Bryndáčky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3
4.12.04 16:08

bryndáčky

Ahojky, měla bych otázku. Začínáme s příkrmy, zeleninka je samozřejmě všude, náš prcek miluje si strkat do pusy během jídla vše, nejraději prsty a pak s nimi jezdí po hlavě, ale budiž :D …zajímalo by mně, jaké máte zkušenosti s těmi umělohmotnými bryndáčky s kapsou? má to nějaký efekt? v čem jsou lepší či horší než klasické (používáme na tkaničku s igelitem ve spod a nebo na suchý zip jen froté z ikei)? Díky A.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
595
4.12.04 16:28

Ahojky,
jestli myslíš takový ten pevný plastový, tak ten je super, ale našemu robátku nevoní. Nesnese na krku takový límec. :roll: Takže jsem koupila omyvatelný bryndák s rukávky a ten teď používáme. Cellá horní část těla je schovaná, dole to má okap a do vlásků si to naštěstí nepatlá. :lol:
Ale možná, když si na něj zvykne hned teď, tak to půjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
550
4.12.04 17:05

Ahoj Ariano,

prosim Te, kde jsi koupila igelitovy bryndak i s rukavky? Marne ho shanim, dala bych za nej nevim co, nase zviratka trosku prskaji a tak mame mrkvove kapicky na rukavech popr. jime nazi :oops:
Dneska jsem byla v Myslbeku a meli tam tenhle celoigelitovy, ale byl strasne veliky :cry:
Porad, prosiiiim.
Diky.
Monca a moncicaci 6m

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2304
4.12.04 17:48

Máme oblíbené bavlněné plínky. Plastový bryndáček se neujal. Stefinka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
595
4.12.04 17:52

Ahoj Mončo,
jestli bydlíš v Praze, tak ho mají v Dětském ráji na Praze 3. Stál asi 85,– Kč a měli hodně vzorů na výběr. Myslím, že jsem ho koupila asi před půl rokem. Nevím jestli Tvým miminkům nebude ještě velký. Ale možná měli i víc velikostí. Já ho rovnou vyzkoušela a byl, tak jsem se po tom dál nepídila. Můžeš tam zkusit zavolat a uvidíš. Možná by ho měli i v Beně naproti Kohinoru. Ale možná kdybys trochu ohrnula rukávky, tak by to šlo. Aspoň by byla co největší oprskávací plocha dětí zakrytá. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
595
4.12.04 17:55

Plínky používáme taky, hlavně na cestách. Ale tekutější strava prosákne a to není žádoucí. :x Když se dítko krmí samo, tak by snad i skafandr byl málo. :twisted: :twisted: :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
550
4.12.04 19:22

Ahoj Ari,

moc diky za tip, hned v pondeli tam zavolam. Ten v Myslbeku byl na 6 mesicu a ty nase sestimesicni pidalky by se v nem ztracely, meri 62 cm odhaduji tak 3-4 mesice velikostne :P A taky byl takovy tuzsi, spis jak zasterka na malovani.
Jinak mame koupeny igelitovy s plastovym odepinacim okapkem, ktery je nam take zatim velky, ale hodne ho uzijeme az holky budou sedet, pripadne se krmit samy. Doporucila mi ho sousedka, ktera ma chlapecka asi o 4m starsiho nez jsou nase holky a pry ten s igelitovym okapkem moc dobry neni, protoze okapek se priplacne a vse steka do klina :?
Dale mame brindacky latkove a podsite igelitem, ktere maji tu vyhodu, ze i pri vetsim ucmrdnuti mlicka neni mokre bodycko. A nejvic se mi isvedcili bryndacky pretahovaci pres hlavu, ty jsou super, ze se nemusi snerovat a nestahnou si je do klina. Na suchace mame takove male slintacky, ktere jsou moc hezke a pouzivame je hlavne, kdyz krmime v terenu nebo kdyz nekam razime a mam pocit, ze by holky mohly ublinknout, jsou opravdu hezkym doplnkem, koupila jsem je ve sleve v Nextu :)
Tak tolik nase zkusenosti s bryndackama :P
Monca a spol.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
4.12.04 19:54

Tenhle je, Mončo, taky tužší. Ale Lucince nijak nevadí a klidně se matlá v jídle rukama nohama (kdyby mohla). :lol: :lol: :lol: Ale je fakt, že ona vydá za dvojčátka už od narození. :) Teď si lidi myslí, že jí je už přes dva roky a to má teprv 19 měsíců. Tak snad s bryndáčkem nakonec uspěješ.
Pa Ariana

• Citovat
  • Upravit
17026
4.12.04 22:21

ahojky holky,
chtela jsem se zeptat,sama jsem to necetla ani nevidela,ale „pry“ v TV bylo,ze detske veci,kde je guma-tricka s potisky a ruzne obleceni a hlavne gumove bryndaky,ktere jsou z jedne strany latka a z druhe strany guma jsou pro deti nebezpecne.Obsahuji nejake latky skodlive detem.Vite o tom neco? Nechci sirit famy,ja to mam jen „z druhe ruky“ Doufam,ze tomu tak neni.
diky
Hezky den

Any a Sebastianek 16tydnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
5.12.04 08:00

Jestli se nepletu, tak to byly některé druhy Disney výrobků. O těch jsem viděla reportáž v TV.
 Ariana

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
5.12.04 10:56

Ahoj holky,
jojo, bryndáčky, to je věda- když jsme začali přikrmovat, vyzkoušeli jsme vše. Klasický bryndáček - na nic. Malá ho sešmudlala a strčila do pusy, hrůza. Omyvatelný s rukávky - lepší, leč je zřejmě na baculatější mimi. Naše malá má teď (9m) 7,5 kg a nepodařilo se nám ho na ni vůbec upevnit, je to prostě věliké. Plastový s korýtkem - ideál. Přiznávám, že jsme ho odstali od bráchy z Japonska a je trochu lepší, než co jsem zatím viděla u nás- je různě zformovatelný a taky má kolem krčku takovou gumu (nebo co to je), že to neškrábe. Korýtko zachytí vše. I když je z měkkého plastu, nedovolí malá ho zmuchlat, zatím ani nemůže vyndávat jídlo z korýtky, i když to zkouší. Jediná potíž je, když tam nateče víc čaje - to většinou obrátí na obličej :) , ale to je výjmečně, protože pije až po jídle a pak to rychle sundávám. Tak mnoho zdaru.
Petra a ANinka

• Citovat
  • Upravit
595
5.12.04 19:24

Tak mne napadá :idea: , ten bryndák má velmi jednoduchý střih. Pokud by se rozpáral a podle toho se vystřihl v libovolné velikosti (zmenšit či zvětšit není přece problém), tak máte bryndák jaký chcete. Pokud se to udělá z plastového ubrusu, který koupíte za pár korun, tak to snad vyjde i levněji než originál. :lol: Ty ubrusy jsou tužší nebo jemnější. Já ho kupovala v Gumě na Ječné. Používám ho např. Lucince pod talíř, protože ráda jídlem „maluje“. Je mnohem jemnější než ten bryndák a tak by byl snad i pro mrňata a hubeňoury. :D

:wink:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
720
5.12.04 21:05

Bryndáčky i s rukávky mají i v prodejnách H&M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
550
5.12.04 22:57

Jo, zitra vyrazime se sousedkou na tah do H&M na Cernak, tak se tam juknu :D

Ari, ten ubrus je dobrej tip, kdyz neuspeju tak ho zkusim spichnout :lol: Mamina vymejslela ze z igelitovyho pytle, ale to mi prijde bud moc tuhy a smradlavy a nebo moc tenky. Ten ubrus je dobry napad a sel by i vyzdobit slupovacima barvama z rubove strany, zby to slo dobre otirat z vrchu :wink:

Dik.
Monca

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5009
1.1.12 11:15

Nevíte, kde bych kromě ikey sehnala bryndoše s korýtkem? mají je třeba v DMku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí