Brufík pro děti

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
70
18.6.13 20:17

brufík pro děti

Ahoj holky, jednou jsem viděla v ordinaci u lékaře reklamu na brufík pro děti proti horečce. Znáte ho? Zajímalo by mě, jestli je to sirup nebo tablety a pro jak staré dítě se používá? Mohla byste případně nekterá vyfotit krabičku? Zajímalo by mě, kolik je tam účinné látky.
Děkuji moc za odpovědi.
Ahoj
 Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Knihomyš nep.
18.6.13 20:27
  • Citovat
  • Upravit
70
18.6.13 20:31

Já právě nevím, co to přesně je. Potřebovala bych něco na střídání s paralenem pro šestileté dítě, když má
horečky. Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9094
18.6.13 20:47

Třeba Nurofen, Brufen sirup… Dělá to více firem, stačí dát do googlu účinou látku. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Betty03
18.6.13 21:19

Já mám velmi osvědčený Nurofen, dávám ho i radši než Paralen (Panadol), když je třeba, vyhovuje mi, že je toho „méně“ /dávka Nurofenu je např, 5ml, u Panadolu musí toho sirupu vypít 9 ml a navíc jim nechutná - samozřejmě to nehraje roli co se účinné látky týče, je to blbost, ale prostě vadí to/. Taky se mi zdá, že na bolest líp ten Nurofen zabírá + má ten protizánětlivý účinné brufenu, což paracetamol nemá, takže např. když měla dcerka zánět šlach, tak jí to pomáhalo od bolesti a i proti zánětu. Mám jak sirup, tak i čípky. Zas čípky Panadol na horečku se mi zdají účinné. Je potřeba vyzkoušet, jak dítě na co reaguje.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí

GS Mamavit Prefolin + DHA