Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Verca1989 nooo zrovna na nej nejsou penize
jako cejtim se docela tehotne ale to jsem se jednou uz taky citila a nebyla jsem
mozna si pockam na patek
nesmim doufat abych nebyla zklamana
![]()
A kolik dni od styku už jsi, nebo podle ceho se chces při testování řídit? Pokud šlo o zahnizdovani, pak už by test mel byt prokazatelný, nebo 14dni od styku…
@Saroya tak s tim stykem je tezky se ridit protoze jsme spolu spali skoro denne
takze bych se ridila tim co moozna bylo zahnizdeni a to by uz na testu fakt videt bylo no
kazdopadne jsem se rozhodla ze pockam na patek na doktorku
i kdyz jsem zvedava ale nejak neni cas na to myslet od rana do vecera kdyz litam od rana do vecera kolem stenatka ![]()
Taaaak MS stale nikde a podbrisek poboliva
zitra gynda tak jsem zvedava ![]()
@Saroya Tak nejspíš nic
mám jen dvě cysty na levém vaječníku, jednu 3×4cm a jednu 2×2cm vedle ní… v pondělí pro sichr odběr kvůli HCG, pokud bude v úterý negativní a MS nepřijde, čeká mě opět vyvolávačka
za poslední 3 měsíce už třetí
takže teď se musím cpát vitamínem B, aby se mi rozehnala ta cysta ![]()
@nikolinam aj,tak to je mi lito. Nezkoušela jsi poladit to nějak systematictejc Treba cinskou medicinou?
@Saroya No byla jsem ještě u rehabilitační doktorky a ta mi řekla, že mam něco s kostrčí, takže jdu ve středu na mobilizaci a pak mě bude rehabilitovat kvůli tomu, že jsem celá zatuhlá
ale četla jsem, že to na otěhotnění ta mobilizace dost pomůže, protože to uvolní spousta svalů okolo dělohy
jinak cystu se teď snažím rozehnat tím Béčkem, tak snad to k něčemu bude… no jsem zvědavá, co si na mě zase kdo vymyslí, začínám mít hrůzu z doktorů, u zubařky jsem se zase dozvěděla, že mi budou vyřezávat chirurgové zakaženou blbě rostoucí osmičku
přijdu si jak kdyby mi bylo 60 a ne 22 ![]()
Jo mobilizace je dobra a taky pravidelně cvičení, aby se to nevracelo.tak hodně stesti ![]()