Brzká menstruace?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
261
23.3.14 23:20

@Verca1989 nooo zrovna na nej nejsou penize :-D jako cejtim se docela tehotne ale to jsem se jednou uz taky citila a nebyla jsem :-D mozna si pockam na patek :-D nesmim doufat abych nebyla zklamana :-) :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
24.3.14 20:32

A kolik dni od styku už jsi, nebo podle ceho se chces při testování řídit? Pokud šlo o zahnizdovani, pak už by test mel byt prokazatelný, nebo 14dni od styku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
261
25.3.14 08:11

@Saroya tak s tim stykem je tezky se ridit protoze jsme spolu spali skoro denne :andel: :mrgreen: takze bych se ridila tim co moozna bylo zahnizdeni a to by uz na testu fakt videt bylo no :) kazdopadne jsem se rozhodla ze pockam na patek na doktorku :) i kdyz jsem zvedava ale nejak neni cas na to myslet od rana do vecera kdyz litam od rana do vecera kolem stenatka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
261
27.3.14 18:19

Taaaak MS stale nikde a podbrisek poboliva :think: zitra gynda tak jsem zvedava :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
27.3.14 20:40

Drzim palce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
261
28.3.14 20:10

@Saroya Tak nejspíš nic :? mám jen dvě cysty na levém vaječníku, jednu 3×4cm a jednu 2×2cm vedle ní… v pondělí pro sichr odběr kvůli HCG, pokud bude v úterý negativní a MS nepřijde, čeká mě opět vyvolávačka :( za poslední 3 měsíce už třetí :,( takže teď se musím cpát vitamínem B, aby se mi rozehnala ta cysta :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
28.3.14 21:24

@nikolinam aj,tak to je mi lito. Nezkoušela jsi poladit to nějak systematictejc Treba cinskou medicinou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
261
30.3.14 23:37

@Saroya No byla jsem ještě u rehabilitační doktorky a ta mi řekla, že mam něco s kostrčí, takže jdu ve středu na mobilizaci a pak mě bude rehabilitovat kvůli tomu, že jsem celá zatuhlá :zed: ale četla jsem, že to na otěhotnění ta mobilizace dost pomůže, protože to uvolní spousta svalů okolo dělohy :think: jinak cystu se teď snažím rozehnat tím Béčkem, tak snad to k něčemu bude… no jsem zvědavá, co si na mě zase kdo vymyslí, začínám mít hrůzu z doktorů, u zubařky jsem se zase dozvěděla, že mi budou vyřezávat chirurgové zakaženou blbě rostoucí osmičku :zed: :lol: přijdu si jak kdyby mi bylo 60 a ne 22 :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
31.3.14 07:15

Jo mobilizace je dobra a taky pravidelně cvičení, aby se to nevracelo.tak hodně stesti :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí