Brzká menstruace?

261
13.3.14 22:23

Brzká menstruace?

Ahoj holky. Potřebuju poradit, jsem docela vyjukaná. HA jsem přestala brát už před rokem a půl, teď v listopadu jsem byla na revizi v 9tt, zamlklé těhu. Co se týče menstruace, tak cyklus mám v rozmezí 35 a 40ti dnů, minulý měsíc to bylo dokonce 50 dnů. Jenže tentokrát mě vyděsilo, že MS přišla už 27. DC 8o
Máte někdo obdobnou zkušenost? Zatím to mám slabé, ale stejně 8o nikdy se mi to nestalo 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17629
13.3.14 22:50

Rozházené hormony to delaji. Pokud to nebude jen spinenu kolem ovulace třeba. Mne se cykly mají tendenci spis zkracovat, gynex mi je opět vyladil na 28. Treba by ti to taky mohlo pomoci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
13.3.14 23:21

A nemůžeš být těhotná?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
14.3.14 08:11

Je fakt, že to je v tématu snažení, tak asi může. tak testuj :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
261
14.3.14 13:20

@Saroya něco na to srovnání bych asi potřebovala, asi si o něco řeknu :) dneska ze mě vyšel hnědý hlen a jinak zase nic, myslela jsem, že přijde MS, tak nevím 8o k doktorce jsem objednaná až 28.3. :zed: :lol: většinou totiž první den MS slaboučce zašpiním a druhý den to dostanu poměrně silně :)

@Verca1989 jako těhotná být můžu, snažíme se :) poslední měsíc a půl jsem přestala myslet na mimčo, po té revizi jsem ho totiž chtěla hned, jenže nedařilo se a tak jsem si začala hledat práci, protože žádnou zrovna nemám, tak možná že se to chytlo :) v při prvním pokusu jsem taky otěhotněla, když jsem hledala práci :mrgreen: ale zase si říkám, že jak odchází hlen po zahnízdění vajíčka, tak by to nešlo takhle dva dny po sobě 8o a ovulaci jsem na sobě nikdy nepoznala :mrgreen:

Uvidíme, co bude přes víkend, jestli MS přijde nebo ne :mrgreen: asi mi nezbyde nic jiného než čekat :mrgreen: pokud nedorazí, v pondělí udělám TT :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
14.3.14 18:43

Tohle nechápu, jak to můžeš vydržet :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
14.3.14 21:11

@nikolinam tak držím palce, podle mě to vypadá nadějně, když člověk vypne, je to hned :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
261
15.3.14 09:13

@Saroya ja byla taky takova :mrgreen: jakmile me pichlo v podbrisku tak jsem bezela udelat test :mrgreen: ale pak jsem sla k doktorce s tim ze si myslim ze jsem tehotna ale tt je negativni a ona ze udelame utz. Na utz byla nejaka tecka, asi 2mm a rikala ze to tehotensky vypada ale ze vezmeme krev a mam zavolat druhy den…no a krev byla druhy den negativni a ve me se neco zlomilo a rekla jsem si ze to nebudu uz resit ze takhle mi z toho za chvili sibne :mrgreen: zacala jsem intenzivne hledat praci, jenze to je tady u nas problem tak se nedari stale :think: ale vcera zas celej den nic, dneska rano taky ne, tak nevim :mrgreen: ale zase i kdyby to byl hlen po oplodneni tak to neuvidim hned v pondeli na tt ne? :mrgreen: to by byl prece jen teprve 2.tyden tehu :mrgreen: aaaaale zkusim to :mrgreen:
@Verca1989 presne jak rikas :D no budu vas holky informovat v pondeli, hned rano zabehnu pro testik i kdyz bude teda asi brzo :mrgreen:…a nebo taky nikam nepobezim a dostanu to :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
15.3.14 18:49

Když mas tak dlouhy cyklus a navis, kdy ovuluješ, tak šance je, ale jestli to v tobě akorat vyvolává plašení a stres, tak se na to vyprdni ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
261
16.3.14 09:02

@Saroya to je jasný no :) teď budeme mít jiný starosti, včera jsme si přivezli domů štěňátko :mrgreen: nechám to být, 28. se u doktorky ukáže :) nějak to dopadne… chtěli jsme miminko, tak jsme si jedno pořídili hned :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
16.3.14 13:42
@nikolinam píše:
@Saroya to je jasný no :) teď budeme mít jiný starosti, včera jsme si přivezli domů štěňátko :mrgreen: nechám to být, 28. se u doktorky ukáže :) nějak to dopadne… chtěli jsme miminko, tak jsme si jedno pořídili hned :mrgreen:

no tak to je jasný, pokud už náhodou nejsi těhotná teď, tak určitě budeš během následujících týdnů, štěně odvede myšlenky fakt úplně jinam :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
261
17.3.14 21:43

@Verca1989 no jsou s ní starosti, je z útulku, tudíž je nemocná :,( tak se o ní staráme skoro nonstop, věnujeme se jí a nějak nemáme od tý doby čas ani na sebe :D těžko říct, jestli jsem těhotná nebo ne :) nějakej ten příznak sem tam zaregistruju, ale nějak tomu nevěnuju pozornost, hlavně poslední tři dny :pankac: :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
261
23.3.14 20:58

@Verca1989 Taaaak jsem to pořád nedostala, štěně mi dává do těla a já začínam mít těhotenský pocity :mrgreen: otázkou je, zda to vydržet do pátka na gyndu nebo jít si zítra koupit TT :nevim: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
23.3.14 21:39

@nikolinam máš můj obdiv, já bych to teda fakt takhle dlouho nevydržela :D já bych zkusila koupit ten digitální test, jak ukáže i týdny těhotenství, podle mě je to jasný :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
261
23.3.14 23:14

@Verca1989 nooo zrovna na nej nejsou penize :-D jako cejtim se docela tehotne ale to jsem se jednou uz taky citila a nebyla jsem :-D mozna si pockam na patek :-D nesmim doufat abych nebyla zklamana :-) :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí