsem nasadila Syntophyllin, podle vahy a jako antibiotika v pravidelnych casovych intervalech. Po uvolneni prudusek jsme zacali vysazovat ale zase postupne. Syntophyllin dnes uz neni, nevim co bych dnes delala, asi nemocnice. My jsme v nemocnici neskoncili ani jednou, vse se zvladlo doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
29.3.19 13:53

Určitě ven, udělá mu to lépe, než teplý a suchý vzduch doma. Jakmile je malý bez teplot, chodíme vždycky při každé nemoci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí