Brýle x řízení - slunce

Anonymní
24.8.17 16:01

Brýle x řízení - slunce

Ahoj (omlouvám se za anonym, ale kdyby máma věděla, zabije mě :mrgreen: )

Mám takový dost hloupý dotaz, ale stejně se zeptám :mrgreen:. Jde o tohle: mám dioptrické brýle a měla jsem i dioptrické sluneční, jenže ty se mi včera rozbily :zed:. A zítra jedu přes půl republiky na návštěvu k rodičům na víkend a podle všeho by mělo být krásně a slunečno. No a já teď řeším, jak na to :lol:. Nové sluneční dioptrické mi samozřejmě do zítra nikdo neudělá a jen stínítko mnohdy nestačí. Stalo se vám to někdy, ocitly jste se ve stejné situaci? :mrgreen: Napadá mě jen jedna možnost, vzít si na dioptrické brýle brýle sluneční :jazyk: sice budu vypadat jako tydýt :mrgreen:, jen těžko říct jestli to bude vůbec držet, že.. Poradíte něco? :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7188
24.8.17 16:10
@Anonymní píše:
Ahoj (omlouvám se za anonym, ale kdyby máma věděla, zabije mě :mrgreen: )Mám takový dost hloupý dotaz, ale stejně se zeptám :mrgreen:. Jde o tohle: mám dioptrické brýle a měla jsem i dioptrické sluneční, jenže ty se mi včera rozbily :zed:. A zítra jedu přes půl republiky na návštěvu k rodičům na víkend a podle všeho by mělo být krásně a slunečno. No a já teď řeším, jak na to :lol:. Nové sluneční dioptrické mi samozřejmě do zítra nikdo neudělá a jen stínítko mnohdy nestačí. Stalo se vám to někdy, ocitly jste se ve stejné situaci? :mrgreen: Napadá mě jen jedna možnost, vzít si na dioptrické brýle brýle sluneční :jazyk: sice budu vypadat jako tydýt :mrgreen:, jen těžko říct jestli to bude vůbec držet, že.. Poradíte něco? :mrgreen:

Zalezi jaky mas ty dioptricky, ja mam sirsi plastovy vyrazny obroucky a pres ty bych slunecni nenacpala :mrgreen: Ale bracha mel min vyrazny bryle a na nich kolikrat wayfarerky a videt to nebylo. Nicmene predpokladam, ze nejde o paradu, ale o ucel, tak bych sehnala velky slunecni bryle a normalne bych to pres dioptricky nacpala. 8) 8) 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6509
24.8.17 16:14

Sluneční klip, co můžeš na brýle připevnit?

https://www.google.cz/search?…

@Anonymní píše:
Ahoj (omlouvám se za anonym, ale kdyby máma věděla, zabije mě :mrgreen: )Mám takový dost hloupý dotaz, ale stejně se zeptám :mrgreen:. Jde o tohle: mám dioptrické brýle a měla jsem i dioptrické sluneční, jenže ty se mi včera rozbily :zed:. A zítra jedu přes půl republiky na návštěvu k rodičům na víkend a podle všeho by mělo být krásně a slunečno. No a já teď řeším, jak na to :lol:. Nové sluneční dioptrické mi samozřejmě do zítra nikdo neudělá a jen stínítko mnohdy nestačí. Stalo se vám to někdy, ocitly jste se ve stejné situaci? :mrgreen: Napadá mě jen jedna možnost, vzít si na dioptrické brýle brýle sluneční :jazyk: sice budu vypadat jako tydýt :mrgreen:, jen těžko říct jestli to bude vůbec držet, že.. Poradíte něco? :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
24.8.17 16:25

Můj příspěvek, jsem řidička, mám brýle a dokonce se mi někde válí i sluneční dioptrické, ale nikdy jsem je za volant nevzala… nemám bez nich problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
24.8.17 16:28

Jednu dobu jsem měl klasický dioptrický brýle a přesto jsem si koupil jen nasazovací sluneční, který šli nasazovat a sundavat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3780
24.8.17 16:35

Kámoška to takhle dělá, přes dioptrické dá sluneční ;-)

já si na řízení beru čočky, pak sluneční nejsou problém - pokud máš kontaktologa po ruce, měl by ti vhodné čočky vybrat na počkání

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
25.8.17 09:51

Řídit se dá i bez slunečních brýlí, ale určitě je fajn je mít. Hlavně je dobré mít na řízení brýle polarizační, aby odfiltrovali odlesky třeba z mokré silnice. Takže cesty bez slunečních brýlích bych se nebála, ale spíš bych přemýšlela, jaké si pořídit nové:-)) Já mám sluneční brýle s polarizací od Optiscontu a mám na ně doživotní záruku, takže kdyby se mi stalo to, co tobě, jak za dvě kila dostanu ty samé brýle nové.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
576
25.8.17 11:48

Nenosíš čočky? Jinak sluneční přes dioptrické se jako nouzovka dají použít také. Potřebuješ v tom autě někoho oslňovat, že nechceš vypadat jako tydýt?:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.8.17 11:49

@Magdaleeena To mě taky napadlo, ale neměla jsem k tomu moc důvěru. Ale manžel mi dnes právě toto přinesl :srdce: a úplná pohoda :) takže jako nouzovka to jistě poslouží dobře.

@analoja Určitě dobrá volba, ale já bych si nedokázala nic dát do oka, úplně mě to děsí :mrgreen: :mrgreen:

@Julie12345 Díky za rady, třeba v budoucnu zainvestuji :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.8.17 11:50

@The_Assassin čočky né. Nepotřebuji, jen že bych si připadala divně, no :mrgreen: ale hlavně jde o praktičnost, to je jasné.

• Citovat
  • Upravit
6509
25.8.17 12:01

Jinak ono se to dá koupit u některých brýlí i přímo k nim, je to na magnety a vypadá to krásně. Já měla tedy poměrně drahé brýle, ale snad dá pořídit i u některé levnější varianty. Jen pozor - já jsem měla tendenci při odkládání zapomínat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová